Otometi ona sui le faʻasologa keyboard - polokalame sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Le aso lelei mo tagata uma!

E foliga mai o se faʻataʻamilomilo la e fesuiaʻi le laulau i luga o le keyboard, oomi le ki ALT + SHIFT lua, ae pe fia taimi e toe ta ua i le upu, aua e leʻi suia le ata, pe galo na kiliki i le taimi ma sui le laiga. Ou te manatu e oo lava ia i latou e lolomiina tele ma ua oʻo i le aʻoaʻoga "tauaso" metotia metotia luga o le keyboard o le a malilie faʻatasi ma aʻu.

Masalo, i lenei tulaga, talu ai nei fesoasoani e masani ona aoga e mafai ai ona e suia le laupepa keyboard i le otometi auala, o lea, i luga ole lele: oe tusia ma aua le mafaufau i ai, ma le polokalama robot o le a suia le faataatiaga i le taimi, ma i le taimi e tasi faʻasaʻo mea sese po o mataga tapolo. Na ou manaʻo e taʻu tonu ai polokalame faapea i lenei tusitusiga (i le ala, o nisi o latou ua leva na taua tele mo le tele o tagata faaaoga) ...

 

Punto ki

//yandex.ru/soft/punto/

Aunoa ma le soona fai, o lenei polokalame e mafai ona taʻua o se tasi o sili ona lelei o lona ituaiga. Toetoe lava a lele, e suia le laʻasaga, faʻasaʻo foʻi le sese le upu, faʻasaʻoina typo ma faʻaopopo avanoa, sese sese, isi mataitusi lapopoa, ma sili atu.

Ou te maitauina foi le fetaui lelei: o le polokalama e galue i le tele o ituaiga o Windows. Mo le tele o tagata e faʻaaogaina, o lenei mea aoga o le mea muamua lava latou te faʻatuina i luga o le PC pe a uma ona faʻapipiʻi Windows (ma, i le mataupu faʻavae, ua ou malamalama ia latou!).

Faʻaopopo i isi mea uma le tele o filifiliga (o le faʻamalamalamaga o loʻo i luga): e mafai ona e faʻavasegaina toetoe o mea laiti uma, filifili le ki faʻamau ma faaleleia le faʻataʻatiaga, faʻatulagaina le foliga o le aoga, faʻatulagaina tulafono mo le fesuiaʻi, faamaoti polokalame i mea e te le manaʻomia e sui ai le laulau (aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i taʻaloga) ma isi. I se aotelega, o laʻu suʻesuʻega e 5, Ou te fautuaina tagata e faʻaaoga e aunoa ma se faʻatagaina!

 

Ki ki

//www.keyswitcher.com/

O le sili ae le o se leaga polokalama mo le faʻataʻavaleina o fesuiaiga. O le a le tele faatosina i totonu: usability (mea uma tupu otometi), fetuutuunai o tulaga, lagolago mo 24 gagana! E le gata i lea, o le aoga e leai se totogi mo faʻaaoga taitoatasi.

E galue i le toeititi uma lomiga fou o Windows.

I le ala, o le polokalama aulelei tipe typos, faasaʻosaʻo faʻalua mataitusi mataʻitusi tetele (tele o tagata faʻaaoga e leai se taimi e fetaomi ai le ki Sifi pe a faʻaigoaina), pe a suia le faʻaiuga gagana - o le aoga o le a faʻaalia se aikona ma le tagavai o le atunuʻu, o le a faʻailoa atu ai le tagata.

I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o le polokalama e mama ma talafeagai, ou te fautuaina oe e faʻamasani oe lava!

 

Keyboard ninja

//www.keyboard-ninja.com

O se tasi o e sili ona lauiloa faʻaaogaina mo otometi suia le keyboard laina gagana pe a tusia. O le poloka tusitusiga e faigofie ma vave faʻasaʻoina, lea e sefe ai lou taimi. E tuueseese, ou te manaʻo e faʻamanino le faʻatulagaina: e tele naua ma e mafai ona faʻatulagaina le tele o le polokalame, pei ona latou fai mai, "mo latou lava."

