5 taʻaloga faʻalauiloa lauiloa i totonu o faletua masani

Pin
Send
Share
Send

Na tupu faʻafuaseʻi le ata o se tagata e masani ona puʻeina i luga o le fale, poʻo se tauleʻaleʻa, ma le tele o le taimi avanoa o loʻo ia faʻaaluina i luga o le virtual shooter, fuafuaga ma le RPG i luga ole laiga. Peitai, e le o lona uiga o fafine e eseese tausaga e le fiafia i taʻaloga komipiuta. I se isi itu, e oʻo lava i faletua masani e manaʻomia le faaalu o latou taimi paganoa i tua atu o faʻafiafiaga i luga o le inisitituti, e aofia ai ma poloketi e eseʻese ituaiga.

Tamaitai e popole i le fale ma le faʻatonuga e mafai ona taʻalo uma i tolu-hey poloketi - maualuga-paketi komepiuta taʻaloga (masalo e le o le iloa e uiga ia i latou lava), ma i faigofie browser polokalama. O a taʻaloga mo faletua e manatu sili ona taʻutaʻua ma manaʻomia?

Mataupu

  • Lelei taʻaloga e filifilia e faletua
    • O le Sims Faasologa
    • Stardew vanu
    • Faʻaalu
    • E fou le olaga
    • Laumua: Skylines
  • Browser talosaga
    • Avatar - o le lalolagi lea e miti ai miti
    • Sogi ma Feiloaʻi
    • Oloa Pirate
    • Nano faʻatoʻaga
  • Tamaiti taʻaloga
    • Solitaire
    • Taʻaloga mai Alawar
  • Sailiga
  • Kiliki

Lelei taʻaloga e filifilia e faletua

O taʻaloga lapopoa e aofia ai galuega taʻutaʻua maualuga-paketi na tatalaina e le gata mo Windows, ae faʻapea foi mo taʻaloga faamafanafana.

O le Sims Faasologa

Life Simulator O le Sims e lauiloa i teine ​​o soʻo se tausaga. O le taʻaloga e le faʻavaeina se poloketi faigata i le tulaga o le taʻaloga: iinei e mafai ona faigofie ma tupu fua ona feagai ai ma amio ma faʻatonutonuga. O fafine e masani i le vaʻaia lelei o mea uma, o le a latou pulea se tagata e toatasi, pe faʻapea, se aiga atoa e fatu ai ni mea lelei e ola ai: faʻatau se sami o meafale lelei, faia ni mafutaga mafanafana ma lelei i le lalolagi tafailagi ma fiafia i fonotaga ma uo. E faigata ona taʻu atu ma le mautinoa poʻo fea vaega o le Sims e sili ona lauiloa! Ole taimi nei, e tele tama taʻalo o loʻo fiafia ile uma fou ole Sims 4, ma taʻalo ai ile Simata tuai tuai.

Mo tagata amio mama, e mafai ona e fetuunai foliga ile laʻititi o faʻamatalaga, atoa ai ma le filifilia o latou uiga lelei, sini ma mea e fiafia iai

Stardew vanu

Mo le au feusuaʻi sili ona feololo, o le Stardew Valley matagofie na sau e sui le faʻafefe tamaʻi faʻatoʻaga. Ole taʻaloga lenei e ofo e toto lau togalaʻau, faʻafailele lafu manu ma alu e fagota. E foliga mai e faigofie uma mea uma, ae o lenei faʻaoso e matua sese lava, aua pe a uma le afa itula o taʻaloga o le a manino ai o Stardew Valley o se mea ofoofogia tala tala ma se ola lalolagi atoa ma manaia tagata e te moni miti o le faia o ni uo ma aʻoaʻo a latou tele o mea lilo. Ole a le toe manao Starduw e tuua le vanu mo se taimi umi, ma o le lauiloa o le galueaina o le parsnip o le a toe tuuina atu i tua i tua atu, tuu atu i le sailiga mo lavalava-pulenuu ofuvae ma faalogo i tala o le ola o le lotoifale tramp.

