Faʻafefea ona faʻaleaogaina Windows faʻafouga

Pin
Send
Share
Send

Faafouga mo le aiga o Pupuni faagaoioia tatau ona muamua faapipiiina ina ua uma ona mauaina se faasilasilaga o se avanoa afifi. I le tele o tulaga, latou te foia le saogalemu faʻafitauli ina ia le mafai ona faʻaaoga faʻaleagaina malware ile faiga vaivai. Amata i le faʻasologa o Windows e 10, na amata loa ona faʻasalalau e Microsoft le faʻafouga o le lalolagi mo lana fou OS ma se taimi masani. Ae ui i lea, o le lata mai e le masani ona muta i se mea lelei. Atinaʻe mafai ona aumai faatasi ai ma se pa'ū i le faʻatinoina poʻo nisi o mea sese taua o iʻuga o le le lava suʻega o le polokalama oloa i luma o le faʻasaʻoloto. O lenei tusitusiga o le a faʻamatala maia auala e mafai ona e tape ai le otometi download ma faʻapipiʻi o faʻafouga i vaega eseese o Windows.

Faʻamuta faʻafouga i Windows

Uma ituaiga o Windows maua auala eseese o deactivating ulufale mai service pack, ae o le vaega lava lea vaega faiga, o le "Toefaafou Center," toetoe lava a lē toe mafai. O le faiga mo le faʻamuta o le a ese lava i nisi vaega elemene elemene ma o latou tulaga, ae o nisi metotia mafai ona tagata taitoatasi ma galulue na o lalo o se tasi faiga.

Pupuni 10

Lenei faʻamatalaga o le faʻagaioioiga faʻatagaina oe e faʻamuta le faʻafouga e se tasi o le tolu filifiliga - o mea nei masani meafaigaluega, o se polokalame mai le Microsoft Corporation ma se tusi talosaga mai le tolu-vaega tagata atiaʻe. O ia ituaiga eseese o metotia mo le taofia o le faʻagaioiga o lenei tautua ua faʻamatalaina e le mea moni e faapea o le kamupani na filifili e tuliloaina se sili atu mautu faiga o le faʻaaogaina o lona, ​​mo sina taimi, leai se totogi, polokalama oloa e tagata masani masani. Ina ia e faʻamasani oe i nei metotia uma, mulimuli le soʻotaga i lalo.

Faitau atili: Faʻamuta o faʻafouga i le Windows 10

Pupuni 8

I lenei faʻatonuga o le faʻagaioiga, o se kamupani mai Redmond e leʻi faʻamalosia ana faiga faʻavae e faʻapipiʻi ai faʻafouga i se komupiuta. A uma ona faitau le tusitusiga i lalo o le soʻotaga, o le a e mauaina naʻo ala e lua e faʻamuta ai le "Update Center".


Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamuta le auto-update i le Windows 8

Pupuni 7

E tolu ala e taofi ai le faʻafouga auaunaga i le Windows 7, ma toetoe o latou uma o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le tulaga masani meafaigaluega "Auaunaga". E naʻo le tasi le latou o le a manaʻomia le asiasi i le faʻatulagaina lisi o le "lata ane nofoaga autu" e taofi lana galuega. O ni metotia mo le fofoina o lenei faʻafitauli e mafai ona maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, naʻo oe e tatau ona kiliki i luga ole sootaga i lalo.


Faitau atili: Taofi le Toefaafou Center ile Windows 7

Faaiuga

Matou te faamanatu atu ia te oe, o le faʻaleaogaina otometi faʻafouina o le faiga e tatau ona faia pe afai e te mautinoa o lau komepiuta e le lamatia ma e le manaia i soʻo se osofaʻiga. E fautuaina foi e tape pe a fai o lau komipiuta o se vaega o le tuʻufaʻatasiga o le ofisa o galuega i le lotoifale poʻo aʻafia i se isi galuega, aua o se faʻamalosia faiga faʻafouga ma otometi mulimuli ane reboot mo lona faʻaaogaina mafai ona oʻo atu ai i faʻamaumauga ma isi mea le lelei.

Pin
Send
Share
Send