Keyboard Ninja faʻatulagaina faamalama.

Vaega taua o le polokalame:

  • otometi-faʻasaʻoina o le tusitusiga pe a fai e galo e ki le laiga;
  • suia o ki mo le fesuiaiga ma le suia o le gagana;
  • faʻaliliuga o tusitusiga Rusia-gagana i faʻaliliuga (o nisi taimi o se filifiliga sili ona aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a le o ni tusitusiga Rusia e vaʻai lau tagata talanoa i le hieroglyphs);
  • faʻasilasilaga a le tagata faʻaaogaina e uiga i le suiga o le laiga (e le gata i le leo, ae faʻapea foi ata)
  • le mafai ona faʻatulaga ni auiliiliga mo le suia otometi tusitusiga i le taimi faʻaigoaina (o lona uiga o le polokalama e mafai ona "toleni");
  • leo faʻailoa e uiga i le fesuiaiga o faʻatulagaga ma le taina;
  • faʻasaʻoga o ni tusitusiga leaga tele.

I se aotelega, e mafai e le polokalama ona tuʻuina se tulaga mautu fa. Ae paga lea, e tasi lona faʻaletonu: e leʻi leva ona toe faafou, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o mea sese e masani ona amata ona "sasaa i totonu" i totonu o le Windows 10 fou (e ui lava o nisi tagata e leai ni mea faʻafitauli i le Windows 10 foi, o lea la, o se tasi e laki). ...

 

Arum sue

//www.arumswitcher.com/

O se polokalame e sili le tomai ma faigofie mo le vave faasaʻoina o tusitusiga sa e tusia i le sese faataatiaga (e le mafai ona ki luga o le lele!). I le tasi itu, o le aoga aoga, i le isi itu, atonu e foliga mai e le aoga tele i le toatele: a uma, e leai se otometi aloaia o le tusitusiga tusia, o lona uiga o so o se tulaga e tatau ona e faʻaaoga le "tusi lesona" auala.

I se isi itu, e le o mea uma ma e le o se mea e manaʻomia le vave sui le faʻatulagaga, o isi taimi e oʻo lava le faʻalavelave pe a e manaʻo e faʻailo se mea e le masani ai. I soʻo se tulaga, afai e te leʻi faʻamalieina i muamua mea aoga, taumafai le tasi (e mautinoa lava e faʻalavelaveina ai oe).

Arum Fesuiai Seti.

Ui i lea, ou te le mafai ae matauina se tasi tulaga ese o le polokalama, lea e leʻo i le faʻatusa. Pe a o le "le malamalama" i foliga foliga mai i le laupapa laupapa i le tulaga o hieroglyphs po o faʻailoga fesili, i le tele o tulaga o lenei faʻaaogaina mafai ona faʻalelei ia i latou ma a e faʻapipiʻi le tusitusiga, o le a i ai i foliga masani. Moni, talafeagai ?!

 

Fuafuaga o le Anetto

Upega Tafaʻilagi: //ansoft.narod.ru/

O se matua polokalama polokalame mo le fesuiaiga o keyboard keyboard ma suia tusitusiga i totonu o le buffer, le mulimuli oe mafai ona vaʻaia pe faʻafefea ona foliga (vaʻai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo i le screenshot). يعني E mafai ona e filifilia e le gata o se gagana suia, ae o le tulaga o mataitusi, malilie i nisi taimi aoga tele?

Ona o le mea moni o le polokalame e leʻi toe faʻafouina mo sina taimi, o tulaga o loʻo tulaga faʻafuaseʻi e ono tupu i faʻafouga fou o Windows. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoga galue i laʻu laptop, ae na le aoga ma foliga uma (e leai se otometi-fesuiaʻi, o le tele o isi filifiliga na galue). O lea la, e mafai ona ou fautuaina atu ia i latou o loʻo i ai PC tuai ma polokalama tuai, o isi, o loʻo ou manatu, e le aoga ...

Na o le pau lena mo aso nei, o se manuia ma vave ona lolomiina. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send