O le a le faʻaaliga ola i VKontakte, ma faʻafefea ona faʻaopopo

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele "VKontakte" i masina taʻitasi e ofo ai ona tagata faʻaaoga i mea fou ma kisi e le o maua e tagata tauva. O lenei Tesema e leai se tuusaunoaga. Masalo o le mea sili ona manaia na maua e se tasi o mea taua a le Runet i lalo o le pupuni o le tausaga, o le ufiufi ola mo vaega VKontakte.

Mataupu

  • O le a le ola faʻavaa
  • Ola Nofoaga Faʻaaoga Filifiliga
  • Faʻafefea ona fai saʻu ufiufi i luga o VK: laasaga i lea laasaga faatonuga

O le a le ola faʻavaa

O le ufiufi ola e sili atu nai lo naʻo se pepa puipui mo se lauiloa lautele. E sau moni lava i le ola faʻafetai i vitio faʻaofi i ai i totonu ma leo ona o le musika faʻapitoa luga o le vitio faʻasologa. E le gata i lea, o loʻo mamao ese mai naʻo vaega lelei o loʻo aliali mai mo tagata e ana ma vaega faʻapitoa a le SMM. I se faaopoopoga, latou te mafaia:

  • i ni nai sekone e faʻamatala i lau kamupani - e uiga i lona talaʻaga ma le aso;
  • e faʻalauiloa tele oloa ma tautua;
  • faaali lau oloa i lou tagata (pe a na o le auala o loo mafai ai e le ata faʻalauiloaina le oloa na faʻasalalau atu mai itu uma);
  • sili ona faʻaogaina faʻamatalaga taua i tagata lautele.

I le faʻaoga o mea e ufiufi ai oe, e mafai ona e faʻalauiloaina lelei au oloa pe momoli atu ni mea taua ma taua

I le fausiaina o faʻavaʻa o se ituaiga fou, e oʻo i le lima ata faʻataʻitaʻi ma ni ata e tele e sui faʻamasani ai e faʻaaoga. A sao filifilia faasologa e mafai ai ona e suia oe lava ma umi ma masani mamafa mamafa auiliiliga tusitusiga mo vaega, aua e mafai e tagata faaaoga ona malamalama tele e aunoa ma upu.

O le ufiufi ola na o avanoa mo tagata e faʻamaonia pulega o nofoaga. Peitaʻi, i le amataga o le 2019, o le tautua a le aufaasālalau a le fesoʻotaʻiga agafesootai o le a mafai ona faʻataʻitaʻi e i latou e ana isi vaega.

I se faʻaopopoga, o nei o le tekonolosi fou mo le fausiaina o ufiufi ua na o le faʻaaogaina mo atamai ma telefoni. I luga o komepiuta komepiuta ma komipiuta, e leʻo mafai ona vaʻai ile faavaa o se ituaiga fou. E le lipotia e le kamupani pe o le manuia aafiaga o le a sosoʻo atu ia latou.
By the way, i luga o le lau o le masini, o le ola ufiufi e tu i fafo e le gata ona o le aofia ai o vitio, ae faapea foi ona o lona tele. E fa taimi sili atu nai lo le "masani" pepa puipui mo nuu. I se faʻaopopoga, o le tagata e mafai ona ia lava faʻalautele le ufiufi e ala i le faʻalautele atu i le lapoʻa o le laupepa atoa, ma faʻapitoa ona ki le leo e faʻalogo i mea o loʻo fai pe usuina i le pupuni mata.

I le taimi lava e tasi, o le tele lapoa o le ufiufi e le feteʻenaʻi ma le masani masani mamanu (ma e le suia ai): avatars, igoa igoa; tulaga o loʻo i totonu o le atunuʻu ma faʻamau o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le itulau fou.

Ola Nofoaga Faʻaaoga Filifiliga

I aso nei, o le ufiufi ola o se faʻapitoa, e mafai ona talisapaia i luga o le laititi o laupepa o itulau o le social network community.

Atonu e iloagofie le filifiliga oi latou na taumafai i le faʻaaliga fou. O paionia e aofia ai sui o ituaiga a le lalolagi:

  • Nike Football Russia faleoloa (na latou ulufale atu ma le manuia i totonu o le vitio se faʻasalalauga mo taʻaloga seevae, o loʻo faʻatau atu i a latou nofoaga faʻatau);
  • PlayStation Rusia 'au (faʻaosooso tagata faʻaaogaina ma se laʻititi ae manaia ata vitio - o se mea na tupu o se mea manaia taʻaloga);
  • S7 Airlines (lea na faʻaaogaina ai se ata puʻe-ata ma se aveʻese-vaʻalele vaalele);
  • Rock band Twenty One Pilots (o le na faia le mea e ufiufi ai i taimi o la latou koneseti faʻatino).

Ae ui i lea, a o le mea lea e foliga mai o se suʻega o mea e mafai ona faia ma le ufiufi e faʻateleina ai le iloa ma le aoga o faʻasalalauga tuʻu mai iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, musika vaega, e faʻaopoopo atu i le faʻaali vitio o faʻafiafiaga ua tuanaʻi, maua le avanoa e faʻasalalau faʻalauiloa koneseti i luma. Ma faleoloa lavalava maua se mea faigaluega mo le faʻaaliga o aoina fou, logoina tagata e uiga i le taimi nei paʻu. O le tekonolosi e sili ona manaia ia i latou e taʻitaʻia le alalafaga o faleʻaiga ma faleʻaiga: i le taimi nei i a latou ufiufi e mafai ona latou faʻaalia ni ipu tulaga ese ma faʻaali atu se tino lelei.

Faʻafefea ona fai saʻu ufiufi i luga o VK: laasaga i lea laasaga faatonuga

E tusa ai ma mea manaʻomia, o ata e tatau ona faʻamalosi tino. O le latou lautele e 1080, ma o le maualuga e 1920 pixels. Ae ui i lea, e mafai e tagata atiaʻe mamanu ona faʻaogaina isi tele filifiliga, ae ina ia mafai i se vaitau o le 9 i le 16.

Ina ia maua se faʻailoga maualuga-lelei, e tatau ona e mulimuli i le faʻatulagaina pe a tisaina le faavaa

Vitio faavaa ola manaʻomia:

  • i tulaga MP4;
  • ma le faʻamalosi tulaga H264;
  • ma le faʻavaʻa o tau o le 15-60 faavaa i le sekone;
  • umi - le sili atu ma le afa minute;
  • e ova ile 30 Mb ile tele.

E faʻaopopo ata mo le ufiufi i vaega 9 i le 16

O loʻo ufiufi uta vaʻaia i nofoaga i totonu o nofoaga.

E mafai ona e puʻeina le faavaa i totonu o vaega.

I le taimi lava e tasi, pe a faʻatulagaina se mamanu fou (mo iOS ma Android), e le tatau ona vaeluaina ma le tuai static cover (o le a tumau mo le upega tafailagi ma feaveaʻi lomiga).

O le ufiufi ola e faʻafetaui ai ma aga o loʻo iai nei, pe a oʻo i se taimi o loʻo vaʻaia uma faʻamatalaga. E foliga mai, ua i le amataga o le tausaga fou, o le tele faʻapipiʻi o tapuni e amata, lea o le a suia ai le malosi ufiufi e masani ona maua nei. I le taimi lava e tasi, o le lauiloa o tagata mulimuli ane o le a faasolosolo lava ona amata faʻasolo.

Pin
Send
Share
Send