Toefuatai le Windows 7 faʻaaoga le "Command Prompt"

Pin
Send
Share
Send


Tele o tagata faaaoga onapo nei e manatu maualalo Poloaiga laina Pupuni, ma manatu o se mea e le talafeagai o le taimi ua teʻa. O le mea moni, o le faʻaaogaina malosi meafaigaluega lea e mafai ona e ausia sili atu nai lo le faʻaaogaina o le kalafi faʻaoga. O se tasi o galuega taua o le a fesoasoani e fofo Poloaiga laina - toe faʻaola o le faʻagaioiga o le system. Lenei matou te mananaʻo e faʻailoaina oe i le toe faʻaleleia metotia a le Windows 7 faʻaaogaina lenei vaega.

Windows 7 toe faaleleia laasaga e ala i Command Prompt

E tele mafuaaga e mafua ai ona le toe taofi le fitu, ae Poloaiga laina tatau ona aʻafia i mataupu faʻapena:

  • Toe faaleleia masini malosi;
  • Boot faamaumauga leaga (MBR);
  • Faʻaleagaina o le faʻamaoni o faila faila;
  • Le manuia i le system register.

I isi tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, mea le lelei ona o gaioiga viral) e sili atu le faʻaoga o se mea e sili atu ona faʻapitoa meafaigaluega.

O le a matou iloiloina mataupu uma, mai le sili ona faigata i le faigofie faigofie.

Metotia 1: Toefuatai tisiki Soifua Maloloina

O se tasi o filifiliga sili ona faigata mo le amataina mea sese e le gata i totonu o Windows 7, ae faapea foi i soʻo seisi OS o le hard disk faafitauli. O le mea moni, o le fofo lelei sili o le vave sui se toilalo HDD, ae o se saʻolotoga taʻavale e le o taimi uma. Aumai se vaega o toe faʻaleleia le faʻaaogaina faigata Poloaiga lainaae peitai, afai e le amataina le faiga, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻi DVD poʻo le USB flash drive. O isi faʻamatalaga e faʻapea o loʻo i ai i le mea e faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina, ae peitaʻi o le mea lea, matou te tuʻuina atu se soʻotaga i se taʻiala i le faia o se faʻapipiʻi tisiki.

Faitau atili: Faʻatonuga mo le fausiaina o se bootable USB flash drive i luga o le Windows

  1. Ae le i amataina le faiga, e tatau ona e saunia saunia lelei le BIOS komipiuta. O seisi tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi e faʻapitoa i nei gaioiga - matou te tuʻuina atu ia aua neʻi toe faia.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona seti le komipiuta mai le flash drive i le BIOS

  3. Faʻafesoʻotaʻi le USB flash drive i le komupiuta pe tuʻu le disk i totonu o le drive, ona toe togi lea o le masini. Fetaomi soo se ki e amata ai le lalagaina o faila.
  4. Filifili lau gagana filifilia ma fetaomi "Le isi".
  5. I lenei laasaga, kiliki i luga o le aitema Toe Maua Fuataina.

    Lenei o ni nai upu e uiga i le foliga vaaia o hard drive e le toe faaleleia siosiomaga. O le mea moni o le siʻosiʻomaga e ese faʻamatalaina ai le vavaega vavaega ma faʻaletino voluma o le HDD - tisiki C: e taʻu mai ai le faʻasaoina o le partition system, ma tuʻu saʻo le vaeluaga ma le faʻagaioioiga faiga ole a le aoga Aso:. Mo se faʻamaoniga sili atu, e tatau ona tatou filifili Toe Maua Fuataina, talu ai o le mataʻitusi o le vaega manaʻo o loʻo faʻaalia mai ai.
  6. O le taimi lava e te mauaina ai le faʻamatalaga o loʻo e sailia, faʻamuta le amataga le toe faʻaleleia o le meafaigaluega ma toe foʻi atu i le faʻamalama autu o le siʻosiʻomaga lea taimi e filifili ai le filifiliga Poloaiga laina.
  7. Ma le isi, ulufale i lalo le faʻatonuga i le faamalama (atonu e te manaʻomia e fesuiaʻi le gagana i le Igilisi, e ala i le faʻaaogaina o lenei mea e faia i le ki faʻatasia Alt + Sifi) ma kiliki Ulufale:

    chkdsk D: / f / r / x

    Faʻamolemole matau - pe a fai o le polokalama o loʻo faʻapipiʻi i luga o se disk Aso:, ona tatau loa lea ona lesitala le 'auchkdsk E:afai o luga E: - o lea chkdsk F:, ma isi mea. Fuʻa/ fo lona uiga amata amata faʻailoga sailiga/ r- saili mo matagaluega leaga, ma/ x- unmounting o se vavaega e faʻafaigofie le faʻagaioiga o le aoga.

