Toe Faʻaleleia o Faʻamatalaga i le Fai O Lau Data Toe Fuataina fua

Pin
Send
Share
Send

I iloiloga mai fafo, na ou fetaui ai i le toe faaleleia faamatalaga mai DoYourData, lea ou te leʻi faalogo muamua. E le gata i lea, i iloiloga na maua, ua faʻatulaga o se tasi o tali sili, pe a manaʻomia, e toe faʻaleleia ni faʻamaumauga mai le USB flash drive poʻo le hard drive pe a maeʻa faʻatulafonoina, tapeina, poʻo le faila faila o mea sese i le Windows 10, 8 ma le Windows 7.

Fai lau faʻamaumauga o faʻamaumauga e avanoa uma i le totogi Pro ma i le leai fua fua lomiga. E pei ona masani ona tupu, o le laupepa e leai se totogi, ae o faʻatapulaʻa e matua talia lelei (faʻatusatusa i nisi isi polokalame faapena) - e mafai ona e toe faʻaleleia le sili atu nai lo le 1 GB o faʻamatalaga (e ui lava, i lalo o tulaga faʻapitoa, e pei ona i ai, e mafai ona e faia nisi mea, pei ona ou taʻua) .

I lenei iloiloga - auiliiliga e uiga i faʻamaumauga toe faʻaleleia o le faiga i totonu o le saoloto Fai Lau Faʻamaumauga Toe Maua ma iʻuga na maua. E mafai foi ona aoga: Best free data recovery software.

Faʻamaumauga o faʻafitauli tau

I le suʻega o le polokalame, sa ou faʻaaogaina laʻu flash drive, gaogao (o mea uma na tape) i le taimi o faʻamaoniga, lea i masina talu ai nei na faʻaaogaina e fesiuaʻi ai tala o lenei nofoaga i le va o komepiuta.

E le gata i lea, o le flash drive na fausiaina mai le FAT32 faila faila i le NTFS ae leʻi amataina le toe faʻaleleia o faʻamaumauga i le Fai Lau Toe Fuataina.

  1. O le sitepu muamua pe a amata le polokalame o le filifili lea o se tisiki poʻo se vavaega e suʻe ai faila na leiloloa. O le pito i luga faʻaali atu le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi (vaega i luga oi latou). I le pito i lalo - ono leiloa vaega (ae naʻo vaega natia foi e aunoa ma se tusi, pei ona iai i loʻu mataupu). Filifili le flash drive ma kiliki "Le isi".
  2. O le laasaga lona lua o le filifilia lea o ituaiga faila e ao ona suʻesuʻeina, faʻapea foi ma filifiliga e lua: Vave Toe Faʻaolaina (vave toe faʻaleleia) ma Advanced Toe Faʻafoʻi (Advanced recovery) Sa ou faʻaogaina le filifiliga lona lua, aua mai le vave televave faʻafouina i polokalame tutusa, e masani ona aoga mo faila na tape "pasia" le ato. Ina ua uma ona faʻatulaga filifiliga, kiliki "Scan" ma faʻatali. Ole gaioiga mo le 16 GB USB0 na ave le 20-30 minute. O loʻo maua faila ma faʻavaʻa i le lisi ua maeʻa i totonu o le sailiga faʻamasinoga, peitaʻi o le mea e le mafai ona vaʻaia ae le i maeʻa le siakiina.
  3. A maeʻa le siakiina, o le a e vaʻai i se lisi o maua maua faila faʻavasegaina i tuʻufaʻatasi (mo i latou o faila o latou igoa e le mafai ona toe faʻaleleia, o le igoa o le a foliga pei DIR1, DIR2, etc.).
  4. Oe mafai foi ona vaʻavaʻai faila faʻavasega i le ituaiga poʻo le taimi o le foafoaga (suiga) faʻaaoga le ki i le pito i luga o le lisi.
  5. Faalua-kiliki i luga o soʻo se faila matala se muai vaʻai i totonu lea e te mafai ai ona vaʻaia mea o loʻo i totonu o le faila i le tulaga lea o le a toe faʻafoi ai.
  6. A maeʻa ona faʻailogaina faila poʻo ni faila e te manaʻo e toe faʻafoʻi, kiliki le Recover button, ona faʻatonu lea i le folder lea e te manaʻo e toe faʻafoʻiina Taua: aua le toe faʻaolaina faʻamaumauga i le drive lava lea e faia ai le toe faʻaleleia.
  7. I le faʻamaeʻaina o le toe faʻaleleia o le galuega, o le ae mauaina se lipoti manuia ma faʻamatalaga i luga o le a le tele o faʻamatalaga mafai lava ona toe maua mai fua mo le leai mai se aofaʻiga o 1024 MB.

E tusa ma iʻuga i laʻu mataupu: e le sili atu le leaga le polokalame nai lo isi polokalame lelei mo le toe maua mai o faʻamaumauga, o ata toe maua ma pepa e faitauina ma le faʻaleagaina, ma na faʻaaoga faʻamalosi le taʻavale.

Ina ua faʻataʻitaʻi le polokalama, sa ou mauaina se faʻamatalaga matagofie: a o le muai vaʻai o faila, pe a fai o Lau Faʻamaumauga Toe Faʻafoʻi e le lagolagoina lenei ituaiga o faila i lana vaʻai, o se polokalama e matala i luga o le komupiuta mo le vaʻai (mo se faʻataʻitaʻiga, Upu, mo faila docx). Mai i lenei polokalame, e mafai ona e sefe mai le faila i le nofoaga manaʻomia i le komupiuta, ma o le counter "free megabytes" o le a le fuafuaina le tele o le faila na faʻasaoina i lenei auala.

O se faʻaiuga: i loʻu manatu, e mafai ona fautuaina le polokalame, e saʻo lana galuega, ma faʻatapulaʻaina o le fua fua mai o le 1 GB, ia o loʻo manatu i le ono mafai e filifili ni faila faʻapitoa mo le toe faʻaleleia, atonu e lava le tele o mea.

E mafai ona e siiina Fai lau Data Toe Fuataina Mai le Upega Tafaʻilagi aloaia //www.doyourdata.com/data-recovery-software/free-data-recovery-software.html

Pin
Send
Share
Send