21st FIFA Team o le Vaiaso 19: O ai na faʻaleleia lo latou tulaga

Pin
Send
Share
Send

Ua faʻalauiloa mai e le FIFA 19 tagata fai pisinisi mai le Electronic Arts le vaega fou a le XXI o le vaiaso. O le taimi lenei o le fatuga na foliga mai e sili atu nai lo le taua.

Mataupu

  • Maualuga FIFA 19 Team XXI Tagata Taʻalo
    • Tagata leoleo
    • Tutotonu puipui
    • Agavale i tua
    • Taumatau i tua
    • Ogatotonu
    • O i luma
    • Nofoa 'umi

Maualuga FIFA 19 Team XXI Tagata Taʻalo

Ua uma ona sailia e gamers le faaleleia pemain pepa! Tatou faamasani i toa i aso ua mavae e fitu.

O le faʻavaega o 'au a le vaega au a le vaiaso o le vaiaso e mafai ona vaʻaia iinei.

-

Tagata leoleo

I le tulaga o le tausimea i le 'au a le vaiaso o le taleni a Italia o Gianluigi Donnarumma. O le leoleo faitotoa o Milan na faia ni sikoa ofoofogia i lenei vaiaso i le Italian Cup ma Serie A. I le taʻamilosaga faasaga ia Napoli, na ia faia le iva faasao, ina ua oʻo e le au fili ana sikoa e 18 naʻo le sikoa e aunoa ma le sikoa o se sikoa e tasi. I le masani masani vaitau, naʻo Nicolo Zaniolo mai Roma e mafai ona pasi ia Donnarumma. Na tuliese e le leoleo le mea o totoe e ono i luga o le fana.

-

Le lima laupepa lapoʻa o le 'au a le atunuʻu mai Italia, na faʻaosoina mai e lima faʻailoga, avea ma se tala lelei mo fono pito i luga. O le filifiliga o le tulaga e faʻaopopo ai 8 togi, e faʻaleleia atili ai le amio a le sikoa i le faʻavaʻa.

-

Tutotonu puipui

I le ogatotonu o le puipuiga, matou te maua ai se tasi o le sili ona mautu puipuiga o le lalolagi, Kalida Kulibali. O le Senegalese sa matua iloga le fetaui ia Sampdoria, na toe faamaonia ai o ia o le taitai o le Neapolitan Defense. Centerback sikoa 94% o pasese saʻo ma 3 net tackles.

-

O le Kulibali card na ala i le tolu togi, maitauina le sola i le saoasaoa ma le physics.

-

Faatasi ai ma le Senegalese i le puipuiga, o le ogatotonu o le puipuiga ma le kapeteni o Leipzig Willy Orban na faamautu. Na avea o ia ma toa moni o le tauvaga e faasaga ia Hanover, ma sikoaina ni sini se lua. I le puipuiga, sa lelei foi le ogatotonu, faataga na o le fili na o le oʻo i le sikoa a Peter Gulachi ma Ivan Mvogo faalua.

-

Ua matauina le alualu i luma o le Orban card. E lima iunite o le aofaʻiga atoa faʻateleina le saoasaoa o le tagata taʻalo, fisiki ma puipuiga puipuiga.

-

O lo o puipuia le au puipui e toatolu i le itu tauagavale o Leicester Ben Chilwell. Na fesoasoani le Egelani ile au e le maimau i Liverpool. Na faailogaina e Peni le fesoasoani i luga o Harry McGuire. O le leiloa o le taʻaloga o Manchester United na faʻaali mai ai o le itu tauagavale o Chilwell e toetoe lava a le mafai ona taʻe. Na manumalo le tama taʻaalo 3 le fagatuaga faʻamalosi ma toe faaluaina le polo mai fili.

-

O le pepa fou a Chilwell na maua ai le faʻaleleia o le 8 iunite. O lenei ua mafai ona tuʻuina atu lenei tagata Peretania i fono pito i luga i le itu tauagavale o le puipuiga.

-

Agavale i tua

I le itu tauagavale o le puipuiga, Kanata tagata atiaʻe tuu le ogatotonu ogatotonu o Julian Brandt mai Bayer. Brandt o se tasi na faia le manumalo o lana 'au i le taimi nei o le siamupini o Bavaria. Na maua e Julian se fesoasoani ma faamautu i le ogatotonu o le malae o lana 'au, fesuiai i luga o faga ma faʻamalosia le au vaivai o le fili.

