Bookmakers faaigoa sili ona fiafia i ai i le WESG 2018 CS: GO tauvaga

Pin
Send
Share
Send

O le au Pasila MIBR na faaigoaina le au tusi tusi o le finauga autu mo le manumalo i le World Electronic Sports Games 2018 taamilosaga.

O le tauvaga ma le $ 890,000 i le tau tupe o le a amata ia Mati 11 i le tausaga nei i Chongqing ma o le a iʻu lava i le aso 17. Na taʻua e le BC 1xstavka, o le sui o le au a MIBR i Saute Amerika e foliga mai e manumalo i le taʻamilosaga. Mo lo latou manumalo, bookmakers tuuina atu se fuainumera o 2.75. O le 'au e aofia ai fetu e pei o FalleN, coldzera, fer, TACO ma felps.

I le mulimuli atu o Pasila ma le fuainumera o 4.00 o tini ia ENCE eSports. O le lona tolu na tapunia le isi 'au a Scandinavian Ninjas i Pajamas. O lo latou ono maua le manuia e tusa ma le 6.00. Naʻo le pau a le vaega a le au a le au a le au a Rusia i le taamilosaga na mauaina le fuainumera o le 13.00 ma o loʻo i le tulaga 8, e tusa ai ma le 1xstavka.

I le aofaʻi, 31 'au o le a auai i le taʻamilosaga. Ole maualuga ole fua faatatau ole 1000.00 na mauaina e le au taʻutaʻua Alpha Red, Furious Gaming, Revolution, TNC, FrostFire ma Big Time Regal.

Pin
Send
Share
Send