Faʻafefea ona tatala le Network ma le Sharing Center i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

I uluai lomiga o le Windows 10, e ulufale ai i le Network and Sharing Center, sa manaʻomia le faia o gaioiga tutusa e pei ona iai muamua ni vaega o le OS - taumatau-kiliki i luga o le icon icon i le nota eria ma filifili le mea e manaʻomia i le lisi o mea. Peitaʻi, i faʻaaliga lata mai ole faiga, ua leiloa lea aitema.

O lenei tusi lesona faʻamatala faʻapefea ona tatala le Network ma Fetufaʻaiga Center i le Windows 10, faʻapea foi ma nisi faʻamatalaga faʻaopopo e ono aoga i le faʻatulagaina o lenei autu.

Amataina Network ma Fetufaaiga Center i le Windows 10 Faʻatulagaina

O le auala muamua e ulufale ai i le faʻatonutonuina manaʻo e tutusa ma mea na i ai i muamua faʻaaliga o Windows, ae o lea ua faia i sili gaioiga.

O le laasaga mo le tatalaina o le Network ma Fetufaaiga Center e ala i faʻataʻitaʻiga o le a faʻapea

  1. Kiliki taumatau i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le itu o le faʻasalalauga ma filifili "Tatala Network ma Initaneti Seti" (pe mafai ona e tatalaina le Faʻatulagaina i le Amata menu, ona filifili ai lea o le mea e manaʻomia).
  2. Ia mautinoa o le "Tulaga" aitema ua filifilia i le tapulaʻa ma kiliki i le "Network ma Sharing Center" aitema i le pito i lalo o le itulau.

Ua uma - o le mea ua manaʻomia ua amataina. Ae le naʻo le pau lea o se auala.

I le Pulea

E ui i le mea moni o nisi o aitema o le Pupuni 10 pulega amata ona toe tuʻuina atu i le "Seti" Ofisa, o le mea o loʻo i ai iina mo le tatalaina o le Network ma Fetufaaiga Center tumau pea avanoa i lona tulaga muamua.

  1. Tatala le faʻatonutonu laupepa, o aso nei o le auala sili ona faigofie e fai ai, o le faʻaaoga lea o le suʻesuʻega i totonu o le taskbar: naʻo le amata ona faʻaigoaina le "Control Panel" i totonu e tatala ai le aitema manaʻo.
  2. Afai o loʻo faʻaalia lau vaega faʻatonutonu i le ituaiga o "Vaega", filifili "Vaʻai tulaga faʻatulagaina ma galuega" i le "Network ma Initaneti" vaega, pe a fai o le ituaiga o aikona, i totonu o i latou o le a outou maua ai le "Network ma Sharing Center."

O mea uma ia e lua o le a tatalaina le mea e manaʻomia e vaʻaia ai le tulaga o le fesoʻotaʻiga ma isi gaioiga i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Faʻaogaina le Run Dialog Box

Ole tele o fuainumera vaega e mafai ona tatalaina le faʻaogaina o le Run dialog box (po o le o le laina faʻatonu), ua lava e iloa ai le faʻatonuga talafeagai. O loʻo iai le 'au nei mo le Network Management Center.

  1. Fetaomi le Win + R ki i luga o le keyboard, o le Run faamalama o le a matala. Tusi i lalo le poloaiga lenei i totonu ma fetaomi Ulufale.
    control.exe / igoa Microsoft.NetworkandSharingCenter
  2. Tatala le Network ma Fetufaʻaiga Center.

E i ai leisi faʻamatalaga o le faʻatonuga ma le tutusa gaioiga: atigi explorer.exe ::: {8E908FC9-BECC-40f6-915B-F4CA0E70D03D}

Faamatalaga faaopoopo

E pei ona taʻua i le amataga o le tusi lesona, mulimuli ane o nisi faʻaopopo faʻamatalaga e ono aoga i le autu:

  • I le faʻaaogaina o faʻatonuga mai le metotia muamua, e mafai ona e faia se auala 'alo e tatalaina ai le Network ma le Sharing Center.
  • Ina ia tatalaina le lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (Suiga tulaga fetuutuunai), e mafai ona fetaomi Win + R ma ulufale ncpa.cpl

I le auala, afai e te manaʻomia le ulufale atu i le faʻafitauli i le fesili ona o ni faʻafitauli ma le Initaneti, o le fausia-i-galuega - Toe setiina Windows 10 faʻatulagaina tulaga o loʻo mafai ona aoga.

Pin
Send
Share
Send