Cell Disconnect i le Microsoft Excel

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea e faʻafiafia ma aoga i Excel o le mafai ona tuʻufaʻatasia lua pe sili atu sela i le tasi. Lenei uiga faʻapitoa ua manaʻomia tele pe a fatuina laulau ulutala ma ulutala. E ui lava, o nisi taimi e faʻaoga e oʻo lava i totonu o le laulau. I le taimi lava lea e tasi, oe manaʻomia le mafaufau pe a tuʻufaʻatasia elemene, o isi galuega e le toe aoga e pei o le faʻavasegaina. E tele foʻi isi mafuaʻaga e ala ai ona filifili le tagata faʻaaoga e vavaeeseina sela ina ia mafai ona fausia le laulau i se isi auala. O le a tatou faʻatuina poʻo a auala e mafai ai ona faia.

Feeseeseaiga Cell

O le taualumaga mo le vavaeeseina o sela o le tua o le tuʻufaʻatasia. O le mea lea, i ni upu faigofie, e faʻamaeʻaina ai, e tatau ona faʻamutaina gaioiga na faia i le taimi o le tuʻufaʻatasiga. O le mea taua e malamalama i ai o oe e naʻo le vavaeeseina o se sela e aofia ai ni isi ua tuʻufaʻatasia elemene.

Metotia 1: faʻamalamalamaina faamalama

Tele tagata faaaoga e faʻaaoga i le faiga o le tuʻufaʻatasia i le tisaina faʻamalama ma le fesuiaiga iina e ala i le anotusi lisi. O le mea lea, o le a latou motusia foʻi.

  1. Filifili le seleni fusia Taumatau-kiliki e tatalaina le lisi mataupu. I le lisi e tatala, filifili "Faiga sela ...". Nai lo nei gaioiga, ina ua uma ona filifilia se elemene, e mafai ona e na o se tuʻufaʻatasiga o faamau i luga o le keyboard Ctrl + 1.
  2. Ina ua uma lena, o le faʻamaumauga faʻamalama faʻamalama amata. Alu ile tab Ogatasi. I le tulaga poloka "Faaali" uncheck le filifiliga Feavea Union. Ina ia faʻaogaina se gaioiga, kiliki i le faʻamau "Ua lelei" i le pito i lalo o le faamalama.

Ina ua maeʻa nei gaioiga faigofie, o le sela na faʻatino ai le taotoga o le a vaeluaina i ona vaega elemene. E le gata i lea, pe a fai o loʻo teuina ni faʻamaumauga i totonu, o lona uiga oi latou uma o le ai ai i le pito i luga tauagavale elemene.

Lesona: Faia o laulau i Excel

Metotia 2: lipine faamau

Ae sili tele vave ma faigofie, moni ile tasi kiliki, e mafai ona vavaeeseina le elemene ala i le faamau i luga o le lipine.

  1. E pei o le auala muamua, muamua, e tatau ona e filifilia le sela tuufaatasi. Ma i totonu o le kulupu kulupu Ogatasi i luga o le mea faapipii kiliki i le ki "Tuufaatasi ma ogatotonu".
  2. I lenei tulaga, e ui lava i le igoa, naʻo le faafeagai gaioiga o le a tupu pe a oomi le ki: o elemene o le a vavaeeseina.

Mea moni lava i luga o nei, o filifiliga uma mo le tuueseeseina o sela e muta. E pei ona e vaʻaia, e naʻo le lua lava vaega: o le faʻatulagaina o faʻamalama ma le faʻamau o le lipine. Ae o nei metotia e lava mea mo se vave ma faigofie faʻamaeʻaina o le luga taualumaga.

Pin
Send
Share
Send