Se filifiliga o taʻaloga maua fua mo tagata PS Plus ma Xbox Live Gold tagata fai pisinisi ia Fepuari 2019

Pin
Send
Share
Send

O Xbox Xbox Gold ma le PlayStation Plus auaunaga e le suia a latou tu ma aga ma faʻaauau ona tufa taʻaloga e leai se totogi i masina fou uma. Ia Fepuari 2019, o le a maua e gamers 4 poloketi mo le tulaga mai Microsoft ma 6 sili ona manaia ulutala mai Sony. Na faʻailoa mai e le potu Iapani, o le masina lenei, e avea ma taimi mulimuli pe a aofia ai ma taʻaloga PS3 ma Vita e le PS Plus. O le kamupani a Amerika o loʻo faʻaauau ona lagolagoina le faamafanafana o le tupulaga mulimuli ma tuʻuina fua poloketi mo le Xbox 360.

Mataupu

  • Xbox Ola Auro
    • Fasioti tagata taufaasese
    • Le toto: fetuu o le masina
    • Super bomberman r
    • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
  • Playstation faʻaopoopo
    • Mo le mamalu
    • HITMAN O le amataga muamua vaitau
    • Faletupe
    • Faʻaipoipoga Aces
    • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    • Divekick

Xbox Ola Auro

Ia Fepuari, Xbox Live Gold tagata faʻatau mai ai o le a mafai ona download 4 tetele galuega maua fua, i totonu o le 2 o le a faalauiloa i luga o le Xbox 360.

Fasioti tagata taufaasese

Xbox 360, Xbox se tasi

Mai ia Fepuari 1 e oʻo ia Fepuari 15, o tagata o loʻo mauaina le lisiti auro o le a latou masani fua i se tasi o vaega o le "Assassin's Creed" i lalo o le ulutala "Outcast". Na faʻamatuʻu le taʻaloga i le 2014 ma valaʻaulia tagata taʻalo e maimoa i le malulu o matafaga o Amerika i Matu. Oe o oe lava oe i le iloa o le feteenaiga i le va o Initia ma tagata kolone, asiasi i le gataʻaga Apache fanua ma maua oe i le 18th senituri Niu Ioka o loʻo fausiaina.

O se sili tolu-tagata fana e ave oe i le lalolagi o colanizer taua ma folauga

O faʻataʻitaʻiga foliga, o le mafai ona pulea lou lava vaʻa, o le a le mea e tatau ona e suotosina le talafatai ma lauʻeleʻele i tamai vaʻa e saili ai punaoa ma faʻataunuʻuina atoa, tulaga ese. O inisinia i Rogue o loʻo nono mai le vaega lona fa o le taʻaloga, ma le poloketi lava ia mai le lala a Sofia o Ubisoft e pei lava o se mea faʻaopoopo i IV.

Le toto: fetuu o le masina

Xbox se tasi

Bloodstained o le lata fua fua lea galuega i le Xbox Live Gold. O le taʻaloga na faʻaalia i luga o le tupulaga fou lata mai i le 2018, ae foliga mai e pei o se masani nineties platformer. O le au atiaʻe i INTI CREATES sa musuia e le retro bagels, o lea na latou foaʻi ai la latou gaioiga faʻataʻitaʻi i se ituaiga manaia pixel.

O ata pikeri o le a fiafia i ai i tagata e fiafia i mea nostalgia, o ia taʻaloga na masani ai i 20 tausaga talu ai

Na faia e le au faia le tele o itula o fiafiaga sili atu le taʻaloga, aua o tulaga iinei e soʻona faʻatupuina, ma e tofu lava le tagata ma lona agavaʻa tulaga ese. Ole a maua le taʻaloga mo le download mai le aso 1 Fepuari i le 15.

Super bomberman r

Xbox se tasi

Cross-platform Iapani gaioiga Super Bomberman R o le a tufatufaina atu ia Fepuari 16 ia Mati 15. Lenei taʻaloga o le a ave gamers i laiti nofoaga ma mailei i totonu o le tagata autu o le a feagai ma e se tele lapoa ma se vaega o tamai monsters ita.

O se taʻaloga e atiaʻe le saoasaoa o mafaufauga, e aoga i le va o galuega

O le tagata taalo e tuuina atu i ai se filifiliga o le tele o mataʻitusi, e tofu i latou ma le faʻamanuiaga i tomai faʻapitoa. I le faʻaopopoga i le tagata taalo e tasi, o le taʻaloga o le multiplayer ma le co-op, o loʻo lagolagoina uma i luga o le upega tafailagi ma le Initaneti.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Xbox 360, Xbox se tasi

Naʻo le 12 aso, mai ia Fepuari 16 i le 28, i le faleoloa a le Microsoft, o le taʻaloga Star Star e tufatufaina fua. Na toe faʻatuina le poloketi i le 2003, ae o loʻo vaʻaia lava le matagofie. Star Wars Jedi Knight: O le Jedi Academy e manatu o se tasi o sili ona alualu i luma ma tekinolosi tagata puʻeina lona taimi, lea e ese mai e le gata i inisinia sili ona lelei, ae faapea foi i se tala matagofie na i ai ni faʻaiuga ma lala.

Jedi Academy o se tasi o le sili taʻaloga i le lauiloa lalolagi, o le a faʻatagaina oe e latalata atili atu i le lalolagi o Mana

Tagata taaalo o le a feiloai ma uo i le tifaga atulaulau tagata ma auai i le taua ma motley fili, faaauupegaina ma le lauiloa fana fana ma le lauiloa lightsaber.

