Luga o le 10 sili taʻaloga mo le PS 2018

Pin
Send
Share
Send

O le pito i luga 10 sili taʻaloga mo le PS o le 2018 talanoa mo ia lava: sefulu ma le lua masina na avea ma mauoa i mea manaia atinaʻe ma susulu palemia. Faʻafetai ia i latou, o tagata e fiafia i taʻaloga na mafai ona femalagaaʻi solo i le taimi ma le atunuʻu: ia lagona e pei o cowboys o le Wild West, 'au mai le Middle Ages, tagata tau ma le mafia Iapani e oʻo lava i le Spider-Man. O le tele o mea fou mataʻina na faʻalauiloa i le afa lona lua o le tausaga.

Mataupu

  • Apogaleveleve-tagata
  • Le Atua o le taua
  • Detroit: Avea ma Tagata
  • Ua alu aso
  • Yakuza 6: O Le Pese o le Ola
  • Togiolaina ua maliu 2
  • O se auala i fafo
  • Sau le Malo: Laveaʻi
  • Le auvaa 2
  • Malae o taua v

Apogaleveleve-tagata

O le taupulepulega o le taʻaloga e amata i le puʻeina o Wilson Fisk, o se tasi o le lelei faʻatonu i le Marvel Comics universe, o loʻo maua i le tusi faʻaupufai e uiga i le Punisher, Daredevil ma Spider-Man

O le taʻaloga e tupu i Niu Ioka faʻasaga i tua atu o le isi taamilosaga o taua. O le mafuaaga o lona amataina o le taofia o se tasi o le tele o pulega solitulafono. Mo le feagai ai ma luitau fou, o le tagata autu e tatau ona faʻaaogaina le auupega atoa o ona tomai - mai le lele i luga o upega tafailagi i le parkour. E le gata i lea, i le taua faʻasaga i tagata teteʻe, ua faʻaogaina e le Spider-Man le upega tafailagi, apogaleveleve drone ma web bombs. O se tasi o foliga o le taʻaloga e mafai ona mafaufauina o se auiliiliga o suʻesuʻega o foliga o Niu Ioka auala ma nofoaga autu o taulaga i le taulaga - ua latou tosina i le sili ona itiiti auiliiliga.

Le Atua o le taua

E ui i le mea moni o le vaega muamua le faʻaaogaina faʻaaogaina tagata, o le vaega fou e tasi-tagata faʻaaogaina

I le sauniaina o le isi faasologa o taʻaloga lauiloa, na faia ai e le au faia se lamatiaga: sa latou suia le tagata autu, ma mea na tutupu na faʻasolo mai le Sunny Greece i le kiona Scandinavia. Lenei Kratos o le a feagai ma le au fouvale fou: atua i le lotoifale, tala fatu ma monsters. I le taimi lava lea e tasi, sa i ai le nofoaga i le taʻaloga e le gata mo fusuaga, ae mo fegalegaleaiga filemu mai le loto i le loto, faʻapea foi taumafaiga a le tagata faʻatautaia e alu e aʻoaʻoina lona atalii.

Detroit: Avea ma Tagata

Detroit: Become Human na palotaina Best Action / Adventure 2018 Game

O le taʻaloga mai le kamupani Farani Quantic Dream ua mamanuina mo tagata fiafia i mea faʻasaienisi. O le taupulepulega o le a latou faʻafeiloaʻi atu i le potu suʻesuʻe, o loʻo i ai se galuega mamafa i le fausiaina o se humanoid robot. E tolu itūʻaiga autu o le taʻaloga, ma mo i latou taʻitasi o le atinaʻeina o le tala faʻaaliga e matua ese lava. E tele filifiliga mo le taunuʻuga o mea e tutupu, ma le faʻataunuʻuina o se manuia faʻaiuga e faʻamoemoe muamua ile tagata taalo.