-

Le tagata taalo pepa mauaina se faʻaleleia e 2 manatu, tosoina i luga i le saoasaoa ma metotia.

-

Taumatau i tua

O se tasi o le mea e sili ona faʻamoemoeina i luga o le puipuiga o le ogatotonu o le lakapi kalapu Istanbul Edin Vishcha. Seven Bashaksehir na faailogaina se fesoasoani i le hat-trick i le fusuaga faasaga i le au mai fafo Akhisar Bela.

-

Player pepa faaleleia e 2 togi. O le au atiaʻe, o le mea moni, na faʻateleina le saʻo o le mea taalo a le tagata taʻalo.

-

Ogatotonu

I le ogatotonu o le fanua o le leoleo leoleo o Monaco Cesc Fabregas. O le tagata lafoa i le kalapu fou o loʻo faʻasolosolo lava ona aʻe ma o loʻo tausia kamupani ma Alexander Golovin. O le laina tutotonu o le Monegasques foliga sili atu ona faʻatuatuaina pe a fai e i ai se poto masani Sipaniolo fuafuaga.

-

O le faʻaleleia e ala i mea e lua na toso aʻe ai mea i luga teisi laititi: saosaoa, malosi ma le puipuiga puipuia amata sili atu le taua nai lo isi faʻailoga.

-

Iapani na osofaʻi Shinji Kagawa, ina ua le manuia le malaga i Manchester United ma e leʻi manuia foi i Borussia, alu atu e faatoilaloina le Liki lakapi. O le amataga i Besiktas na sili atu nai lo le manuia: Kagawa maua ni sikoa se lua ina ua maeʻa le sui i le 81 minute.

-

O le faʻaleleia atili o le pepa faʻaopopo ua faʻaopopo le dribbling ma le saʻo ia mea. O le manuia na amata mai ai le lisi na faʻataga ai Kagawa e siitia le 2 Iunite faʻavae mai le 83 ile 85.

-

O i luma

O le laina o le osofaiga i le 'au fou o le vaiaso ua aoina sili! I le itu tauagavale o le rookie Chelsea Gonzalo Higuain. O le tagata Atenitina na amata lana amataga i le au fou i le taʻaloga e faasaga ia Huddersfield, matau mai e lua sikoa sikoa na sikoa.

-

Moni, o le faʻaleleia o na o le 1 iunite e mamao mai le mea manaʻomia e tagata taʻalo mo le sili fausia. Agai i luma saosaoa e mativa lava.

-

O le itu taumatau o le laina osofaia na pueina e Sergio Aguero. Le taʻamilosaga Manchester City e faasaga ia Arsenal na faʻatonuina e le tagata Atenitina o le taulaga. O le pulou i totonu o se taua taua feteenaiga o se mea ofoofogia na tupu.

-

E pei o le tulaga o le isi Atenitina, na maua e Kun se faʻaleleia o le tasi iunite o le atoa tomai, ae o le paleni i le tomai o lenei taʻaloga na matauina atoatoa.

-

Siosiomia e Argentinean golies, tu ai le Potukale lakapi fetu Cristiano Ronaldo. O se tasi o le au taʻalo sili i le lalolagi i Juventus faʻamaonia lona tulaga maualuga o toleniga. O lana fesoasoani, Old Signora sikoa sikoa 3 e faasaga ia Parma, ae sikoa CriRo ma faalua ma le fesoasoani. Ronaldo e tulaga muamua i le Serie-A sikoa.

-

Tusa lava pe leai se 1-togi le faʻaleleia, o lana pepa foliga ofoofogia. O le 'au pepa a le tausaga e manatu pea o le sili, lea na taua ai Ronaldo i le 99 iunite.

-

-

Nofoa 'umi

I totonu o tamaʻitaʻi taʻalo lelei o le faʻaagaʻaga e tu ai le tama mai Bournemouth Joshua King, le PSV agai i luma Luke De Jong, faʻapea foi ma le sikoa a Augsburg Alfred Finnbogason.

-

-

-

O le 21st au o le vaiaso e mauoa i le osofaʻia o tagata sikoa. E ui lava e leʻi maua e se pito sili ona maualuga le agavaʻa i luga, e le sili atu le aoga o latou laupepa lelei i fonotaga pito i luga.

Pin
Send
Share
Send