Faʻaitiitia le Windows taskbar i lalo o le laulau

Pin
Send
Share
Send

I le tulaga masani, o le taskbar i le faʻagaioia sisitema o le aiga Windows o loʻo tu i le pito i lalo o le mata, ae pe a manaʻo ai, e mafai ona tuʻuina i luga o soʻo se tasi o itu e fa. E tupu foi le mea e tupu ona o le mea na tupu, sese, pe le saʻo le faʻaaogaina o tagata, o lenei elemene e suia lona tulaga masani, pe o le mou atoa foʻi. E uiga i le auala e toe faafoi mai le taskbar lalo, ma o le a talanoaina i le aso.

Toe faafoi le laina galue i lalo o le mata

O le faʻagaioiina o le taskbar i se nofoaga masani i faʻamatalaga uma o Windows e faia e tusa ma se tutusa faʻasologa, o nai eseesega laiti naʻo le foliga mai o le vaega vasega e manaʻomia ona avanoa, ma le valaʻau o la latou valaʻau. Sei o tatou mafaufau pe oa gaioiga talafeagai e tatau ai e faʻataunuʻuina ai la tatou galuega o lenei aso.

Pupuni 10

I le "top ten", pei ona i ai i lomiga muamua o le faʻagaioiga o le faiga, e mafai ona e faʻataʻavaleina lemu le taskbar naʻo pe a le maua. Ina ia siakiina lenei, na o le taumatau-kiliki (RMB) i luga o lona saoloto eria ma gauai atu i le mea uma penultimate i le anotusi menu - Loka o le Taskbar.

Le iai o se siaki siaki e faʻaalia ai o le faʻaolaina foliga faʻaali o lona uiga, o lona uiga, o le laulau e le mafai ona faʻagaioi. O le mea lea, ina ia mafai ona suia lona tulaga, e tatau ona aveʻesea lenei kiliki i le agavale-kiliki (LMB) i luga o le mea e tutusa i totonu na taʻua muamua mataupu lisi.

Po o le a lava le tulaga o loʻo i ai i le laina galuega, ua mafai nei ona e tuʻu i lalo. Naʻo le kiliki LMB i lona fanua gaogao ma, a aunoa ma le tatalaina mai le faʻamau, toso i le pito i lalo o le lau. A maeʻa ona faia lea mea, a manaʻomia, faʻapipiʻi le laupepa i le faʻaaoga o lana lisi.

I tulaga e le masani ai, o lenei metotia e le aoga ma e tatau ona e liliu i faʻatulagaga faʻatulagaina, pe sili atu, faʻapitoa tulaga.

Vaʻai foi: Windows 10 faʻapitoa filifiliga

  1. Kiliki "FUA + I" valaʻau mai le faʻamalama "Filifiliga" ma e alu i le vaega i totonu Faʻapitoa.
  2. I le lisi itu, tatala le tab mulimuli - Tiute o tiute. Tatala le pusa i autafa Loka o le Taskbar.
  3. Mai le taimi nei, e mafai ona e foaʻi faʻaletonu le laupepa i soʻo se nofoaga talafeagai, e aofia ai le pito i lalo ole lau. E mafai ona e faia le mea lava lea e aunoa ma le tuʻua ia faʻasologa - naʻo le filifili i le mea talafeagai mai le lisi paʻu i lalo "Tulaga o le taskbar luga o le lau"o loʻo i lalo ifo o le lisi o faʻaaliga.
  4. Tusi: E mafai foi ona e tatalaina le faʻapolokalame tapulaʻa tuʻusaʻo mai le anotusi menu o loʻo valaauina ai i luga - na o le filifili o le mea mulimuli i le lisi o avanoa avanoa.

    O le faʻapipiʻi o le laupapa i le mea masani, faʻalelei pe a e manatu e tatau ai. E pei ona uma ona e iloa, o lenei e mafai ona faia uma e ala i le faʻasologa mataupu o lenei OS elemene ma ala i le faʻavasegaina nofoaga vaega o le igoa tutusa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamamafa le taskbar i le Windows 10

Pupuni 7

I le "fitu" e toe faʻaleleia le tulaga masani o le taskbar mafai ona toetoe lava tutusa tutusa pei o i luga o le "sefulu". Ina ia uninina lenei elemene, e tatau ona e faasino i lona talaaga menu po o le vaega o tapulaa. Oe mafai ona faʻamasani oe i se faʻamatalaga sili atu auiliili i luga o le faʻafitauli o loʻo taua i le ulutala o lenei tusitusiga, faʻapea foi ma isi mea faʻatulaga o loʻo avanoa mo le taskbar, i mea na saunia e le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻaliliuina le laina faʻapitoa i le Windows 7

Fofo i faafitauli faigata

I tulaga e le masani ai, o le taskbar i le Windows e le gata e mafai ona suia lona tulaga masani, ae faapea foi pe mou atu,, i le isi itu, e le o mou atu, e ui lava o lenei sa i ai i le tulaga. E mafai ona e mauaina faʻafefea ona e foia nei mea ma nisi faʻafitauli i vaʻaiga eseese o le faʻagaioiga o faiga, faʻapea foi ma le auala e faʻaleleia lelei ai lenei vaega o le desktop mai tuʻufaʻatasiga tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Nisi faʻamatalaga:
Toe leleia o le taskbar i le Windows 10
Ole a le mea e fai pe a le lilo le taskbar i le Windows 10
Suia le lanu o le taskbar i le Windows 7
Faʻafefea ona nana le taskbar i le Windows 7

Faaiuga

Afai mo se mafuaʻaga o le taskbar "faʻaleleia" i tafatafa pe o luga o le laupepa, tuʻuina atu i lalo i lona tulaga muamua e le faigata - na ona tape le pine.

Pin
Send
Share
Send