Le aano o le taʻaloga: o le tagata autu e maua ai se faʻatoʻaga, e tatau ona ia tausia, faʻaleleia ma faʻalautele ona tuaoi

Faʻaalu

I totonu o faletua, e i ai foi i latou e le mafai ona tumau le le malie ma gese gameplay. Mo le tagata sili ona gaioi, o loʻo i ai le mataʻutia o le MOBA shooter Overwatch. O le taʻaloga, muamua lava, ua mafai ona tosina mai tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi ma lona laʻei susulu, manaia a latou amio ma se faʻailoga maualalo tele. Ma oe oe lava le a matauina le auala e te pikiina le tomai ma amata ona tufatufa headshots i itu uma, taʻalo mo le le mautonu Hanzo. Afai o le afi o mumu i lou agaga, ma lou loto manao taua, taua mautinoa taumafai Overwatch!

Overwatch mauaina lelei iloiloga mai le au faitio - matauina na matauina le tele o mataʻitusi, manino ata ma malie taʻaloga.

E fou le olaga

E i ai le manatu e faapea, e fiafia tele fafine faletua i ata TV. O loo iai tala o loo latou faaaluina le tele o latou taimi avanoa e matamata ai. Peitai, o nisi ua latou mauaina se auala e tuʻufaʻatasia ai le naunau mo le tele-episode tala puʻupuʻu ma taʻaloga komipiuta. E fesoasoani lea i le faʻafeiloaʻi faasologa lea e filifili ai le tagata taʻalo mo le protagonist poʻo le a le mea e fai ma faʻapefea ona tali i lana soʻoga. Ole olaga is Strange ose tasi lea o taʻaloga sili na te tosoina oe ile taʻele ma lou ulu. O lenei poloketi o loʻo i ai se aulelei o loʻo galue ma faʻatupuina ai ni faʻatonuga - o le a latou paʻuʻu i le alofa i le vaega muamua. E i ai seisi e ono taʻua lenei taʻaloga girlish, ae i totonu o le au a Squar Enix o loʻo i ai le tele o tamaloloa na talisapaia le loloto ma le ootia le tala o le teine ​​Maxine e iloa faʻatautaia le taimi.

Le autu aoga o le taaloga o le elaboration o nofoaga ma le saturation o le lalolagi, latou matauina foi le tele o faasinomaga i moni galuega ma uiga o le tele o aganuu

Laumua: Skylines

Masalo o tagata uma sa laiti na moemiti e fausia lo latou lava taulaga, lea o le a galulue ai mea uma i le mea na ia manaʻo ai. O le taʻaloga Laumua: Skylines faʻatagaina oe e ave le tulaga o le pulenuu ma fausia lau taulaga. E ui lava, atonu, o le a le o se megalopolis, ae o se tamai nuu ma le matagofie natura ma mama ea, lea e i ai se nofoaga mo le tele o togalaau ma matagofie laufanua. Na o oe e filifilia! Ole taʻaloga maua tele avanoa mo le faʻatautaia, aua e tatau ona mafaufau tagata taʻalo e uiga i le tuʻuina atu o galuega mo tagata o lo latou taulaga, e uiga i le lafoina o oloa i fale teu oloa ma le faʻatulagaina o feʻaveaʻiga lautele!

O le tagata taalo o loʻo auai i le fuafuaina o atinae sone, auala faʻasoasoaina, lafoga, faʻatulagaina le galuega o tautua i taulaga ma tagata lautele femalagaiga, ia manaʻomia e tausia le tulaga o le taulaga tupe, faitau aofai, soifua maloloina, fiafia, galuega ma siosiomaga

Browser talosaga

O nei talosaga e sili atu ona taʻutaʻua i totonu o faletua, aua e mafai ona faia i se komupiuta poʻo se laulau masani. Latou te le manaʻomia foʻi le faʻapipiʻiina o isi polokalame - sili ona taua, aua nei galo e totogi mo le Initaneti!

