Faʻafefea ona fai se pou ile VK wall

Pin
Send
Share
Send

I se faʻaopopoga i le fesoʻotaʻiga i le va o tagata i feʻau tumaʻoti, o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o loʻo maua ai se avanoa e faʻailoa atu ai i le lautele le au maimoa o mea na tutupu i lou olaga ma faʻasoa faʻamatalaga matagofie. O ia feʻau faʻalauiloa i luga o le puipui - o se lipine e aofia ai au oe lava pou, reposts mai isi lautele faʻalauiloa ma pou na faia e au uo. Ova taimi, o faʻamaumauga tuai e tulei i lalo e mea fou ma leiloa i le mea faapipii.

Ina ia faʻamamaina le sima i totonu o feʻau uma ma tuʻu i le pito i luga o le puipui, tusa lava poʻo le a le aso o le foafoaga, o se faʻapitoa o le mafai "faʻafou" le faʻamaumauga ua saunia. O sea feʻau o le a iai pea i le pito i luga o le fafaga, ma o pou fou ma reposts o le a aliali mai i lalo ifo ole lalo. O se pine faʻamauina e mataina i le au asiasi o lau itulau, ma o le mea o loʻo tusia ai i totonu o le a mautinoa le a tuua e aunoa ma le gauai.

Matou te faʻatuina le faʻamaumauga i luga o le matou puipui

Oe na o oe - e mafai ona e faʻasaʻo i lau oe lava faʻamaumauga na faia ma naʻo luga o lau lava puipui.

  1. I le vk.com, tatala le itulau autu o lau talaaga o loʻo i ai se puipui. Matou te filifilia le tala fou ua uma ona faia muamua pe tusi se mea fou.
  2. I luga o faʻamaumauga filifilia i lalo o la tatou igoa tatou te maua ai le faʻailoga lanu efuefu lea e faʻailoa mai le taimi o le faʻasalalauga o lenei feʻau. Kiliki tasi i luga.
  3. A maeʻa, e faʻaavanoaina foi le faʻaopopoga o galuega, e mafai ai ona e faʻatonutonuina lenei tusitusiga. Vave lalo lalo o faʻamaumauga tatou te maua ai le faʻamau "Tele" ma faʻapapa i luga.
  4. A maeʻa le faʻamoe i luga o le faʻamau, e oso mai se mataua i lalo i le mea e tatau ona e kiliki i le ki "Faaleleia".

O lenei o lenei faʻasalalauga o le a avea pea i le pito i luga o le fafaga, ma o tagata asiasi uma i lau itulau o le a vave iloa ai. O le upega tafaʻilagi faʻaalia o le feau ua faapipiiina ma le tusiga saʻo.

Afai e manaʻo le tagata faʻaaoga e suia se tasi puʻeina faʻamaumauga i le isi, ona lava lea o le faia o gaioiga tutusa ma se isi faʻamaumauga, maitauina tulaga na faʻailoa mai i le amataga o le tusitusiga.

I le faʻaaogaina o se pou, o le tagata faʻaaoga e mafai ona fefaʻasoaaʻi tala taua ma mafaufauga i ana uo ma tagata o lesitala, faʻataoto ni ata matagofie poʻo ni musika, pe tuʻuina atu se soʻotaga i mea taua. O le fusifusi e leai se faʻavae o tapulaʻa - o lenei faʻamaumauga o le a tautau i le pito i luga o le lipine seʻia vavaeeseina pe suia i se isi.

Pin
Send
Share
Send