Faʻafefea ona fai se password i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

E le o tagata uma e iloa, ae o le Google Chrome o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faʻaaoga a le tagata faʻataʻitaʻiga polokalama e faʻatagaina ai tagata taʻitasi e i ai a latou lava browser browser, faʻailoga, vavaeʻese faʻamau mai nofoaga, ma isi elemene. Tasi le faʻamatalaga a le tagata faʻaaogaina i le Chrome ua uma ona iai, tusa lava pe e te leʻi faʻatagaina le synchronization ma lau Google account.

O lenei taʻiala auiliili pe faʻafefea ona setiina se upu faʻatonu talosaga mo Chrome tagata faʻaoga, ma ia maua foʻi le tomai e pulea ai faʻamatalaga taʻitasi. E mafai foi ona aoga: Faʻafefea ona e vaʻavaʻaia faʻasaoina passwords o Google Chrome ma isi browser.

Faʻaaliga: e ui lava i le mea moni o tagata i ai i le Google Chrome e aunoa ma se Google account, mo gaioiga nei e manaʻomia e le tagata autu e iai se tala faapena ma loka i totonu o le browser i lalo o ia.

Faʻaola Password Request mo Google Chrome Tagata faʻaaogaina

Le oi ai nei faʻamatalaga faʻatautaia faiga faʻatulagaina faiga (faʻaaliga 57) e le faʻatagaina oe e seti le upu faʻatonu i chrome, ae ui i lea, o faʻasalalauga nofoaga o loʻo i ai se filifiliga e faʻatagaina le fou faʻataʻitaʻiga pulega pulega faiga, lea, i le isi itu, o le a faʻatagaina i matou e maua le taunuʻuga manaʻomia.

O le faʻatonuga atoa o sitepu ina ia puipuia lau Google Chrome faʻamatalaga tagata faʻaaoga ma se upu faʻapitoa o le a foliga faʻapena:

  1. I le address address o le browser, ulufale chrome: // flags / # faʻafaigofie-fou-talaaga-pulega ma lalo o le "New Profile Management System" seti i le "Enabled". Ona kiliki i le "Toe amata" faamau e aliali mai i le pito i lalo o le itulau.
  2. Alu i faʻasologa o Google Chrome.
  3. I le Vaega Faʻaaoga, kiliki Add User.
  4. Seti se username ma ia mautinoa e siaki le pusa "Vaʻai nofoaga tatalaina lenei tagata faʻaaoga ma pulea ana gaioiga e ala i le teugatupe" (pe afai o loʻo leiloa lenei mea, ona e te leʻo ulufale i lau Google account i Chrome). E mafai foi ona e tuua se faʻailoga e faia ai se isi auala 'alo mo le faʻamatalaga fou (o le a faalauiloa e aunoa ma se upu faataga). Kiliki "Next" ona "OK" pe a e vaʻai i se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina o le fausiaina o se faʻatautaia tulaga.
  5. O le lisi o talaaga o faʻataʻitaʻiga o le a foliga mai pei o lenei:
  6. O lenei, ina ia poloka ai lau faʻaoga tagata faʻaaoga i se password (ma, e tusa ai, poloka avanoa i faʻailoga, talafaasolopito ma passwords), kiliki i lou username i le ulutala pa o le Chrome faamalama ma filifili "Saini ma poloka."
  7. O le iʻuga, o le a e vaʻai i se login faʻamalama mo Chrome talaaga faʻamatalaga, ma o le a faʻatulagaina se upu faataga i lau laupepa autu (le upu faataga mo lau Google tala). Ma faʻapea foi, o lenei faʻamalama o le a tatalaina i taimi uma e faʻalauiloa ai Google Chrome.

I le taimi lava e tasi, o le tagata faʻaoga faʻamatalaga na faia i le 3-4 laasaga o le a faʻatagaina oe e faʻaoga le browser, ae aunoa ma le mauaina o au oe lava faʻamatalaga e teuina i se isi faʻamatalaga.

Afai e te manaʻo ai, e ala ile alu i le chrome ma lau faʻamatalaga, i tulaga e mafai ona e kiliki "Profile Control Panel" (i le taimi nei na o le faʻaavanoaina o loʻo i le Igilisi) ma seti ni faʻatagaga ma tapulaʻa mo se tagata fou (faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina na o nisi o saite e tatalaina ai), vaʻai lona gaioiga ( o a nofoaga na ia asia), faʻailoa faʻamatalaga e uiga i gaioiga a lenei tagata.

Ma le faʻapitoa e faʻapipiʻi ma aveese tisaina, faʻaopopo tagata faʻaaoga, poʻo le suia o tulaga o tagata suʻesuʻega ua le toe i ai mo le faʻatonutonuina o tala.

Faʻaliga: o auala e mautinoa ai e le mafai ona faʻalauiloa Chrome e aunoa ma se upu faʻatoa (na o le faʻaaogaina le browser lava ia) e le o iloa i le taimi nei. Peitai, i le tagata e faʻatonutonu laupepa e pei ona taua i luga, e mafai ona e taofia mai asiasiga i soʻo se nofoaga mo se tulaga pulea, i.e. le mea aiʻai o le a le aoga mo ia.

Faamatalaga faaopoopo

Ina ua fausia se tagata faʻaaoga, pei ona faʻamatalaina i luga, o loʻo ia te oe le avanoa e fausia ai seisi auala 'alo Chrome mo le tagata faʻaaoga lenei. Afai na e faamisi le laʻasaga lea pe e te manaʻomia le faia o se auala 'alo mo lau tagata muamua, alu i lau itulau suʻesuʻe, filifili le tagata manaʻomia i le vaega talafeagai ma kiliki le "Suiga" faʻamau.

O iina e te vaʻaia ai le faʻamau "Faʻaopopo auala 'alo i luga o le komepiuta", lea e faʻaopopoina se auala' alo i le laiga na o le faʻaaogaina o lenei tagata.

Pin
Send
Share
Send