ZenKEY 2.5.3

Pin
Send
Share
Send

O le ZenKEY na mamanuina e faʻafaigofie le puleaina o vaega o le system. E faʻatagaina oe ona vave faʻalauiloa polokalame, sui faʻamalama tulaga, faʻatautaia multimedia ma le faʻagaioiga o faiga. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le talosaga o le a faʻaalia o se widget ma se fata faʻailoga, i le mea o loʻo tupu ai le gaioiga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i lenei polokalama.

Tatala polokalame

O le ZenKEY e faitau vave ai i masini komipiuta a lau komipiuta ma faʻaopopoina i le tisaini faʻapitoa, mai le mea na ki ai. E le mafai ona ofi uma ki i luga o le laupepa poʻo luga o le taskbar, ma o le a aoga ai lea aoga mo i latou e tele polokalama faʻapipiʻiina. Lisi lisi o loʻo faʻatonutonuina i le faʻatulagaina menu, i le mea o loʻo i ai le tagata faʻaogaina e ia le aia tatau e filifili ai le mea o le a ia amata faʻaogaina le tab "O aʻu Polokalama".

Lalo o se laupepa ma faʻamaumauga, o lona faʻavae e tutusa lelei ma le faʻatinoina o talosaga. O lisi lisi uma o loʻo fai uma i le lisi e tasi. Faʻalauiloaina talosaga ma aoga e faʻapipiʻi i le polokalama e le masani ona faia e ala i se isi faʻamalama. I le faʻaleaogaina aoga, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga "XP / 2000", lona uiga o le faʻamatalaga o Pupuni, o le mea lea, latou te le galulue i luga o faʻasologa fou, aua latou te le o faʻapipiʻiina.

Desktop pulega

E faigofie tele ii - laina taʻitasi e gafa ma se gaioiga e faʻatinoina, pe faʻagaioi le kesi i itu poʻo le faʻatulaga ia tusa ma le faʻamalama malosi. E taua le maitauina o lenei mea e le galue lelei i iugafono uma, ma e leai se aoga faʻatino, talu ai i luga o nei ona po mataitu o le tulaga e muamua e lelei.

Pulega faamalama

Lenei tab o le a sili atu ona aoga, talu ai ona faʻatagaina oe e faia faʻamatalaga auiliili mo faʻamalama taitasi. E tele avanoa e le ofi i latou i le tasi pop-up menu. O le polokalama e mafai ai e oe ona fetuunai le tele o faʻamalama, manino, seti le faʻavasegaina faʻatulagaina ma seti i latou i le ogatotonu o le lau.

Faiga fesoʻotaʻiga

Tatalaina o le CD-ROM, alu i le pusa talanoaga, toe amata ma tapē le komipiuta - o loʻo i le tab "Pupuni System". E manatua la e i luga o ni lomiga fou o lenei OS e i ai nisi galuega e ono le avanoa, talu ai le ZenKEY e leʻi toe faafou mo se taimi umi. Ina ia saili poo fea le ogatotonu o le mata, faʻaaoga "Tutotonu le isumu"galue foi "Tutotonu le isumu i luga o le faamalama tiotio".

Sailiga Initaneti

Ae paga lea, gaioiga i le fesoʻotaiga faʻataʻitaʻi e naʻo le vaega o le ZenKEY na faia, aua e leai se mea e faʻaaogaina i totonu o le browser poʻo se mea aoga tutusa. Oe mafai suʻe pe faʻailoa le tulaga e tatala ai i totonu o le polokalame, pe a maeʻa ona faʻalauiloa le upega tafailagi lalai, ma isi faʻagasologa uma o le a faia saʻo i totonu.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Faʻatonuga i foliga o se widget;
  • Tele numera o galuega;
  • Vave fegalegaleaiga ma le polokalama.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Se lomiga tuai e le aoga i masini fou.

Otooto ZenKEY, ou te manaʻo e matauina o le taimi sa avea o se lelei polokalame, ma le fesoasoani na faʻapipiʻi ai apalai ma fegalegaleai ma galuega Windows, ae o lenei ua le fautuaina tele e faʻaaogaina. E mafai naʻo le fautuaina i tagata e umia faʻamatalaga tuai o le OS.

Sii mai fua le ZenKEY

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama e faʻamuta ai polokalame i le taimi Sumo Fiafia Igilisi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ZenKEY o se faʻalauiloa e aofia ai le tele o galuega mo le faʻatonutonuina o polokalama ma le polokalama. Faʻafetai i le ZenKEY, e mafai vave ona maua e le tagata faʻaaoga galuega e fiafia iai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: ZENKODE
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.5.3

Pin
Send
Share
Send