Le mea e faʻatulagaina nai lo Skype: 10 isi avefeau

Pin
Send
Share
Send

O le lauiloa Skype messenger ei ai le tele o aoga aoga, e aofia ai ma le agavaʻa e faia vitio fonotaga, faia leo valaʻau ma fefaʻasoaʻi faila. Moni, tagata tauva o loʻo mataala ma latou ofoina atu foi a latou sili sili ona lelei mo aso faʻaaoga. Afai mo nisi mafuaʻaga Skype e le fetaui ma oe, ona o lea o le taimi e vaʻavaʻai ai i faʻatusatusaga o lenei lauiloa polokalama, o auala ia e tuʻuina atu tutusa galuega ma faʻaofo i foliga fou.

Mataupu

  • Aisea ua amata ai ona le lauiloa Skype
  • Best Skype Suiga
    • Feteʻenaʻi
    • Faʻafiafiaga
    • Whatsapp
    • Linphone
    • Foliga mai i totonu
    • Viber
    • Wechat
    • Snapchat
    • IMO
    • Lauga
      • Laulau: utaina faʻatusatusaga

Aisea ua amata ai ona le lauiloa Skype

O le tumutumu o le lauiloa o le video messenger na sau i le faʻaiuga o le muamua tausaga ma le amataga o se mea fou. I le 2013, o le Lusia lomiga a CHIP na matauina se pa'ū i le manaʻoga mo Skype, faʻalauiloaina o le tele o tagata faʻaaogaina masini feaveaʻi o loʻo faʻaaoga isi talosaga sili fetuunai ia latou telefoni.

I le 2016, na faia e le Imkhonet auaunaga se suʻesuʻega lea na faʻailoa ai e Skype le taʻitaʻi avefeau o Vkontakte, Viber ma WhatsApp. O le vaega a le au Skype naʻo le 15%, ina ua faamalieina WhatsApp i le 22% o le au maimoa, ma le Viber 18%.

E tusa ai ma se suʻesuʻega na faia i le 2016, Skype e tulaga tolu

I le 2017, na faia ai le taʻutaʻua lauiloa o le polokalame. Na tusia e le tusitala o Brian Krebs o ia "atonu e sili ona leaga na tupu."

E ui lava o le tuai tuai sa mimili mai tua, e sili atu le faigofie

Tele faʻaaoga le tali atu a tagata le lelei i le faʻafouina o le mamanu o le polokalama

I le 2018, o se suʻesuʻega a le nusipepa a Vedomosti na faʻaalia ai e naʻo le 11% o le 1,600 Lusia na suesueina na faʻaaogaina le Skype i luga o masini feaveaʻi. Na muamua sau WhatsApp ma le 69% o tagata faaaoga, sosoo ai ma Viber, na maua i telefoni poto e 57% o tagata suʻesuʻe.

O le pa'ū i le taʻutaʻua o se tasi o sili ona taua avefeʻau i le lalolagi ona o le le lelei fetuunaiga mo nisi mafuaaga. O lea, i luga o telefoni feaveaʻi, faʻavae i luga o fuainumera, sili optimized polokalame faʻaaogaina. Viber ma WhatsApp faʻaitiitia le mana eletise ma aua le faʻaitiitia feʻaveaʻiga. Latou i ai se faigofie fesoʻotaʻiga ma le itiiti ifo numera o faʻatulagaina, ma faʻafaigofie Skype e faʻateleina ai le tele o fesili mo tagata faʻaaoga, aua latou te le maua i taimi uma galuega talafeagai.

I komipiuta a le tagata lava ia, e sili atu le Skype i faʻatapulaʻaina faʻapitoa talosaga. Discord ma TeamSpeak o loʻo faʻatautaia i le au faʻafiafia o tagata taʻaloga ua masani ai e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi e aunoa ma le tuʻua o le taʻaloga. Skype e le masani ona faʻatuatuaina i faʻatalanoaga a vaega ma utaina le faiga ma lona gaioiga.

Best Skype Suiga

O a polokalame e faʻaaogaina o se sui mo le skype i telefoni, laupepa ma komepiuta a le tagata lava ia?

