Tatou aveeseina le ato i luga o le kesi

Pin
Send
Share
Send


O le Recycle bin feature ma le tutusa desktop icon o loʻo avanoa i ituaiga uma o Windows. Ua fuafuaina mo le le tumau o le teuina o faʻamau faila ma le ono mafai ona toe maua se tulaga pe a faʻafuaseʻi ona suia e le tagata faʻaaoga lona mafaufau e tape i latou, pe na faia sese. Peitai, e le o tagata uma ua faamalieina i lea tautua. O nisi e le fiafia i le i ai o se isi faʻailoga i luga o le luga o le komepiuta, o isi e popole e tusa lava pe a uma ona soloia, o isi faila e le tatau ai pea ona nofoia le avanoa avanoa, o isi ua i ai isi lava mafuaaga. Peitai ua faʻatasia uma nei tagata e auala i le manaʻo e tiaʻiina o latou foliga ita. Auala e faia lea mea o le a talanoaina mulimuli ane.

Faʻamuta o le recycle bin i faʻamatalaga eseese a le Windows

I Microsoft faʻagaioia faiga, o le recycle bin e faasino i le faila faila. O le mea lea, e le mafai ona e tape i le tutusa auala pei ona masani ai faila. Ae o lenei mea moni e le o lona uiga o le a le aoga lava. Lenei uiga faʻaavanoaina, ae i faʻaaliga eseese o le OS ei ai eseesega i le faʻatinoina. O lea la, o le faiga mo le faʻatinoina o lenei faiga e sili lona iloiloina mo taʻitasi lomiga o Windows.

Filifiliga 1: Windows 7, 8

O le ato i le Windows 7 ma le Windows 8 e faigofie tele e fufulu. E faia i ni nai laasaga.

  1. I luga o le laulau e faʻaaoga ai le RMB, tatala le mataʻu o le lisi ma alu i le faʻavasegaina.
  2. Filifili aitema "Suia atavili komipiuta".
  3. Uncai le siaki siaki "Ato".

O lenei faʻasologa o gaioiga e talafeagai mo na oi latou o loʻo faʻapipiʻiina le atoaga o le Windows. O i latou e faʻaaogaina le faʻavae poʻo le lomiga Pro e mafai ona ulufale i totonu o le faʻamalama mo tapulaʻa matou te manaʻomia e faʻaogaina ai le pa suʻe. O loʻo tu i le pito i lalo o le lisi. "Amata". Tau lava o le amata ona taina le fuaitau i iai. "Tagata faigaluega pine ..." ma o loʻo faʻaalia i faʻaiuga filifilia se soʻotaga i le vaega talafeagai o le pule faʻatonu.

Ona e tatau ona aveese le faʻailoga i autafa o le tusifaitau i le auala tutusa "Ato".

A aveʻesea lenei auala puʻupuʻu ita, e tatau ona e manatua e tusa lava pe leai, faʻamamaina faila o le a tumau ai i totonu o lapisi ma faʻaputu ai iina, aveina avanoa i luga o lau hard drive. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e faia ni faʻatulagaina. Mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Taumatau-kiliki i luga o le ata e tatala ai meatotino "Ato".
  2. Siaki le pusa "Faʻaleaga faila i le taimi lava e maeʻa ai, e aunoa ma le tuʻuina i totonu o lapisi".

O lenei faʻamamaina o faila e le aoga o le a faia tuusaʻo.

Filifiliga 2: pupuni 10

I totonu o le Windows 10, o le recycle bin aveese le faʻatulagaina o loʻo mulimuli mai se tulaga faʻapea i le Windows 7. E mafai ona e oʻo atu i le faʻamalama o loʻo tuʻufaʻatasia ai tapulaʻa e fiafia iai tatou i laasaga e tolu:

  1. Faʻaaogaina le taumatau-kiliki i luga o se avanoa avanoa i luga o le laupepa, alu i le personalization window.
  2. I le faʻamalama e aliali mai, alu i le vaega Mataupu.
  3. I le autu faamalama, saili le vaega "Faʻatatau tapulaʻa" ma mulimuli i le sootaga “Desktop Faʻafanua Seti”.

    O lenei vaega o loʻo i lalo i le faʻatulagaina lisi ma e le vave iloa i le faʻamalama e tatalaina. Ina ia mauaina, e te manaʻomia e tusi i lalo o faʻamalama i lalo i le faʻaogaina o le scroll bar poʻo le uili uili, pe faʻalautele le faʻamalama i le laupepa atoa.

I le maeʻa ai o togafiti i luga, o le tagata faʻaaoga e ulufale i luga o le desktop icon icon window, lea e toetoe lava a tutusa ma le tutusa faʻamalama i le Windows 7:

E totoe naʻo le tatalaina o le pusa i autafa o le tusiupu "Ato" ma o le a mou ese mai le kesi.

E mafai ona e faia ni faila aveesea i le aloese o le lapisi lapisi i le auala tutusa e pei o le Windows 7.

Filifiliga 3: Windows XP

E ui lava ua leva ona faʻaaogaina e le Microsoft XP, ua tumau pea ona lauiloa i le tele o tagata e faʻaaogaina. Ae e ui i le faigofie o lenei faiga ma le avanoa o tuʻutuʻuga uma, o le taualumaga mo le tapeina o le recycle bin mai le laupepa e fai sina faigata tele nai lo le laiga lata mai o le Windows. O le faigofie e faia lenei mea o:

  1. Faaaogaina o le keyboard auala 'alo "Manumalo + R" tatala le polokalama lalifa faamalama ma ulufalegpedit.msc.
  2. I le itu tauagavale o le faʻamalama e matala, faʻalautele vaega faʻasologa e pei ona faʻaalia i le ata ata. I le itu taumatau o le vaeluaga laʻau, sue le vaeluaina “Aveese le Recycle Bin icon mai le laupepa '' ma tatala i le faaluaina kiliki.
  3. Seti le faʻavae lenei i le "I luga".

Faʻaumatia le tapeina o faila i le lapisi e tutusa lelei ma isi mataupu muamua.

Otooto, ou te manaʻo e faʻailoa: e ui lava i le mea moni e mafai ona e faigofie ona aveese le lapisi o atigipusa mai le potu faigaluega o lau mataitu i soʻo se ituaiga o Windows, e tatau lava ona e mafaufau loloto i ai ae le i faʻaogaina lenei vaega. O le mea moni, e leai se tasi e saogalemu mai le soona aveeseina le tapeina o faila taua. O le recycle bin icon i luga o le laupepa e leʻo se itu mataina, ma e mafai ona e tapeina faʻamau i le faʻaaogaina o se ki taua "Sifi + Aveese".

Pin
Send
Share
Send