Playstation faʻaopoopo

Ole masina mulimuli ole taumalulu ole tausaga mulimuli lea mo le leai o se totogi foai i luga ole PS3 ma le PS Vita. Lagolago mo le taimi nei PS4 tulaga o le a faʻaauau pea pei masani. Ole avanoa ile poloketi o loʻo faailoa atu ile lisi o le a tatalaina ia Fepuari 5 ma e oʻo atu ia Mati 5 o le tausaga nei.

Mo le mamalu

Taaloga taʻalo 4

O taua matautia i le ogatotonu o tulaga o le initoneti lona tolu-tagata taua taʻaloga Taua ua toso pea. O tusitala ma le mafaufau loloto ile auiliiliga na oʻo atu ile fausiaina o la latou poloketi, ofo atu i le au taaalo ata sili ona lelei, tulaga maualuga gaioiga, gaioiga alualu i luma ma le taua, pei lava ua paʻu ifo mai itulau o tusi o talaʻaga.

Fautuaina mo i latou uma e fiafia ile taʻaloga i luga ole laiga, faʻapea foi ma le vaʻaiga faʻalelalolagi.

O uiga e fai ma sui o vaega eseese, e manatuaina ai le setete moni o Tutotonu Ages: o le a mafai ona e iloa i toa o le Scandinavian Vikings, le Teutonic Knights, Iapani samurai ma Middle East dzhigits.

HITMAN O le amataga muamua vaitau

Taaloga taʻalo 4

O le saolotoga fua muamua o le Agent 47's history o le a faia ai ou lagona i totonu o seevae o le lauiloa talafatu-ulu fasioti tagata. O le taʻaloga e ofoina atu e atiaʻe lau auala i le faʻatinoina o konekarate.

Le mercenary sili ona lauiloa mai le lalolagi o taʻaloga, ua lafoina mo le isi galuega, ma pe faʻafefea ona alu atu o le a ia te oe

E mafai ona e faalilolilo ma saʻo e mafai, ae leai se tasi e faasaina lele i fili ma se fana fana i le sauni. Moni, sili fiafia e mafai ona maua pe a fai e te amio faʻaʻoleʻole.

Faletupe

Nofoaga 4, PlayStation Vita

O le Gunhouse e tuʻufaʻatasia mea o le paso ma olo olo puipuia. O se meataʻalo faigofie e taulaʻi i le au taʻaalo o le Vita faamafanafana e ofoina atu gamers e sikoa togi e ala i le faʻapipiʻi o faʻailoga tutusa i se laina, ma maua ai manatu ma faʻamau o le a manaʻomia i le isi galu o monsters. E tatau ona e faia mea uma e mafai e puipuia ai le tele o tagata ese mai le au faʻataʻavalevale mai le oʻo atu i lou nofoaga autu.

Puipui le fale - togi le tele o togi ia mafai ai ma e te faamalieina

Faʻaipoipoga Aces

Nofoaga 4, PlayStation Vita

Rogue Aces - o se mea malie platformata lea e tatau ai ona e nofo i le taʻitaʻiga o se taʻavale tau e faʻamaeʻaina ai isi misiona.

O lau vaalele o se lima faʻasalaina mai le lagi, o le manumalo i lenei taua e faʻamoemoe ia te oe

Tagata taaalo o le a faia e faateʻaina eleele sini, kilia le ea, fana i lalo fili pomu ma taofia osofaiga a isi tau. O le gameplay e matua ma nisi malosi.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Taaloga taʻalo 3

O le vaega lona fa o le tala e uiga i Agent Snake o le a alu i gamers fua. O le faʻasologa o Konami potu mai le atamai o le taʻaloga taʻaloga Hideo Kojima ua manatu o se mea sili ona taua, lolomi talu mai 1998. O le Metal Gear Solid 4 na lavea le PS3 game console i le 2008.

Ia fai faalilolilo, faaleaga le fili a o le na te masalosalo i se mea

O le poloketi e leʻi tupu se suiga, ae na avea ma sui mautu o le stealth genre ma o se sui agavaa i le tala faasolopito. O le taimi lea ua faʻamau saunia le mea puʻeata i tua o le tagata taʻalo, ma o le taʻaloga sa manaʻomia pea ala faʻaeteete faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o fale puipui ma sina feiloaʻiga ma le fili.

Divekick

Nofoaga PlayStation 3, PlayStation Vita

O se faʻataʻaloga fusuʻaga malie mai le Iron Galaxy potu faʻataʻitaʻi e le taumateina le iloga e se loloto faʻapupula o faʻataʻitaʻiga, meaola ma masini inisinia. O le poloketi, muamua lava, ua fuafua e faʻafiafiaina le au taʻaʻalo ma faʻatagaina latou e o ese mai le agaga. Malie tagata, mea malie faʻatasi ma le faʻamaoni i luga o le taua uma - o le mea lena Divekick.

O se taʻaloga e tau ai o le a faʻatagaina ai ona e malolo mai le faʻamoemoe misi o isi taʻaloga, ma ia e onosaʻi

Ia Fepuari, Xbox Live Gold ma PlayStation Plus, o le a maua le au fai pisinisi 10 ofoofogia polokalama mo le leai. Sauni mo gaioiga faalilolilo, vaalele tetele taua, taua i le ogatotonu ma taua taua. Fai se taʻaloga manaia!

Pin
Send
Share
Send