Faʻafefea ona e mauaina le iPhone 5S faʻataʻitaʻiga (GSM ma CDMA)

Pin
Send
Share
Send


O laupepa efuefu e masani ona lauiloa aua, e le pei o RosTest, e masani lava ona taugofie. Peitai, afai e te manaʻo e faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o taʻutaʻua sili ona lauiloa (iPhone 5S), e tatau ona e mafaufau totoʻa i fesoʻotaʻiga o loʻo galue ai - CDMA poʻo GSM.

Ole mea e tatau ona e iloa e uiga ile GSM ma le CDMA

Muamua lava, e aoga le totogiina o nai upu pe aisea e taua ai le iloa poʻo le a le ituaiga o iai se iPhone e te fuafua e faʻatau. GSM ma CDMA o fesoʻotaʻiga tulaga faʻataʻitaʻi, e tofu maʻesea e iai matata eseese mo le galueaʻiina ma faʻatulagaina faʻamatalaga

Ina ia faʻaaogaina iPhone CDMA, e manaʻomia e lau avega lagolagoina lenei faʻauiga. O le CDMA o se sili atu ona faʻaonapo nei faʻatulaga nai lo GSM, faʻasalalauina lautele i le Iunaite Setete atoa. I totonu o Rusia, o le tulaga e pei o le faʻaiuga o le 2017, na maeʻa le faʻaaogaina CDMA mulimuli i le atunuʻu, ona o le le faʻaalia o tulaga masani i tagata faʻaaoga. E tusa ai, pe afai e te fuafua e faʻaaoga se telefonipoto i le Rusia Fiafia, ona tatau lea ona e faʻalogo i le GSM faʻataʻitaʻi.

Matou te iloa le iPhone 5S faʻataʻitaʻiga

I le taimi nei, ina ua manino loa le taua o le mauaina o le mea tonu telefonipoto faʻataʻitaʻi, na o le totoe o le sailia pe faʻapefea ona latou iloga.

I tua o le tulaga o iPhone taitasi ma luga o le pusa, o le numera numera e faʻamalosia. O nei faʻamatalaga o le a taʻu atu ai ia te oe, e galue le telefoni i GSM poʻo le CDMA network.

  • Mo le CDMA tulaga: A1533, A1453;
  • Mo tulaga GSM: A1457, A1533, A1530, A1528, A1518.

A o le i faʻatauina se telefoni, faʻalogo i tua o le pusa. E tatau ona i ai se faʻapipiʻi faʻamatalaga e uiga i le telefoni: numera faʻasologa, IMEI, lanu, mea e manatua ai, faʻapea foʻi ma le igoa ole faʻataʻitaʻiga.

Le isi, vaʻai le pito i tua o le telefoni. I lalo vaega, saili "Faʻataʻitaʻiga", i tafatafa o le a tuuina atu faamatalaga o aia. E masani lava, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga a le CDMA tulaga faʻapitoa, e sili atu le mumusu e faʻatau se mea faapena.

Lenei tala o le a tuu atu oe manino iloa pe faʻafefea ona iloa le iPhone 5S faʻataʻitaʻiga.

Pin
Send
Share
Send