Feteʻenaʻi

Ua maua le Discord lauiloa i tagata fiafia o komepiuta taʻaloga ma vaega fiafia. O le polokalama e mafai ai ona e faia ni potu 'eseʻese nofoaga e faia ai tusitusiga, leo ma vitio. Discord interface e matua faigofie lava ma tupu fua. Le talosaga lagolagoina tele nofoaga lea e mafai ona seti le tapulaa o le leo leo, microphone faʻamalosiaina i le paʻi o se faʻamau poʻo le taimi e tupu ai se leo. O le avefeau o le a le faʻatagaina lau faʻataʻitaʻiga, o lea e masani ona faʻaaogaina e taʻaloga. I le taimi o le taʻaloga, i le pito i luga tauagavale o le lau, Discord o le a faʻailoa ai le talatalanoa o loʻo talanoa. O le polokalama e aoga i lauiloa taʻutaʻua uma feaveaʻi ma komipiuta, ma e galue foi i le upega tafailagi.

O le polokalama e mafai ai ona e faia talatalanoaga mo vitio ma leo leo

Faʻafiafiaga

Hangouts o se 'auʻaunaga mai Google e faʻatagaina ai oe ona faia telefoni ma oe lava. I luga o komepiuta a le tagata lava ia, o le talosaga tamoʻe tuusao i le browser. Pau lau mea e fai o le alu i le aloaʻia itulau Hangouts, ulufale au faʻamatalaga ma lafoina tusi valaaulia i lau talanoaga. O le upega tafaʻilagi ua fesoʻotaʻi ma Google+, o lea o au fesoʻotaʻiga uma e otometi ona momoli atu i le api a le apalai. Mo telefonipoto i luga o le Android ma le iOS o loʻo iai se isi polokalame.

Mo komupiuta, o loo maua ai se laiga o le polokalame.

Whatsapp

O se tasi o telefoni feʻaveaʻi e fia faigaluega i komipiuta a le tagata lava ia. O le avefeau o loʻo faʻapipiʻi i lau numera telefoni ma faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, ina ia mafai ona vave amata fesoʻotaʻi ma i latou tagata faʻaaoga oe na faʻapipiʻi foi WhatsApp. O le talosaga faʻatagaina oe e faia video valaʻau ma leo leo, ma o loʻo i ai foi le tele o talafeagai mamanu tuʻutuʻuga. E faʻaaogaina i komipiuta a le tagata lava ia ma masini feaveaʻi e leai se totogi. O loʻo i ai le faigofie iai upega tafailagi.

O se tasi o sili ona lauiloa feaveaʻi avefeau i aso nei

Linphone

O le polokalama a le Linphone o loʻo atiaʻe faʻafetai i alalafaga ma tagata faʻaaogaina. O le polokalama e matala avanoa, ina ia mafai e soʻo se tasi lona lima i lona atinaʻeina. O le vaʻaiga faʻalelei o Linphone o le maualalo punaoa taumafaina o lau masini. E tatau ona e lesitala fua i le faiga e faʻaaoga ai se avefeau faigofie. O le talosaga lagolagoina valaʻau i le telefoni numera, o lona faʻatelega sili.

Talu ai o le polokalama e matala avanoa, e mafai e tagata fai polokalame ona suia "mo i latou lava"

Foliga mai i totonu

O se malamalamaʻaga tauaofiaga fonotaga polokalama i lou browser. Appear.in e le oi ai lana lava tusi talosaga, o lea o le a le aveina avanoa i luga o oe lava komepiuta. E tatau ona e alu i le itulau polokalama luga o le Initaneti ma ave se potu mo fesootaiga. E mafai ona e valaʻaulia isi tagata faʻaaogaina e ala i se fesoʻotaʻiga faʻapitoa o loʻo aliali mai i ou luma ile mata. Manaia tele ma puʻupuʻu.

I le amataina o se talanoaga, oe manaʻomia le fatuina o le potu ma valaʻauina tagata e talanoa i.

Viber

O se polokalame manaia ua faia i lalo o le atinaʻe mo le tele o tausaga. O le polokalama e mafai ai ona e faʻaogaina leo leo ma viliina ata e oʻo i le maualalo tele Initaneti. O le talosaga faʻatagaina oe e fesuisuiai fesootaiga ma le fesoasoani a tele emoticons ma emoticons. Atinaʻe faaauau pea ona atiaʻe le oloa, faʻaleleia lona laina, lea ua uma ona foliga faigofie ma taugofie. Viber e ogatasi ma fesoʻotaʻiga o lau telefoni, ma faʻataga ai oe ona fesoʻotaʻi ma isi tagata e ona le saʻolotoga tusi talosaga. I le 2014, na maua e le polokalama se faʻailoga i totonu o le feau puʻeina talosaga i Rusia.

