Android emulator MEmu

Pin
Send
Share
Send

MEmu o se tasi o nai Android emulators mo Windows i Lusia (o lona uiga e le gata o le Rusia-gagana faiga, lea e faigofie ona fetuunai i so o se emulator, ae faapea foi o le Ofisa o MEmu lava ia i Rusia). I le taimi lava e tasi, o le emulator ua faʻamatalaina e maualuga televave, lelei gaioiga ma taʻaloga lagolago.

I lenei iloiloga puʻupuʻu - e uiga i agavaʻa o le Android emulator, o le faʻauiga o le galuega, le faʻaaogaina o galuega faʻatulaga ma le faʻatulagaina o MEmu, e aofia ai ma le sao i totonu o le Rusia mai le keyboard, o tapulaʻa o le RAM ma le video memory, ma nisi o isi. Ou te fautuaina foi oe e faʻamasani oe lava i: Le sili Android emulators luga o le Windows.

Faapipii ma faaaoga MEmu

Faʻapipiʻi le MEmu emulator e faigofie lava, seivagana ua e galo e filifili le gagana Lusia i luga o le muamua tisaina mata, pei ona i ai i luga o le faʻamalamalamaga luga - o le taunuuga o le a e maua ai faʻatonuga, laupepa fesoasoani mo faʻamau ki ma isi elemene i se gagana manino.

Ina ua uma faʻapipiʻi ma amata le emulator, o le a e vaʻai i se toetoe lava masani Android desktop ma faʻatonutonu i le itu taumatau (Android lomiga 4.2.2 ua faapipiiina, tatala e ala i le 1280 × 720 iugafono, 1 GB o RAM e avanoa).

E leʻo faʻaaogaina e le emulator se mea mama Android, ae o le MEmu Launcher, o le taimi iloga o le faʻaaliga faʻalauiloaina i le pito i lalo o le lau i le ogatotonu. A e manaʻo i ai, e mafai ona faʻapipiʻi lau launcher. I le amataga amata, o le MEmu Taiala tusi talosaga e otometi foi ona amata, o loʻo faʻaalia ai foliga autu o le emulator.

MEmu muamua faʻapipiʻi Google Play, ES Explorer, o loʻo i ai aia tatau (latou ua le atoatoa i le tulaga pe a tatau ai). E mafai ona faʻapipiʻi lau tusi talosaga mai le Play Faleoloa poʻo le faila o le APK i lau komupiuta e faʻaaoga ai le ki i le itu taumatau.

O pule uma e tu i le itu taumatau o le emulator faamalama:

  • Tatala le emulator atoa
  • Ki taua i vaega o le mata (e talanoaina mulimuli ane)
  • Mata mata
  • Lulu masini
  • Liliu le lau
  • Faʻaopea Polokalama mai le APK
  • Iʻu le taimi nei tusi talosaga
  • Faapipiiina le talosaga mai le emulator luga o se moni masini feaveaʻi
  • Macro Faamaumauga
  • Mata puʻeina vitio
  • Emulator filifiliga
  • Fua

Afai e te le malamalama i ni aikona i luga ole laulau, naʻo le uu ole isumu luga ma o le a aliali mai se laupepa faʻamatala faʻamatala lona mafuaʻaga.

I se tulaga lautele, o le "totonu" o le emulator e leai se mea faʻapitoa, ma afai na e faigaluega muamua ma Android, o le faʻaaogaina o MEmu o le a le faigata, faatasi ai ma le ono mafai ese ai o ni nuʻu o le tulaga o loʻo faamatala mai mulimuli ane.

Fetuunaiga o le MEmu emulator

Nei laititi i luga o tulaga o le emulator, atonu e aoga ia te oe.

Le tele o taimi, pe a faʻaaogaina Android emulators, tagata faʻaaogaina ua i ai se fesili pe faʻafefea ona faʻatagaina le keyboard Rusia (pe sili atu, faʻafaigofie le mafai ona ulufale i le Lusia mai le keyboard keyboard). Mafai ona e faia lenei mea i MEmu pei o lenei:

  1. Alu i faʻatulagaga (tulaga o Android lava ia), i le "Language ma input" vaega, filifili "Keyboard ma faʻaogaina metotia."
  2. Ia mautinoa o le "Default" o le MemuIME keyboard.
  3. I le Physical Keyboard vaega, kiliki Microvirt Virtual Input.
  4. Faʻaopoopo lua faʻasologa - Lusia (Lusia) ma Igilisi (English US).

