Faʻafefea ona aveese le Windows 10 gagana

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le Windows 10, e sili atu ile tasi faʻamatalaga gagana ma le fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻapipiʻi, ma i le maeʻa ai o le faʻafouga mulimuli o le Windows 10, e toʻatele o loʻo feagai ma le mea moni e faapea, i le tulaga faʻapitoa i tulaga e faʻatulaga ai nisi gagana (isi gagana faʻaopopo e fetaui ma le gagana tulaga faʻapitoa) e le tapeina.

O lenei tusi lesona faʻamatalaga auiliili le metotia masani mo le aveeseina o gagana faʻaogaina e ala i le "Filifiliga" ma pe faʻafefea ona aveese le gagana Windows 10 pe a fai e le o tapeina i lenei auala. E mafai foi ona aoga: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le gagana Lusia o le Windows 10 interface.

Faʻafaigofie gagana gagana aveese

I le tulaga masani, i le leai o ni bugs, o le Windows 10 sao gagana ua soloia faapenei:

  1. Alu i le tulaga (e mafai ona e fusiga Win + I auala 'alo) - Taimi ma le gagana (e mafai foi ona kiliki i luga o le gagana icon i le faʻasalalau nofoaga ma filifili "Language Settings").
  2. I le "Itulagi ma le gagana" vaega, i le "Filifiliga gagana" lisi, filifili le gagana e te manaʻo e aveʻesea ma kiliki le "Aveese" faʻamau (peʻafai o loʻo malosi).

Peitai, pei ona maitauina i luga, afai e i ai le sili atu ma le tasi input gagana e fetaui ma le system interface gagana, o le "Delete" button mo latou e le o malosi i le faiga lata mai o le Windows 10.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le gagana fesoʻotaʻiga o le "Lusia", ma i gagana ua faʻapipiʻiina, o loʻo ia te oe "Rusia", "Lusia (Kazakhstan)", "Lusia (Ukraine)", ona le mafai ai lea o na mea uma. Ui i lea, e iai vaifofo mo se tulaga faapena, e faʻamatalaina mulimuli ane i le tusi lesona.

Faʻafefea ona aveʻesea le manaʻomia o le Windows 10 sao gagana faʻaaogaina le lesitala faatonu

O le auala muamua e faʻafitia ai le Windows 10 bug e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o gagana o le faʻaaogaina lea o le faila lesitala. A faʻaaogaina lea metotia, o gagana o le a aveesea mai le lisi o gagana faʻaofi (o lona uiga, e le toe faʻaaogaina pe a fesuiaʻi le ki keyboard ma faʻaali i totonu o le nota eria), ae o le a latou tumau ai i le lisi o gagana i totonu o le "Parameters".

  1. Amata le lesitala faatonu (lolomi Win + R, ulufale faʻamaoni ma oomi le Enter
  2. Alu i le lesitala ki HKEY_CURRENT_USER Keyboard Faʻatulagaina Preload
  3. I le itu taumatau o le lesitala faatonu oe o le a vaʻai i se lisi o mea taua, e tofu tutusa ma se tasi o gagana. O loʻo faʻavasega i le faasologa, faʻapea foʻi ma le lisi o gagana i le "Parameter".
  4. Taumatau-kiliki i gagana e le tatau ai, tape i latou i le lesitala faatonu. Afai i le taimi e tasi o le a i ai le le saʻo o numera numera o le poloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le ai ai faʻamaumauga numera 1 ma 3), toe faʻafoʻi: toe kiliki i luga ole parameter - toe faʻaigoaina.
  5. Toe amata lau komepiuta pe alu i fafo ma toe ulufale i totonu.

O lona iʻuga, o se gagana e le talafeagai o le a mou ese atu mai le lisi o mea e tautala ai. Peitaʻi, e le mafai ona tape atoa, ma e le gata i lea, e mafai ona toe faʻaalia i gagana sao pe a maeʻa se gaioiga i le tulaga poʻo le isi faʻafouga o le Windows 10.

Aveesea Windows 10 gagana ma PowerShell

O le auala lona lua e faʻatagaina ai oe e aveʻesea uma gagana le talafeagai i le Windows 10. Mo lenei, o le a matou faʻaaogaina le Windows PowerShell.

  1. Faʻamatu le Windows PowerShell o se pule (e mafai ona e faʻaaoga le lisi lea e matala i le taumatau-kiliki le Amata faʻamau poʻo le faʻaogaina o le sailiga i luga o le taskbar: amata ona faʻaigoaina PowerShell. mulimuli nei 'au.
  2. Maua-WinUserLanguageList
    (O le mea lea, o le a e vaʻai i se lisi o gagana ua faʻapipiʻi. Faʻalogo i le LanguageTag taua mo le gagana e te manaʻo e aveʻesea. I loʻu mataupu, o le a ru_KZ, o le a e toe suia i lau 'au i le laasaga 4 ma oe lava.)
  3. $ Lisi = Maua-WinUserLanguageList
  4. $ Faasino = $ Lisi.LanguageTag.IndexOf ("ru-KZ")
  5. $ Lisi.RemoveAt ($ Index)
  6. Seti-WinUserLanguageList $ Lisi -Faamalosi

O le iʻuga o le faʻatonuga mulimuli, o se gagana le aoga o le a tafiesea. Afai e te manaʻo ai, o le faiga lava lea e mafai ona e aveʻesea isi Windows 10 gagana i le toe faia o poloaiga 4-6 (pe a le faʻapea e te le tapunia le PowerShell) ma le numera fou Language Tag.

Ile faaiuga - ose vitio o loʻo faʻaalia manino ai.

Talosia na fesoasoani le faatonuga. A le aoga se mea, tuʻu mai ni faʻamatalaga, o le a ou taumafai e fuafua ma fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send