Atinaʻeina o le 'oloa mo ni nai tausaga.

Wechat

A talafeagai faʻaoga, teisi manatuaina o le mamanu siosiomaga o WhatsApp. Le polokalama e mafai ai ona e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga e ala i vitio ma leo. O lenei avefeau e sili ona lauiloa i Saina. E faʻaoga e sili atu i le piliona tagata! O le polokalama ei ai se fesoʻotaʻiga talafeagai, faigofie le faʻaaogaina ma le tele o seti o gaioiga. Moni, tele avanoa, e aofia ai totogi mo faʻatau, malaga, ma isi, faigaluega na o Saina.

E tusa ma le 1 piliona tagata faʻaaogaina le avefeau

Snapchat

A talafeagai feaveaʻi polokalama masani ai i le tele telefoni feaveaʻi Android ma iOS. O le polokalama e mafai ai ona e fesuiai feau ma faʻapipiʻi ata ma vitio ia i latou. Ole mea taua ile Snapchat ole teuina le tumau o faʻamaumauga. I ni nai itula pe a uma ona lafoina se feʻau ma se ata poʻo se vitio, ua avea le aufaasālalau ma le mafai ona faʻaaogaina ma ua tape mai le tala.

E avanoa le talosaga mo masini ma Android ma iOS.

IMO

O le IMO talosaga e lelei tele mo i latou o loʻo sailia se filifiliga saoloto fesoʻotaʻiga. O le polokalame faʻaaogaina 3G, 4G ma Wi-Fi fesoʻotaʻiga e lafo ai feʻau leo, faʻaogaina vitio fesoʻotaʻiga ma fesiʻoso faila. O le lautele o ituaiga o emoji ma emoticons, lea e sili ona lauiloa i potu talatalanoa faaonapo nei, ua avanoa mo sili atu fesootaiga. E tatau foi ona tatou taʻua optimization mo masini feaveaʻi: luga o latou, le polokalama e galue vave ma e aunoa ma le malolo.

IMO ei ai se tulaga masani o galuega avefeau

Lauga

O se sili sili lelei mo iOS tagata faaaoga. O le tusi talosaga ua amata ona atiaʻe, ae ua faʻaalia lona silisili ese ma le lautele galuega. I luma o tagata faʻaogaina tatala le tele o faʻatulagaina i se fesoʻotaʻiga faʻailoga. I le taimi lava e tasi, e oʻo atu i le 15 tagata e mafai ona auai i le fonotaga. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaalia e le gata le ata mai lana webcam, ae o le vaʻaiga o le telefoni. Mo e ona komipiuta ma masini i le Android, o loʻo avanoa se 'upega tafaʻilagi, e faʻafou pea i taimi uma.

15 tagata e mafai ona auai i le tasi konafesi i le taimi

Laulau: utaina faʻatusatusaga

Puʻeina leoValaau vitioVitio fonoFetufaaiga failaLagolago ile PC / Smartphone
Feteʻenaʻi
E leai se totogi
++++Windows, macOS, Linux, upega tafailagi / Android, iOS
Faʻafiafiaga
E leai se totogi
++++upega tafailagi / android ios
Whatsapp
E leai se totogi
++++Windows, macOS, upega tafailagi / Android, iOS
Linphone
E leai se totogi
++-+Pupuni, macOS, Linux / Android, iOS, Windows 10 Mobile
Foliga mai i totonu
E leai se totogi
+++-upega tafailagi / android ios
Viber
E leai se totogi
++++Windows, macOS, upega tafailagi / Android, iOS
Wechat++++Windows, macOS, upega tafailagi / Android, iOS
Snapchat---+- / Android, iOS
IMO++-+Pupuni / Android, iOS
Lauga++++upega tafailagi / iOS

O le lauiloa Skype talosaga e le na o le pau lea o le maualuga-lelei ma maualuga-tekonolosi polokalama o lona ituaiga. Afai o lenei avefeau e le fetaui mo oe, ona e tilotilo ai lea i sili atu aso nei ma e le itiiti ifo galuega masani.

Pin
Send
Share
Send