Lenei faʻamaeʻaina le aofia ai o le Keyboard Rusia - e mafai ona fesuiaʻi i le va o le lua faatulagaga i le emulator faʻaaogaina ki Ctrl + Space (mo nisi mafuaʻaga, na aoga mo aʻu naʻo le na toe faʻafouina le emulator). Afai e te manaʻomia nisi filifiliga mo le faʻapitoa o lau komipiuta komipiuta mo faʻaaogaina i MEmu, e mafai ona faʻaaogaina le tolu-vaega External Keyboard Fesoasoani fesoasoani.

Nei e uiga i faʻatulagaga, e le o Android ile MEmu, ae o le siosiomaga o loʻo tamoe ai. E mafai ona e ulufale i nei tulaga i le kiliki i luga ole kia ki ole laupepa i le itu taumatau. I le tulaga oe maua o le tele tabs:

  1. Faʻavae - faʻatagaina oe e seti le numera o le cores cores (CPU), RAM, le mea e manatua ai, faʻaiuga lau, le gagana, faʻapea foʻi ma tapulaʻa o le emulator faamalama.
  2. Alualu i luma - e iloa ai le ata faʻatusa o le telefoni, tagata faʻafoe ma le numera telefoni (ioe, e le mafai ona e valaʻau, ae atonu e manaʻomia e siaki le soifua maloloina o talosaga). Lenei, i le "Isi" vaega, e mafai ona faʻatagaina pe faʻamuta Root, o se keyboard keyboard (e le faʻailoaina i se mea faʻaletonu).
  3. Shared folders - faʻatagaina oe e seti tuʻufaʻatasia faila mo le komepiuta ma Android i le emulator (i.e. mafai ona e tuʻuina se mea i se faila i luga o le komupiuta ona vaʻaia lea i le emulator, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina ES Explorer).
  4. GPS - e iloa ai le "tafailagi" tulaga (e leʻi aoga le mea lea mo aʻu, faʻaalia se mea sese, toilalo e faʻalelei).
  5. Hotkeys - e faʻatulaga le emulator keyboard shortcuts, e aofia ai le faia o faʻamalamalamaga, fesuiaʻi i le atoa-screen auala ma le Pule o ki (nana le emulator faamalama).

Ma o le vaega mulimuli o faʻatulagaina o le fusifusia o ki i vaega o le laupepa, lea e taua tele i taʻaloga. I le kilikiina o mea talafeagai i le toolbar, e mafai ona tuu le pule i vaega manaʻomia o le laupepa ma tuʻuina atu ni ki i luga o le keyboard ia latou.

Faʻapena foi, i le kiliki i le vaega o loʻo manaʻomia i le mata ma ulufale i se tusi, e mafai ona e faia lau oe lava pule (i lona uiga, i le lumanaʻi, i le taimi e oomi ai lenei ki i luga o le keyboard, o le kiliki i luga o le vaega filifilia o le lau o le a faia i le emulator). Ina ua maeʻa tuʻuina atu ki, aua nei galo e faʻamaonia suiga (ki ma le siaki i le taumatau pito i luga).

I se tulaga lautele, MEmu tuua se lelei lagona, ae o le mea na galue ai lemu nai lo le Leapdroid tofotofoina talu ai nei (faʻanoanoa, na atiaeina atiaʻe le atinaʻeina o lenei emulator ma aveese mai o latou tulaga aloaia itulau). I le taimi o le siaki, sa faia galuega ma le manuia ma le vave, ae le mafai ona faʻatino Benchmark AnTuTu (sili atu, na le pasia suega - faʻalagolago i le faʻamatalaga o AnTuTu, pe na tautau i le gaioiga pe le amataina).

E mafai ona e siiina le emulator Android MEmu mo Windows 10, 8 ma Windows 7 mai le tulaga aloaia //www.memuplay.com (o le filifiliga o le gagana Rusia e tupu i le taimi o faʻapipiʻi). E le gata i lea, afai e te manaʻomia se lomiga fou o le Android, faʻalogo i le Lolipop link i le pito i luga taumatau o le itulau, o loʻo iai ni faʻatonuga mo le faʻapipiʻi o le Android 5.1).

Pin
Send
Share
Send