Na tatalaina e le Dota 2 se uiga fou

Pin
Send
Share
Send

Le amio fou o le lauiloa MOBA Dota 2 Mars folafolaina i le taumalulu na aliali mai i totonu o le taʻaloga.

Le faʻasaʻoloto o le toa na faia lea ia Mati 5. O le au atiae mai Valve na latou faia le paoa o le isi uiga taua o Mars, ma latou maua ai foi ma ia 4 tomai, o se tasi o ia le pasi.

O le faʻailoga muamua ua taʻua o Spear of Mars ma o se nuke ma le le atoatoa. Ole tagata na te togiina le tao ma fai ia 100/175/250/325 lepetia, togi le fili i tua. Afai o loʻo i tua o le fili o loʻo i ai se faʻafitauli i foliga o se laʻau, luga o se mauga poʻo se fale, e faʻasolosolo e Mars le tagata na lavea i le 1.6 / 2.0 / 2.4 / 2.8 sekone.

O leisi gaioiga malosi o le aoaiga a le Atua faʻatagaina le tagata e taia ma le talita i ona luma i le faʻataʻitaʻiga o le 140 °, feololo 160% / 200% / 240% / 280% leaga faʻaleaga.

Ole faʻagaioiga faʻapitoa ole poloka poloka ua faʻaleagaina itu i luma ma luma ole amio. Ole tomai e toe manatua ai le tomai ole toa ole Bristleback, e faʻaititia ai le faʻaletonu mai le pito i tua. I le maualuga maualuga o le pamu, Mars poloka 70% o le leaga o le sau ulufale mai ia te ia mai luma.

Le ulumatua a Mars e fausia se malae i se faʻamilosaga o le 550, e siʻosiʻomia e toa tauʻau. O le umi o le malae e 5/6/7 sekone. E le mafai e fili ona tuua le siosiomaga aupito taua, ma ave le leaga mai le tutu i luga o le autafa o fitafita i le aofaiga o le 150/200/250.

O loʻo avanoa Mars mo filifiliga mo taʻaloga taʻaloga. A maeʻa ona faʻapaleniina e Valve, o le amio e ulufale i le tauvaga Capitan Mode.

Pin
Send
Share
Send