Faʻafefea ona faʻaleaogaina Pupuni 10 faʻamau pipii

Pin
Send
Share
Send

I le tulaga masani, Windows 10 e aofia ai se aoga aoga - faapipiina faamalama pe a latou tosoina i latou i le pito o le mata: pe a e toso se matala matala i le itu tauagavale po o le itu taumatau o le lau, e pipii i ai, nofoia le afa o le desktop, ma ua fautuaina e seti se isi afa se faamalama. Afai e te tosoina le faʻamalama i soʻo se pito i tulimanu e faʻapena, e nofo ai le kuata o le lau.

I se tulaga lautele, o lenei faʻatinoga e faigofie pe a fai o loʻo e galue ma faʻapipiʻi i luga o le lautele mata, ae i nisi taimi pe a le manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faanana le Windows 10 faamalama pipii (pe suia lona faʻatulagaina), lea o le a talanoaina i lenei puʻupuʻu faʻatonuga. . E mafai foi ona faʻaaoga mea i luga o se autu tutusa: Faʻafefea ona tape le Windows 10 timeline, Windows 10 Virtual Desktop.

Faʻaletonu ma faʻamautu le faʻamalama tu

E mafai ona e suia le tulaga mo le faʻapipiʻi (pipii) faamalama i pito o le mata i le Windows 10 faʻatulagaina.

  1. Tatala avanoa (Amata - le "kia" aikone poʻo le Win + I ki).
  2. Alu i le System - Multitasking faʻatulaga vaega.
  3. O i e mafai ona e faʻaleaogaina poʻo faʻatonutonuina le amio faʻamau o amio. Ina ia tape, naʻo le tape le aitema pito i luga - "Otometi ona faʻamalama pupuni i le tosoina latou i autafa poʻo tulimanu o le laupepa."

Afai e te le manaʻomia e faʻamuta atoa le gaioiga, ae e te le manaʻo i nisi o vaega o le galuega, iinei e mafai foi ona faʻataʻitaʻia ia:

  • faʻamuta le faʻamalama otometi toe sui,
  • faʻamuta le faʻaali o isi faʻamalama uma e mafai ona tuʻuina i totonu o le faʻasaʻolotoga vaega,
  • faʻamuta le toe suia o le tele o faʻapipiʻi faamalama i le taimi pe a toe suia se tasi o latou.

I le tagata lava ia, i laʻu galuega ou te fiafia e faʻaoga le "Window Attachment", seʻi vagana ua ou tapeina le filifiliga "Pe a faʻapipiʻi se faʻamalama faʻaali le mea e mafai ona faʻapipiʻi i tafatafa" - o lenei filifiliga e le talafeagai i taimi uma mo aʻu.

Pin
Send
Share
Send