Detroit foliga mai i le au atinaʻe le pito sili talafeagai nofoaga i le tekinolosi mo le fausiaina androids o le a atiaʻe. Na o atu le vaega i le taulaga lava ia e aʻoaʻo ma suʻesuʻeina i ai, i le mea na latou vaaia ai le tele o nofoaga matagofie, feiloai ai ma tagata ma lagona le agaga o le taulaga, lea na atili ai latou musumusuga.

Ua alu aso

Aso Gone na faia e SIE Bend Studio, e lauiloa mo lana Siphon Filter series.

O le gaioiga gaioiga fiafiaga e faia i le lalolagi ina ua mavae le apocalypse: toetoe o tagata uma ua faʻaleagaina e se faʻamaʻi mataʻutia, ma nai vaega na totoe na liua i zombies ma freekers. O le protagonist - o le sa avea muamua ma fitafita fitafita ma o se tagata solitulafono - e tatau ona tuʻufaʻatasia se vaega o tagata faatupu vevesi ina ia mafai ona ola i totonu o se siosiomaga le mautonu: teena uma osofaiga o mafai fili ma faaauupegaina a latou lava lalolagi.

Yakuza 6: O Le Pese o le Ola

Sa i ai se nofoaga i le taʻaloga mo le faʻatinoina o fetu: tasi o latou ia o le taʻutaʻua Takeshi Kitano

O le tagata autu o le taʻaloga, Kiryu Kazuma, ua faʻasaʻoloto mai le falepuipui, lea sa ia faʻaaluina ai le tolu tausaga i le tulafono (o le mataupu na faʻatuina i le laʻau papaʻe). O lenei ua fuafua le tauleʻaleʻa e amata se olaga na matua ese - e aunoa ma le faʻataʻavaleina ma le mafia ma faʻafitauli ma leoleo. Ae ui i lea, o fuafuaga a le toa e le faʻataunuʻuina e taunuu: Kazuma o le a tatau ona auai i le sailiga o le teineitiiti na mou atu i lalo o tulaga lilo. I le faʻaopopoga i le faʻafiafiaga iloga, o le taʻaloga e iloga i le loloto o le faʻatofuina i tu ma aga a Iapani i seneturi ua leva ma i le vao o le labyrinths o taulaga a Asia e tausia a latou mea lilo.

Yakuza 6 o se ituaiga o fesoʻotaʻiga feololo i Iapani, e aunoa ma ni tapulaa. Mo i latou e fiafia i aganuu, sararimen ma tupua o lenei poto masani e taua tele. Ma o le taʻaloga o se avanoa sili lea e faʻalautele ai ou tafailagi.

Togiolaina ua maliu 2

Ona o le taʻutaʻua o le taʻaloga Red Dead Redemption 2, ua faʻapupula foʻi e le kamupani se vaega o Red Dead lea e faʻatagaina ai oe e taʻalo i luga o le initaneti

O le gaioiga o taʻaloga lona tolu-tagata e faia i le laʻei o Westerns. O mea na tutupu na matauina i le teritori o tala fatu e tolu i le Wild West i le 1899. O le tagata autu o se sui o se kulupu solitulafono na faia se taumafaiga le manuia i se gaoi tele. O lenei, pei o ana soa, ua tatau ona lalafi i le vaomatua mai leoleo ma masani ona feagai ma feteʻenaʻiga ma le "foaʻi faʻameaalofa". Ina ia ola pea, e tatau i le koboi ona saili ma le faaeteete i le vaomatua lalolagi, ma sailia nofoaga manaia ma maua ni gaioiga fou mo ia lava.