  8. O lenei e tatau ona tuʻu naʻo le komipiuta - o isi galuega e tupu e aunoa ma le faʻalavelave a tagata. I nisi tulaga, e ono foliga mai o le faatinoina o le faatonuga ua taofia, ae o le mea moni o le aoga na tautevateva i luga o se faigata-e-faitauina vaega ma o lo o taumafai e faʻasaʻo ona sese pe faʻailo o se leaga. Ona o ia foliga, o le taualumaga i nisi taimi umi se taimi, seʻia oʻo i le aso pe sili atu.

O le mea lea, le disk, o le mea moni, e le mafai ona toe faʻafoi atu i le fale gaosi tulaga, ae o nei gaioiga o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le faiga ma faia faaleoleo kopi o faʻamaumauga taua, ina ua uma ona o le a mafai ona amata e amata ai le togafitiga atoa o le malosi drive.

Vaʻai foi: Faigata Toe Faʻafoi

Metotia 2: toefuatai boot faamaumauga

O le boot record, faʻaigoa foʻi o le MBR, o se tamai vaega o loʻo i luga o le hard disk lea e aofia ai se laulau vasega ma se mea aoga mo le puleaina o le boot system. Ile tele o taimi, ua faʻaleagaina le MBR ona o faʻafitauli HDD, ae o nisi lamatiaga matautia e mafai foi ona mafua ai lenei faʻafitauli.

O le toefuataiina o le boot partition e mafai na o le faʻapipiʻi tisiki poʻo le USB flash drive, o le mafuaʻaga lea e le ese tele mai le aumaia o le HDD i se faʻaaoga faʻaaoga. Ae ui i lea, e tele taua taua, o lea matou te fautua e te faʻasino i faʻamatalaga auiliili i lalo.

Nisi faʻamatalaga:
O le toe maua mai ni faamaumauga tusitusi MBR i le Windows 7
Toe faaleleia Bootloader i le Windows 7

Metotia 3: Toe faaleleia Faʻaleagaina Faiga faila

Le tele o tulaga o loʻo manaʻomia faiga toe faʻafouina e fesoʻotaʻi ma faʻafitauli i le Windows system files. E tele mafuaʻaga mo le faʻaletonu: gaioiga leaga o gaioiga, gaioiga le saʻo a tagata, o nisi vaega e tolu polokalame ma isi. Ae e tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o le faʻafitauli, o le fofo o le a tutusa lava - le SFC aoga, e sili ona faigofie e fegalegaleai ma Poloaiga laina. Lalo matou te tuʻuina atu oe i fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga auiliili i luga o le siakiina o le faʻamaoni o faila faila, faapea foi ma le toe faʻaleleia i lalo o le toetoe lava o tuutuuga.

Nisi faʻamatalaga:
Siakiina o le faʻamaoni o faila faila i le Windows 7
Faiga o le Toe faaolaina o le Windows 7

Faiga 4: Fauaina Registry Faʻafitauli

Le filifiliga mulimuli, i le e manaʻo e faʻaaoga Poloaiga laina - le i ai o faitioga ogaoga i le resitala I le avea ai o se tulafono, i na faafitauli, amata Windows, ae e tele faafitauli i le faigaluega. O le mea e malie ai, o vaega ole vaega e pei ole Poloaiga laina latou te le o faafeagai mea sese, aua e ala i lea e mafai ona e aumaia le faapipiiina Windows 7 i totonu faiga galue. O lenei metotia na matua iloiloina e o matou tusitala, faʻamolemole silasila ane i le taʻiala lea.

Faitau atili: Pupuni 7 resitaraina toe faʻaleleia

Faaiuga

Sa matou iloiloina filifiliga le manuia autu i le Windows 7, lea e mafai ona faʻasaʻoina le faʻaaogaina Poloaiga laina. Ma le mea mulimuli, matou te maitauina o loʻo i ai pea tulaga faʻapitoa pei o faʻafitauli ma DLL faila poʻo ni mea e le fiafia ai siama, ae ui i lea, e le mafai ona faia ni faʻatonuga talafeagai mo tagata uma.

Pin
Send
Share
Send