Toe MauaRx 3.7.0

Pin
Send
Share
Send

Ua leva ona tuu mai auala CD ma DVD auala i sili faatuatuaina ma talafeagai faʻasalalauga tisaini i le ituaiga o USB-drive ma microSD manatua kata. Ae peitai, o nei metotia o le teuina o faʻamatalaga e le faʻavavau foi. O le flash drive e alu foi i fafo o le faʻatulagaina, aemaise lava pe a fai e te faʻamaumau se mea i luga ma faʻatumuina pe a uma ona faʻaaoga. I lenei tulaga, o le RecoveRx polokalama e sau e laveaʻi.

RecoveRx o se mea e sili ona faigofie ma faigofie polokalama mo gaioiga eseese ma taʻavale fafo mai le lauiloa kamupani Transcend, o loʻo faʻatino i la latou gaosiga. O loʻo i ai le tele o galuega aoga e faʻatagaina ai oe e toe faʻafoi le ola o faila i luga o le USB flash drive, faʻatulaga pe a le mafai ona fai i le faʻaaogaina o meafaigaluega masani, ma loka le SD card.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: 6 auala e toe faʻaleleia ai se Transcend flash drive

Toe Maua

O lenei galuega e aoga tele i soʻo se tasi na fetaiaʻi i se faʻatusa sese. "Le mafai na tatala le avetaavale, faʻatulagaina". I lea mea, o faila uma na teuina i le USB flash drive ua leiloa, talu ai ona e tatau ona faʻatumuina. Ae ona o le le atoatoa o le faʻamamaina gaioiga, o faʻamaumauga uma e mafai ona toe faʻaleleia le faʻaaogaina o lenei galuega.

Faatulagaina

Leai se laʻititi masani o le tulaga pe a le mafai ona faʻatulagaina se moli uila faʻaaogaina faʻaaogaina meafaigaluega Windows. O lenei galuega o le a fesoasoani i lenei tulaga ia faʻatonutonu toetoe lava soʻo se teuina masini.

Loka SD

Ma o le galuega mulimuli a lenei polokalame o le setiina lea o se loka i luga o le MicroSD card, lea e puipuia ai faʻamaumauga i lau masini. Ma afai e iai sau Transcend memory card, e mafai ona e poloka mai le faitauina e isi pepa faitau, vagana le mea muamua RDF8.

Le aoga

  • Le mafai ona toe maua mai faʻamaumauga;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Galulue ma taʻavale uma a taʻutaʻua taʻutaʻua;
  • Maua fua.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Le lava ni faʻamatalaga alualu i luma.

O le RecoveRx polokalame o se mea lelei tele mo le galueaʻi ma kata manatua ma flash drive. E faʻaititia, malamalama lelei, faigofie ma e le tele galuega. SD loka e faʻapitoa lava i isi galuega, talu ai i isi polokalame o lenei ituaiga o se gaioiga e seasea.

Sii mai RecoveRx mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

AutoFormat Meafaigaluega Polokalama mo le fausiaina o se kalama JetFlash Toe faaleleia Meafaigaluega Goldmemory

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
RecoveRx o se faigofie ma faigofie polokalama mo le faʻatulagaina o se memory card ma faʻamaumauga lelei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Transcend
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.7.0

Pin
Send
Share
Send