Avatar - o le lalolagi lea e miti ai miti

O se mea mataʻina faʻataʻamilomilo taʻaloga Avatar o le a ofoina atu i tagata taaalo e faʻaputuputu i totonu o le moni olaga ola. Ioe, o tagata asiasi i lenei tusi talosaga o le a tatau ona latou fauina a latou lua "I" ia avea ma vaega o se lalolagi tele ma matagofie. O iinei e mafai ona feiloaʻi, faʻafesoʻotaʻi, sui lavalava, faʻatulaga lou fale ma e faʻaipoipo foʻi! O le taʻaloga e fetaui lelei mo i latou o loʻo sailia ni uo ma ola malie malie!

O fiafiaga ma galuega, taimi paganoa ma fesoʻotaʻiga, atiaʻe taleni ma manuia i laufanua filifilia ua avanoa mo tama taʻaalo i le Avatar, faʻaopopo atu, e mafai ona e taumafai e manumalo i le jackpot

Sogi ma Feiloaʻi

O se maliega VKontakte talosaga o le a apili mo i latou e iloa le a le fagu taaloga. Lenei e mafai ona e faʻaalu malie taimi faʻaavanoa, maua uo fou ma e oʻo lava faʻafeiloaʻi i lou alofa! Tagata auai uma i le laulau tele e mafai ona faʻaalia le alofa mutimutivale mo se isi tagata taaalo le masani ai. O ai na te iloa le faʻaosofia o le amataga o fesoʻotaʻiga.

I le agafesootai, o tulafono masani o le fagu taʻaloga o loʻo maitauina: e mafai ona e teʻena se kisi pe faʻataunuʻuina se manaʻo, e mafai ona aofia ai ma au mea e te fiafia i ai mo tagata uma pe tuʻuina atu se teuga lemu, faʻapea foi ma tusia se feʻau patino i se tasi e te fiafia i ai

Oloa Pirate

E le tatau ona faasesēina 'oa tau o latou igoa. I o tatou luma, e leʻo se taʻaloga masani, ae o se taʻaloga faigofie mai le faʻasologa "tolu i le laina." Mo nisi mafuaaga, o le pirate autu fiafia tagata fiafia e nonofo i luga o agafesootai! Lenei taʻaloga moni iloa le auala e faateʻia ai ma e masani ona togi gamers faigata luitau. Afai e te manaʻo e faʻamalosia vave lou mafaufau, ona Pirate Treasures o le mea e te manaʻomia!

'Oa Pirate tatau i le vaega o paso e mafai ona e faʻataʻitaʻiina oe lava i soʻo se taimi ma soʻo se taimi, latou te le manaʻomia se tali faʻapitoa, galue musika musika poʻo lima uma e pule

Nano faʻatoʻaga

O le masani "Fiafia Faatoaga" e le toe faateia faletua. Tuu i latou fou gameplay ma manaia manatu! Na mafai e le au atiae o le taʻaloga Nano-faʻatoaga ona maua latou! O se vaʻaiga faʻaonapo nei i masini tuai ua faia ai le browser polokalama sili ona lauiloa i totonu VK tagata faʻaaoga. O le nano-faʻatoaga e sili atu nai lo le 7 miliona tagata faʻaaogaina le lalolagi atoa, o le tele lava o teine.

O le aano o le taʻaloga o le totoina o ituaiga uma o fualaʻau, fualaau aina ma tuputupu ae manu, o faʻateʻiteʻi ma eseʻese faʻafouga e tatalaina i vaiaso

Tamaiti taʻaloga

Le tele o taimi, a laiti taaloga o se tafailagi desktop version. I le avea ai o se tulafono, o nei polokalama e leai se totogi ma mafai ona faʻapipiʻi i luga o komepiuta e le masani ai. O i latou ia e aofia ai le siakiina faalemafaufau, chess, backgammon, solitaire.

