Faia le Ata ile AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

E le manaʻomia ni ata i le AutoCAD ia latou lapoʻa - naʻo nai vaega laʻititi o manaʻomia mo galuega. I se faʻaopopoga, o se ata tele e mafai ona faʻaluaina vaega taua o le ata. O le tagata e faʻapea o loʻo feagai ma le mea moni e manaʻomia le tipiina o le ata, pe, sili atu ona faigofie, tipiina.

Ole Multifunctional AutoCAD, o loʻo iai lava se fofo i lenei faʻafitauli laiti. I lenei tusitusiga, tatou faʻamatalaina le faʻagaioiga o le tipiina o se ata i lenei polokalama.

Fesootai Autu: Auala e Faaaoga ai AutoCAD

Faʻafefea ona toto se ata ile AutoCAD

Faigofie le teu

1. I va o lesona i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi e i ai le tasi o taʻu mai ai le faʻaopopoina o se ata i le AutoCAD. Faapea o le ata ua uma ona tuʻuina i totonu o le potu faigaluega o le AutoCAD ma e tatau lava ona tatou selesele le ata.

Matou te fautua ia oe e faitau: Faʻafefea ona tuʻu se ata i le AutoCAD

2. Filifili le ata ina ia faʻaali mai se lanu lanumoana, ma sikuea togitogi faataamilo i pito. I luga o le meafaigaluega meafaigaluega i le Cropping panel, kiliki Fau Cropping Path.

3. Faavaʻa le itu o le ata o loʻo e manaʻomia. Muamua kiliki le agavale agavale agavale e seti ai le amataga o le tino, ma lona lua kiliki e tapuni. Na tipi le ata.

4. O le tipi ese pito o le ata sa leʻi mouʻesea e le masuia. Afai e te tosoina le ata i se sikuea togi, o le a faʻaalia vaega na tipiina.

Filifili mo filifiliga teuina

Afai faigofie faʻatoʻaga e mafai ai ona e faʻatapulaʻaina le ata i se naʻo tafatafa, ona mafai lea e le tipiina maualuga ona tipiina i luga o le faʻavae faʻavae, i luga o le tele o pe tafiesea le nofoaga na tuʻuina i le faʻavaʻa (toe totoina). Mafaufau foʻoa autaunonofo.

1. Mulimuli i le laasaga 1 ma le 2 i luga.

2. I le laina faʻatonu, filifili "Polygonal", pei ona faʻaalia i le ata puʻeata. Tusi se ata faʻapipiʻi polyline i luga o le ata, faʻapipiʻi ona pito ma LMB kiliki.

3. O loʻo tipi le ata i autafa o le ata o le tele o ata.

Afai o le le talafeagai o snapping faia mo oe, pe, i se isi itu, e te manaʻomia i latou mo le saʻo i le totoina, e mafai ona e faʻaola ma faʻaonaina i latou i le faʻamau "Objek snapping i 2D" i luga o le tulaga pa.

Faitau atili e uiga i fusia i le AutoCAD i le tusitusiga: Fusi i AutoCAD

Ina ia faʻamuta le seleseleina, i le Faʻatoaga vaega, filifili Filifili Faʻatoʻaga.

Na pau lava o lea. O lenei o pito sili atu o le ata le faʻalavelavea ia te oe. Faʻaaoga lenei metotia mo galuega i aso uma i AutoCAD.

Pin
Send
Share
Send