Tatala le meli mai le VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le imeli e fesoʻotaʻi ma le teugatupe i luga o le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele o loʻo i ai ina ia mafai ai ona faigofie le olaga mo nisi tagata faʻaaoga, pe o le a lava le mafuaʻaga, manaʻomia e suia pe tatalaina le numera telefoni. O le mea lea, meli i VK.com e le faʻatagaina, ae sili ia fautuaina ina ia faailoaina mo le ono mafai ona toe faʻafuaseʻi le toe mauaina o se avanoa.

Ioe, pei o le tulaga o le numera telefoni, o nisi taimi e i ai se manaʻoga, lea e aofia ai i le suia o le meli tuatusi tuatusi. I se taimi lava, matau o le fesoʻotaʻi ma suia E-Mail i luga o le VK itulau o le mea moni lava tutusa.

Faʻafefea ona tatala le VKontakte meli

A e manaʻomia le tatalaina o le imeli mai le itulau, e tusa lava poʻo a mafuaʻaga na mafua ai ona e alu i lea mea, e tatau ona e faia se fou imeli pusa. Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea afai o soʻo se E-Meli ua faapipii atu i le itulau, e le mafai ona tatala e pei lava o lena, tuua le itulau e aunoa ma se tuatusi imeli.

I le faiga o le decoupling meli, e te manaʻomia le taʻitaʻia e le mafaufau masani, lea e aʻafia faapitoa le le mafai ona suia o le E-Meli tuatusi i le leai o se numera telefoni faʻapipiʻi i le itulau. O lona uiga, ua fautuaina e taofi mai soʻo se ituaiga o faʻatautaia o le resitalaina faʻamaumauga i le ituaiga o suiga i le tuatusi imeli, seʻia oʻo i lau itulau se numera telefoni feaveaʻi ua e maua.

A e fetaiai ma ni mea le fuafuaina i le resitalaina faʻamaumauga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le tautua lagolago.

Sui le meli

I aso nei, e mafai ona suia imeli ma, o le mea lea, tatala mai le itulau a le tagata lava ia, faʻafetai i le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa i VKontakte.

  1. Alu i lau itulau ma tatala le autu autu i le pito i luga taumatau o le lau i le kiliki i luga o lau oe lava avatar talaaga.
  2. Faatasi ai ma mea ua folasia mai, filifili le vaega "Tulaga".
  3. Alu ile tab "Lautele" e ala i le folauga menu i le itu taumatau o filifiliga faamalama.
  4. I se tulaga lautele, o tapulaʻa matou te manaʻomia o loʻo maua vave i luga o le laupepa tulaga itulau o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

  5. Tusi i lalo le itulau matala Imeli faʻaaliga.
  6. Sosoo ai i le luga-taua mea e nafa ma E-Meli, kiliki "Suiga".
  7. I le fanua "Tuatusi fou" Ulufale lau imeli fou aoga.
  8. Faʻamolemole ia matau mai i le tulaga o le manuia fusifusia, se faʻasilasilaga o le a lafoina e uiga i se suiga i le lesitala faʻamaumauga. Se tusi ma se fesoʻotaʻiga faʻamaonia le fesoʻotaʻiga o le a lafo i le meli fou.

    A e taumafai e faʻailoa mai meli ua uma ona faʻaaogaina e se tasi pe tuusaʻo e oe i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele, o le ae mauaina le faʻailoga sese.

  9. A maeʻa ona e faʻalauiloa se meli aoga, kiliki "Faʻasaʻo le tuatusi"tu saʻo i lalo ifo o le vaega faʻatumu.
  10. Taumafai ia aua neʻi galo mea faʻamaumauga o le meli na e fesoʻotaʻi, aua a maeʻa le faʻamauina o se mea taua tele i lau faʻamatalaga faʻapitoa.

  11. A e suia lou mafaufau e uiga i le suia o le tuatusi mo nisi mafuaʻaga, e mafai ona faʻaleaogaina le faiga i le kilikiina o le faʻamau Soloia i le itu taumatau o le E-meli fanua ulufale, faʻafouina le itulau itulau pe na o le tuua o lenei vaega.