Solitaire

O i latou e le tele se taimi mo isi faʻafiafiaga e fia faʻaalu taimi faʻaalu i tua o solitaires. O le pupuina o se tasi poʻo le lua o faʻatasiga i totonu o le "Scarf" poʻo le "Spider" i luga o le sili ona faigata faigata o se gaioiga sili ona manaia. O na taʻaloga tosina mai ai faletua ile faigofie ole taʻaloga, faigofie le atinaʻeina ma le leai o se laʻuina mai i lalo: tasi kiliki i luga o le auala 'alo ma le gaioiga fiafia ua amataina!

Ole toʻatele o tagata taʻalo ua talitonu o le taʻutaʻua o Bastille Prison na avea ma fale o solitaire taʻaloga, lea e leai se tasi e taʻalo ma pagota faʻapolokiki ma pagota ma suafa tamalii, ae o latou lima na toso atu i kata, o lea la, o ni faʻataʻatiaga na manaʻomia ai le onosaʻi amata ona faia - o le upu lea mo Farani leo e pei o solitaire

Taʻaloga mai Alawar

Poloketi mai Alavar foliga faigofie, manaia ma faʻafiafiaina. O le potu faʻataʻitaʻiga o se tasi o nai taʻaloga Rusia e faʻataʻitaʻiina laiti ma malie taʻaloga mo komipiuta a le tagata lava ia ma telefoni. I totonu o galuega sili ona lelei e pei o le lauiloa "Farm Frenzy", "Masyanya", "80 Days Around the World" ma isi.

I taaloga a Alavar, o le tele o galuega e le faʻatagaina oe ona e fiu, ma uo o le a o mai pea i le laveaʻiina

Sailiga

I totonu o taʻaloga sili ona lavelave mo komipiuta a le tagata lava ia ua lisiina sailiga. Moni, e oʻo lava i o latou tulaga o loʻo i ai ni poloketi faigofie lea e tatau ai i tagata taaalo ona suʻe mea faitino ma faʻailoga i luga o le laupepa ina ia mafai ona agaʻi atu i le isi nofoaga pe faʻamaeaina seisi misiona. O se tasi o sailiga sili ona taʻutaʻua i totonu o faletua o le Nancy Drew faasologa, na faia e faʻavae i luga o tala a Caroline Keen. O le taʻaloga e ofoina atu e suʻesuʻe solitulafono, ma vaʻavaʻai ni faʻamaoniga i nofoaga ma faʻaaoga i luga o masalosaloga.

Nancy Drew e lauiloa e le gata i tagata fiafia i tusi - o se faasologa o taʻaloga e uiga i se talavou leoleo leoleo ua manumalo i loto o le tele sailiga fiafia i le lalolagi atoa

Kiliki

O se tasi o sili ona le taua ituaiga o PC taʻaloga atonu e le iloga e taʻutaʻua taʻaloga taʻutaʻua, ae e iloa le auala e faʻamalosi ai ia mamafa ma mo se taimi umi. Taʻalo e le manaʻomia le faʻaaogaina o ni togafiti poto ma tomai e tuʻufaʻatasia agavaʻa e ausia ai le sili atu faʻaiuga. Kiliki ma kiliki tagata e galue e ala i le kiliki i luga o le ki ki. O le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai e tamaʻitaʻi i nisi taimi le oo atu i ni tulaga fou i nei taʻaloga manaia ma faʻaleleia atili le faʻaaliga tala. O mea taua e aofia ai Shakes ma Fidget, Farmer Clicker, Cookie Clicker, ma Epic Creature Hunter.

O tagata e kiliki o ituaiga fou o taʻaloga i luga ole laiga e fesoasoani e faʻaletonu le popole ma tuʻuina le taimi ma le fiafia.

Aiga iloa tele e uiga i komepiuta faafiafiaga! O nisi taʻaloga e filifiliina e nei tamaʻitaʻi e mafai moni lava le teʻi ma toso mai mo umi itula. Ma o le a le mea e te faia ai masani o lou aiga, lea e ono aofia ai lou tina, tinamatua, tuafafine ma uo? Faasoa atu tali i totonu o manatu ma taʻu mai pe o le a le taʻaloga na latou faʻailoina oe!

Pin
Send
Share
Send