Faʻafefea ona Faʻaopopo ma Aveese Aitema Mea Iti i le Windows 10, 8, ma le 7

Pin
Send
Share
Send

A e taumatau-kiliki i luga o se faila po o le faila i le tulaga menu e tatalaina, o loʻo i ai le "Auina" aitema lea e mafai ai ona e vave faia se auala 'alo i luga o lau laupepa, kopi le faila i le USB flash drive, faʻaopopo faʻamatalaga i se ZIP archive. Afai e te manaʻo i ai, e mafai ona faʻaopopo au mea i le "Send" menu pe tape mea na i ai, ma faʻapea, pe a tatau ai, suia aikona o nei mea, lea o le a talanoaina i le faʻatonuga.

O le faʻamatalaina e mafai ona faʻatinoina i le lima tagata pe a faʻaaogaina le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7, poʻo le faʻaaogaina o seisi vaega e leai se totogi, o filifiliga ia e lua o le a iloiloina. Faʻamolemole ia maitau o Windows 10 e lua "Send" aitema i le konteks menu, o le muamua o loʻo tautua e "lafoina" faʻaaogaina talosaga mai le faleoloa Windows 10 ma e mafai ona faʻamutaina pe a manaʻomia (vaʻai Faʻafefea ona aveese "Send" mai le konteks menu Pupuni 10). E mafai foi manaia: Faʻafefea ona aveese mea mai le mataupu menu o le Windows 10.

Faʻafefea ona aveese pe faʻaopopo se mea i le "Send" tusiga menu i le Explorer

O aitema autu o le Lafo menu i Windows 10, 8, ma 7 o loʻo teuina i se faʻapitoa faila C: Tagata faaaoga igoa ole igoa AppData Roaming Microsoft Windows SendTo

Afai e manaʻo ai, e mafai ona e tapeina ni mea taʻitasi mai le faila lea pe faʻaopopo au lava auala 'alo e aliali mai i le "Send" menu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻaopopo se aitema e lafo se faila i le notepad, o sitepu ia e pei:

  1. I le Explorer, ia tusi i le tuatusi pa atigi: sendto ma fetaomi Enter (o le a otometi lava ona faʻauluina atu oe i le pito i luga faila).
  2. I se nofoaga avanoa i le faila, taumatau-kiliki - fatufatu - auala 'alo-notepad.exe ma faamaoti le igoa "Notepad". Afai e talafeagai, e mafai ona e faia se auala 'alo i se faila e vave lafoina faila i lenei faila e faʻaaoga ai le lisi.
  3. Sefe le auala 'alo, o le mea talafeagai i le "Send" menu o le a aliali vave, e aunoa ma le toe amataina o le komepiuta.

A manaʻomia, e mafai ona suia le auala puʻupuʻu o le avanoa (ae i le tulaga lea - e le o mea uma, naʻo latou na o auala puʻupuʻu ma le faʻailoga o loʻo i totonu o le aikona) faʻatauga mea i le auala auala.

Ina ia suia le aikona o isi lisi mea, e mafai ona e faʻaaogaina le lesitala faatonu:

  1. Alu i le lesitala ki
    HKEY_CURRENT_USER  Polokalama  Vasega  CLSID
  2. Fausia se vaega e talafeagai ma le mea o loʻo manaʻomia i le anotusi menu (o le lisi o le a sosoʻo ai), ma i totonu o se vaega Default Tagavai.
  3. Mo le aoga faʻatau, faʻamanino le ala ile faʻailoga
  4. Toe amata lau komipiuta pe alu ese mai le Windows ona toe ulufale lea i totonu.

Lisi o lisi subkey mo le "Lafo" anotusi lisi mea:

  • {9E56BE60-C50F-11CF-9A2C-00A0C90A90CE} - Nofoaga
  • {888DCA60-FC0A-11CF-8F0F-00C04FD7D062} - Faila faʻapipiʻi ZIP
  • {ECF03A32-103D-11d2-854D-006008059367} - Pepa aloaia
  • {9E56BE61-C50F-11CF-9A2C-00A0C90A90CE} - Laupapa (faia se auala 'alo)

Faʻatonutonuina o le "Send" menu faʻaaoga ai isi vaega polokalama

E i ai se aofaiga tele o polokalame fua faʻataga e faʻatagaina oe e faʻaopopo pe faʻaopopo mea mai le "Send" konteks menu. Faatasi ai ma i latou e mafai ona fautuaina o SendTo Menu Editor ma Send To Toys, ma o le gagana Rusia o le fesoʻotaʻiga e lagolagoina naʻo le muamua o latou.

E le manaʻomia le SendTo Menu Editor e faʻapipiʻi i se komupiuta ma e faigofie tele e faʻaaoga (aua neʻi galo le fesuiaʻi o le gagana i le Rusia i le Options - Languages): i totonu e mafai ona e tape pe faʻamuta mea o i ai nei, faʻaopopo mea fou, ma e ala i le anotusi menu, suia aikona pe toe suia auala.

O le SenTo Menu Editor e mafai ona laʻuina mai i le tuatusi 'upega tafaʻilagi aloaia //www.sordum.org/10830/sendto-menu-editor-v1-1/ (o le download button o loʻo i lalo o le itulau).

Faamatalaga faaopoopo

Afai e te manaʻo e aveʻese atoa le "Lafo" aitema i le anotusi menu, faʻaaoga le lesitala faʻatonu: alu i le vaega

HKEY_CLASSES_ROOT  AllFilesystemObjects  shellex  ContextMenuHandlers  Auina I

Ave ese uma faʻamaumauga mai le tau aoga ma toe ki le komepiuta. I se isi itu, afai e le o faʻailoa mai le mea "Send", ia mautinoa o loʻo iai le vaega taua ma o loʻo setiina le tau aoga i le {7BA4C740-9E81-11CF-99D3-00AA004AE837}

Pin
Send
Share
Send