Ia maeʻa le faʻagasologa o le faʻateʻaina o meli tuai i le vafealoaʻi. VKontakte network, e tatau ona faʻamaonia le tuatusi fou.

  1. Ina ua oomi le ki "Faʻasaʻo le tuatusi", e manaʻomia ona e faʻamaonia au gaioiga i le lafoina o le numera i le numera numera telefoni. Kiliki Maua Tulafonoina ia le otometi faiga VK.com auina atu oe se tusi talafeagai.
  2. I le fanua Faamaonia Tulafono ulu i le numera lima numera na maua i le numera telefoni ma fetaomi le faʻamau "Lafo le numera".
  3. Afai e te fetaiaʻi ma faʻafitauli i feʻau feau, e mafai ona toe lafoina le numera pe maua numera e ala i se saʻolotoga maua mai le robot.

  4. A e faia mea uma saʻo, o le a avatu ia te oe se faʻasilasilaga.

Ae e te leʻi faʻamautuina le faʻagaioiga o le tuatusi imeli fou, ua e maua le avanoa e te toe ulufale ai i le tuatusi tuai. I lenei tulaga, e te le manaʻomia le alu i totonu o le faʻamaoniga faʻasologa, sei vagana ai le antibot puipuiga.

O le mea moni, o lau imeli e mafai lava ona mafaufau ua suia, ae o le a le aoga seia e alu i lau inbox ma faʻamaonia le fusifusia i le faʻasologa tusi.

I le tulaga o faʻafitauli i le lafoina o se tusi ma se faʻamaoniga numera, kiliki i le sootaga Lafo le Imeli i lalo o le faasilasilaga lafoina i le parakalafa Imeli faʻaaliga.

  1. I le tusi na lafo atu ia oe, suʻe le faʻamaoniga o sootaga ma kiliki i luga.
  2. E le gata i mea uma, ae e te mauaina se faʻasilasilaga o se manuia suiga o tuatusi i foliga o se feʻau patino mai le pulega VKontakte.

A faʻafesoʻotaʻi le E-Mail i le tele o taimi i le laina, ona leai se mea e tatau ai ona lafo le faʻailoga i le telefoni. E faʻatagaina lea i le na o le taimi muamua e fusifusia ai pe o le tatalaina lea i se taimi umi lava pe a uma ona faamaʻoti le meli.

I luga o lenei, o le taualumaga mo le tatalaina le E-Meli e mafai ona mafaufau ua maeʻa.

Faatulaga faasilasilaga

E taua le maitauina o faʻasilasilaga eseese o loʻo tele lava ni faʻamatalaga a le tagata lava ia, mo se faʻataʻitaʻiga, feʻau e lafo i lau teugatupe, o le a lafoina atu i lau E-Mail. Ioe, e mafai ona lafoaia, ae pe a fai e matua tatau.

  1. Ina ia tape faʻaaliga, i tulaga sa matala muamua, faʻaogaina le lisi o mea, faʻasolo i le vaega Mataala.
  2. Tusi i lalo e poloka Imeli Faasilasilaina.
  3. Faʻaoga mea Alert Faafia E mafai ona faʻamatalaina pe faʻafia pe faʻaalia nisi faʻasalalauga o le a lafoina i lau meli pe leai.
  4. A teisi laititi ifo, e mafai ona e filifili faʻapitoa ia auiliiliga e tusa ai ma tusi mai VKontakte o le a lafoina atu ia te oe. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tape Savali Tumaotiteena, ma, faapena, tusi e uiga i lenei i lau meli.

A maeʻa ona e setiina uma faʻatulagaina, e mafai ona e tapunia lenei itulau pe alu i se isi vaega o le fesoʻotaʻiga lautele. E faʻatapulaʻaina tapulaa i le otometi faʻatulagaina, i le taimi lava e sui ai a latou tagata faʻaaoga.

Matou te faʻamanuia atu ia te oe le manuia i le tatalaina ma le fesoʻotaʻiga o le E-Meli.

Pin
Send
Share
Send