Faʻafefea ona momoli atu le Windows 10 update download faila i seisi tisiki

Pin
Send
Share
Send

O nisi komipiuta fefaʻatauaʻi e i ai se laʻititi laʻititi auala faʻamamaina ma le faʻalavelave meatotino. Afai ei ai sau lua disk, e ono talafeagai le lafoina o nisi o faʻamaumauga i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siiina le faila swap, le faila faila le tumau, ma le faila o loʻo siiina ai le Windows 10.

O lenei taʻiala e uiga i le auala e faʻaliliu ai le faʻafou faila ina ia otometi download Windows 10 faʻafouga e le aveina le avanoa i luga o le system drive ma nisi faʻaopoopoga nuances atonu e aoga. Faʻamolemole manatu: pe a fai e i ai se numera tasi ma e lava lapoa malosi faʻataʻavale poʻo SSD, vaeluaina i le tele o vasega, ma le vaega o le polokalama ua avea ma le lava, o le a sili atu rational ma faigofie e faʻateleina le drive C.

Faʻaliliu tala faʻafou i seisi tisiki poʻo se vasega

E faʻafou le Windows 10 lata mai i le faila C: Windows Polokalama Faʻasoaina (vagana mo le "vaega fou" lea e maua e tagata faaaoga tasi i le ono masina). O lenei faila o loʻo iai uma faʻauigaina i latou lava i le Laupepa subfolder, ma isi faʻaaogaina faila.

A manaʻomia e ala i le Windows, e mafai ona tatou mautinoa o faʻafouga e maua e ala i le Windows Update 10 o loʻo aveina atu i le isi faila i seisi. O le faʻagasologa o le a faʻapea.

  1. Fausia se faila i luga o le taʻavale e te manaʻomia ma i le igoa saʻo lea o le a laʻuina ai i lalo ni faʻafouga Windows. Ou te le fautuaina faʻaaogaina le Cyrillic ma avanoa. O le drive e tatau ona iai se faila NTFS.
  2. Taʻitaʻi le laina faʻatonuga o se Pule. E mafai ona e faia lea i le amata ona tusia ituaiga "Command Prompt" i le sailiga i luga o le taskbar, taumatau kiliki i luga o le taunuuga ma filifili le "Run as Administrator" (i le faʻamatalaga lata mai o le OS, e mafai ona e faia e aunoa ma le anotusi lisi, ae na o le kiliki i luga o le mea e manaomia itu taumatau o iʻuga o faʻamatalaga).
  3. I le command prompt, ulufale upega taofia wuauserv ma oomi le Enter. E tatau ona e mauaina se feʻau e taofi le manuia le Windows Update. Afai e te vaʻaia e le mafai ona taofia le auaunaga, e foliga mai o loʻo pisi foʻi ma faʻafouga i le taimi nei: e mafai ona faʻatali, pe toe tuʻu i lalo le komipiuta ma le tapunia lemu le Initaneti. Aua le tapunia le laina faʻatonu.
  4. Alu i le faila C: Pupuni ma toe faʻaigoa le faila Polokalama Tufatufa i totonu SoftwareDistribution.old (po o se isi lava mea).
  5. I le command prompt, ulufale i le command (in this command, D: NewFolder is the path to the new folder for save update)
    mklink / J C:  Windows  PolokalamaTupulaga D:  NewFolder
  6. Ulufale le faatonuga amataga amata wuauserv

A maeʻa le faʻamaeaina lelei o poloaiga uma, e maeʻa loa le faʻaliliuga ma ua tatau ona laʻuina i faʻafouga i se faila fou i luga o le drive fou, ma i luga o le drive C o le a na o le "soʻotaga" i le faila fou, e le aveina se avanoa.

Ae, i luma o le tapeina le tuai faila, ou te fautua le siakiina o le download ma le tuʻuina atu o faʻafouga i le tulaga - Faʻafouga ma le Puipuiga - Windows Update - Siaki mo lata.

Ma a maeʻa ona e mautinoa o faʻafouga e download ma faʻapipiʻi, e mafai ona e tape SoftwareDistribution.old mai C: Pupuni, talu ai ua le toe manaʻomia.

Faamatalaga faaopoopo

O galuega uma o loʻo i luga e mo le "masani" faʻafouga o le Windows 10, ae afai tatou te talanoa e uiga i le faʻaleleia i se fou lomiga (faʻafouga vaega), o mea e pei ona taua i lalo:

  • I se tulaga tutusa, o le fesiitaiina o laupepa e alu ai vaega lata mai o download o le a le mafai.
  • I lomiga lata mai a le Windows 10, pe a e lalagaina le faʻafouga e faʻaaoga ai le "Update fesoasoani" mai le Microsoft, o se laititi o avanoa i luga o le system part ma le iai o se isi tisiketi, le faila ESD na faʻaaogaina mo le faʻafouina e otometi ona aveina i le Windows10Upgrade faila i luga o se isi disk. Space i luga o le system drive e faʻaalu foi i faila o le fou lomiga o le OS, ae i se tulaga maualalo.
  • I le taimi o le faʻaleleia, o le Windows.old faila o le a faia foi i luga o le vaega vasega (vaʻai Faʻafefea ona tape lau Windows.old faila).
  • Ina ua maeʻa ona faʻaleleia atili i le vaega fou, o gaioiga uma na faʻatinoina i le vaega muamua o le faʻatonuga e tatau ona toe faia, talu ai o toe faʻafouga o le a toe amata ona laʻuina i lalo i le system partition o le disk.

Talosia le fesoasoani fesoasoani. Na o le pau lava le mea, e toe tasi le faʻatonuga, pe a fai o loʻo i totonu o le mataupu i manatu e ono aoga: Faʻafefea ona fufulu le aveina C.

Pin
Send
Share
Send