O se auala i fafo

A Way Out o se tele-tulaga gaioiga-Adventure komepiuta taʻaloga

Lenei tala faʻamalosi ua fuafuaina mo tagata taʻalo e lua - ina ia taʻitoʻatasi latou pulea se tasi o le ulugalii o tagata autu. O igoa o Leo ma Vincent, o pagota ia i se falepuipui Amerika e manaʻomia ona sosola ese mai le falepuipui ma lalafi mai leoleo. Ina ia ausia manuia i lenei misiona, tagata taʻalo o le a tatau ona foia uma ulufale mai galuega faʻatasi, manino tufatufa galuega i latou lava (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi oi latou e tatau ona faʻalavelaveina le leoleo ao pisi lana paga tapena le auupega mo lele).

Sau le Malo: Laveaʻi

Malo Sau: Laveaʻi - ose taʻaloga taʻalo tasi na faʻasaʻoloto e le kamupani Siamani Deep Silver

O le taʻaloga na faia i le Malo o Bohemia i le 1403 i le va o se feteenaiga i le va o le Tupu Wenceslas IV ma lona uso o Sigismund. I le amataga o le taʻaloga, o tagata Polovtsian le au totogi o Sigismund faʻatamaʻia le nuʻu faʻaoga o Silver Skalitsa. Le autu autu Indrzych, le atalii o se fai uamea, leiloa ona matua i le taimi o se osofaiga ma ulufale atu i le auaunaga a Pan Radzig Kobyl, o le na taitaia le tetee faasaga ia Sigismund.

O se matala-lalolagi RPG mai Czech atinae faʻamatala tala o faʻalavelave i le Medieval Europa. Le tagata taalo o le a auai i le vavalalata taua, afa 'olo ma tele-fua feteenaiga ma le fili. E tusa ai ma le au foafoa, le taʻaloga na avea ma sili atu le moni i le mafai. Aemaise lava, o toa e tatau ona momoe e aunoa ma le faʻaletonu (a le o le lua itula o toe faʻafouina le malosi) ma 'ai. E le gata i lea, o oloa i totonu o le taʻaloga e masani lava ona faʻaleagaina, aua o le faʻamutaina o aso i totonu o le atinaʻeina, o loʻo vaʻaia foi.

Le auvaa 2

Le Crew 2 ei ai le faʻaaogaina auala e faʻatagaina ai oe e taʻaʻalo e le gata o le 'au, ae faʻatasi foʻi ma le faʻagaeetia atamai

O le taʻaloga tuʻalo e lafo le tagata taʻalo i luga o le saʻolotoga faʻataʻamilo solo ile Iunaite Setete o Amerika. E mafai ona aveina le tele o taʻavale iinei - mai taavale i vaa ma vaalele. Taʻavale tuuga ua mamanuina mo ese-auala tuuga i faigata faigata ma taavale mo taulaga. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia le tulaga o le tomai o le avetaavale: e lua tagata poto ma amateurs mafai ona auai i tuuga.

Malae o taua v

Battlefield V maua ai mo le pasia o le tele o vaega taua o le Lua Lalolagi Taua ma fou taua nofoaga ma auupega.

O le gaioiga o le fana na tupu i luga o le pito i luma o le Taua Lona Lua a le Lalolagi. E le gata i lea, sa faia ma le loto i ai i le au faia le amataga o le tele o taua faʻafitauli i le talaʻaga o le lalolagi, aua o mea na tutupu i le 1941-1942 e le o atagia atoatoa i le taʻaloga taʻaloga. Tagata taaalo o loʻo iai le avanoa e auai i taua tetele, taumafai i le "Pue" faiga pe, faʻatasi ai ma uo, alu i le "Taua soofaatasi".

Ole tele o taʻaloga pito i luga ole 10 mo le PS o le faʻaauauina o galuega lauiloa. I le taimi lava e tasi, o le faasologa fou e leai se leaga (ma o nisi taimi sili atu ona lelei) nai lo latou muamua. Ma e lelei lenei: o lona uiga i le lumanaʻi o le tausaga fou, o le a feiloaʻi ma le au fiafia i taʻutaʻua totoa o le a le fiafia foi.

Pin
Send
Share
Send