Faʻasologa 3.3

Pin
Send
Share
Send

Faʻafesoʻotaʻi o se tasi o sili ona lauiloa faʻasalalauga lautele. I totonu o lenei, tagata faaaoga i aso uma download le lata mai leo ma vitio mea. O le mauaina ma le faʻalogo i au pese e te fiafia iai e le faigata. Peitaʻi, e tele lava se vaivaiga o loʻo i lenei faiga; e le tuʻuina atu e Vk ni mea faʻapitoa e faʻauʻuina ai mea e fiafia iai. Lenei polokalama vaega lona tolu e mafai ona foia lenei faʻafitauli e mafai ona o mai i se laveaʻi. Masalo o le sili ona taʻutaʻua o latou LoviVkontakte.

CatchVkontakte - faʻataga e oe ona vave maua lau fiafia musika poʻo le vitio ma download i le tasi kiliki. Sei o tatou vaʻai i foliga o le polokalama.

Polokalama tulaga

CatchVkontakte faʻatagaina oe e faʻatonutonu le Ofisa o le gagana e aunoa ma le tuʻua o le polokalama. E mafai ona e faia suiga talafeagai i le seti lisi. Lenei oe mafai foi ona setiina se faila mo le sefeina o faila i luga o le komupiuta le tulaga.

Saili mo auala e te fiafia ai

Saili tab, e mafai ai ona e sailia musika i le igoa ma le tusiata, oe mafai ona suʻe e ala i le album.

Lau musika vaega

O iinei e mafai ona vaʻaia le lisi o ala ata o loʻo i totonu o au leo ​​puʻeina i luga o se itulau i Vk. I se faʻaopopoga i le maimoaina, o le polokalama e maua ai le agavaʻa e faʻaopopo ai musika i le lisi o leo puʻeina. E mafai ona e faia lea i le kiliki i luga o le koluse i autafa o le ki Sii mai.

Feagaiga

I le vaega lea e mafai ona vaʻavaʻai uma i laʻau ua uma ona laʻuina mai i lenei polokalama. A e faʻapulepule i luga o soʻo se pese, e mafai ona e vaʻai i le faila o le faila, pe a e kiliki i luga, o le a tatalaina le pese i le Windows Explorer.

Musika download

E mafai ona e puʻe maia i le isi ou ata e te fiafia iai i le igoa o le tuʻufaʻatasiga pe ala mai i le aikona Sii mai. Ou te leʻi mauaina se eseesega taua i le va o le lua download auala.

Fausia I totonu ole tagata taalo

LoviVkontakte ua faʻaauupegaina i lana lava tagata taalo, lea e mafai ai ona e muai faʻalogo i musika, ona faʻasolosolo loa lea i luga e download.

Siiina mai le vitio

O le lomiga o loʻo tatou iloiloina e leai se aoga mo le downloadina o vitio. Ina ia foia le faʻafitauli, na faia e LoviVkontakte tagata gaosi se faʻasologa fou o LoviVkontakte, o loʻo faʻamau i totonu o le masini suʻesuʻe.

Ua le toe i ai se faʻapitoa polokalama faʻamalama, nei uma downloads tupu mai i lau Vk itulau. O le download o loʻo aliali mai i tafatafa o ata leo ma ata vitio. Ona tupu lea o mea uma i se tulaga masani.

O lea na matou suʻesuʻe ai i vaega taua o le lua ata o le LoviVkontakte polokalame. Ina ia mafai ona faʻaogaina le lomiga fou 3.3, na ona e faʻasolo mai le upega tafailagi aloaia. Tagata fai oloa fai mai o le lomiga fou lagolagoina uma lauiloa browser. Ole mea moni lava, leai se mea na aoga mo aʻu i Opera. Ae i se tulaga lautele, ou te fiafia tele i le itulau browser.

Lelei

  • Atoatoa fua;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Telefoni download vave.
  • Le atoatoa

  • Faʻapipiʻiina o isi polokalama;
  • O le lomiga fou e le lagolagoina uma browser.
  • Faʻaola CatchVkontakte

    Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

    Fuafua le polokalame:

    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

    E tutusa polokalame ma tala:

    Vailaau Laupapa Masini fomai Ala o faasalalauga saver

    Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
    LoviVkontakte o se faigofie ma faigofie-o-faʻaaoga polokalama e mafai ai ona e siʻitia lemu musika ma vitio mai le VKontakte agafesootai.
    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga polokalame
    Atinaʻe: LLC "ITVA"
    Tau: leai se totogi
    Tele: 7 MB
    Gagana: Lusia
    Lomiga: 3.3

    Pin
    Send
    Share
    Send