Pogisa Google Chrome Autu

Pin
Send
Share
Send

O nei aso, ua tele polokalame, faʻapea foʻi ma elemene o faʻagaoioiga, lagolagoina se autu pogisa. I se tasi o sili lauiloa browser - Google Chrome, o loʻo i ai foi se avanoa faapena, e ui lava ma nisi faʻaaliga.

O lenei taʻiala faʻamatala pe faʻapefea ona faʻatagaina se pogisa autu ile Google Chrome i ni auala se lua mafai. Ile lumanaʻi, masalo, o se filifiliga faigofie i faʻatulagaina o le a aliali mo lenei, ae o le taimi nei o loʻo misi. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatagaina se pogisa autu ile Microsoft Word ma Excel.

Liliu le Chrome o loʻo fausia i totonu o le pouliuli autu faʻaaogaina filifiliga amata

E tusa ma avanoa maua mai, o lenei ua galue Google i se fausia-i pogisa autu mo le fausaga o lona browser ma e le o toe umi ae mafai loa ona ki luga i le browser nofoaga.

E ui e leai se filifiliga faapena i faʻatapulaʻaina, ae o lenei, i le faʻasaʻolotoga mulimuli o le Google Chrome version 72 ma fou (sa i ai muamua na o le avanoa muamua i le Chrome Canary), e mafai ona e faʻaavanoa le pouliuli auala e faʻaogaina ai le launch launch options:

  1. Alu i meatotino a le Google Chrome browser auala 'alo i le taumatau kiliki i luga ma filifili "Properties". Afai o le auala 'alo o loo i luga o le taskbar, ona o lona tulaga tonu lea ma le agavaʻa e suia ai meatotino o le C: Users Username AppData Roaming Microsoft Internet Explorer Quick Launch User Pinned TaskBar.
  2. I meatotino o le auala 'alo i le "Object" fanua, pe a uma ona faamaʻoti le auala i chrome.exe, tuu se avanoa ma faaopoopo ni tapulaa
    -force-pouliuli-faiga-mafai-foliga = WebUIDarkMode
    faaaoga ia tulaga.
  3. Faʻalauiloa Chrome mai lenei auala 'alo, o le a faʻalauiloa ma se pogisa autu.

Ou te matauina o le taimi nei o se muamua faʻatinoina o le fausia-i pouliuli autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faaiʻuga mulimuli o le Chrome 72, o loʻo faʻaauau pea ona aliali le lisi i le moli mataga, ma i le Chrome Canary e mafai ona e iloaina o le menu ua mauaina se autu pouliuli.

Masalo i le isi lomiga o Google Chrome, o le fausia-i pouliuli autu o le a aumaia i le mafaufau.

Faʻaogaina se paʻu uliuli paʻu mo Chrome

I nai tausaga talu ai, o le tele o tagata faʻaaogaina faʻaaogaina malosi ia autu Chrome mai le faleoloa. Talu ai nei, na foliga mai na galo e uiga ia i latou, ae o le lagolago mo autu e leʻi mou atu; e le gata i lea, na faʻasalalau talu ai nei e Google se seti fou o "aloaia" autu, e aofia ai le Just Black autu.

Naʻo le uliuli e le naʻo le autu pouliuli, e i ai foʻi isi mai le au atiaʻe lona tolu o loʻo faigofie ona maua i le talosaga a le "Pogisa" i le vaega "Themes". E mafai foʻi ona sii mai le Google Chrome autu mai le faleoloa i le //chrome.google.com/webstore/category/themes

A faʻaaoga faʻapipiʻi autu, o foliga vaaia o na o le autu browser faʻamalama ma nisi "faʻapipiʻi itulau" suiga. O isi elemene, pei o menu ma faʻatulagaina, e tumau le suia - susulu.

Na pau lava lena, ou te faʻamoemoe, mo nisi o le au faitau o faʻamatalaga sa aoga. Ui i lea, na e iloa o le Chrome o loʻo i ai i totonu o le aoga mo le suʻesuʻeina ma aveese 'eseʻese malware ma faʻaleleia?

Pin
Send
Share
Send