Toe faaolaina faamatalaga ile Transcend RecoveRx

Pin
Send
Share
Send

RecoveRx o se polokalame le maua fua mo le toe maua mai o faʻamaumauga mai taʻavale USB ma laupepa manatua, ma e aoga ona galue e le gata i Transcend flash drive, ae faʻapea foi ma taʻavale mai isi gaosi oloa, na ou faʻataʻitaʻi ma Kingmax.

I loʻu manatu, RecoveRx ua sili ona fetaui lelei mo se tagata fou faʻaaogaina e manaʻomia se faigofie ma e foliga mai o se mea aoga meafaigaluega i le Rusia ina ia mafai ona toe maua ana ata, pepa, musika, vitio ma isi faila na soloia pe mai i le fesuiaʻi USB flash drive (kata manatua). E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻaaogaina o galuega mo le fausiaina (pe a fai e le mafai ona faia lea i le faʻaaogaina o mea faigaluega meafaigaluega) ma le lokaina, ae na o mo Transcend drive.

Na ou tau atu i se aoga faafuasei: toe tasi downloadina o se tasi o le sili ona aoga polokalame mo le toe faaleleia o le aoga o USB drive JetFlash Online Toe Fuataina, na ou matauina o le Transcend 'upega tafaʻilagi lona lava aoga mo le toe mauaina o faila. Na faʻaiʻuina ona faʻataʻitaʻi i le galuega, masalo e tatau ona i ai i le lisi o Best free data recovery polokalame.

O le faagasologa o le toe maua mai faila mai se flash drive i RecoveRx

Mo faʻataʻitaʻiga i luga o se mama USB flash drive, faʻamaumauga i docx format ma png ata i le aofaʻi o selau na faʻamauina. Ina ua mavae lena, na aveesea uma faila mai ai, ma le tisaina lava ia na faia ma fesuiaiga i le faila faiga: mai FAT32 i NTFS.

E le faigata tele le mea na tupu, ae faʻatagaina oe e iloilo lelei agavaʻa o faʻamaumauga a le polokalame toe faʻataʻitaʻi: Ua uma ona ou faʻataʻitaʻia ni nai ma tele, e oʻo lava i totogi, e le mafai ona gafatia i lenei mataupu, ma na pau le mea e mafai ona latou faia o le toe faʻafoʻi mai o faila na na tapeina poʻo le faʻamaumauga ina ua maeʻa faʻatulagaina, ae aunoa ma le suia o le faila faila.

O le toe faaleleia atoa faʻagasologa peʻa uma ona amata le polokalame (RecoveRx i le Lusia, o lea e le tatau ona i ai ni faʻafitauli) o loʻo aofia ai ni laasaga se tolu:

  1. Filifili drive e toe faʻafoʻi. I le auala, ia maitauina o loʻo i ai i totonu o le lisi faʻamaumauga i le lotoifale o le komipiuta, o lea la e i ai le avanoa o le faʻamaumauga o le a toe faʻafoʻi mai le hard drive. Ou te filifilia se USB flash drive.
  2. Faailoaina se faila mo le faʻasaoina o le toe maua mai faila (taua tele: e le mafai ona faʻaaoga le drive lava lea e te manaʻo e toe faʻaleleia) ma le filifilia o ituaiga o faila e te manaʻo e toe faʻafoʻi (ou te filifilia PNG i le ata ma le DOCX vaega i le "Documents" vaega.
  3. Faatali mo le toe faaleleia faiga e maeʻa.

I le taimi o le 3rd laasaga, o le toe maua faila o le a aliali mai i le faila e te faʻailoaina a o maua. E mafai ona e vaʻavaʻai iai ina ia vaʻai i mea ua maeʻa ona e mauaina. Masalo afai o le faila taua mo oe ua uma ona toe faʻaleleia, o le ae manaʻo e taofi le toe faʻaleleia o le faiga i RecoveRx (talu ai e umi tele, i laʻu faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 1.5 itula mo 16 GB e ala ile USB 2.0).

O le mea ua tupu, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma faʻamatalaga e uiga i le fia ma poʻo fea faila na toe faʻaleleia ma o fea na teu ai. E pei ona e vaʻai i le faʻamalama, i laʻu mataupu na toe maua mai ata 430 (sili atu nai lo le numera muamua, o ata na i ai muamua i le suʻesuʻeina flash drive na toe faʻaleleia) ma e leai ma se tusitusiga e tasi, peitaʻi, i le vaʻai atu i le faila ma le faila toe faʻaleleia, sa ou vaʻaia se isi numera o latou, faʻapea foʻi ma faila .zip.

O mea i totonu o faila e faʻatatau i mea o loʻo i totonu o faila o pepa o le .docx format (lea e taua lava, o ni faʻamaumauga). Sa ou taumafai e toe faʻaigoaina zip i le docx ma tatala i le upu - ina ua maeʻa se feʻau e le lagolagoina le anotusi o le faila ma fautuaga e toe faʻaleleia, na tatalaina le pepa i lona tulaga masani (sa ou taumafai i luga o ni nai faila - o le iʻuga lava e tutusa). O lona uiga, na toe faʻaaogaina pepa na faʻaaogaina le RecoveRx, ae mo nisi mafuaʻaga na tusia ai i le disk i le faiga o faʻamaumauga.

I se aotelega: ina ua uma ona soloia ma faʻatulagaina le USB drive, o faila uma na toe faʻamanuiaina lelei, vagana ai mo le ese lagona ma pepa faʻamatalaina o loʻo i luga, ma faʻamatalaga mai le flash drive sa i ai i se taimi umi ae leʻi toe faʻaleleia foi le suʻega.

Pe a faʻatusatusa i isi polokalame tau le toe maua fua (ma nisi totogi), o le aoga mai Transcend faia se galuega sili ona lelei. Ma ua tuuina mai le faigofie o le faʻaaogaina mo soʻo se tasi, e mafai ona fautuaina ma le saogalemu i soʻo se tasi e le iloa le mea e faʻataʻitaʻi ma o se tagata fou. Afai e te manaʻomia se mea sili atu ona faigata, ae faapea foi maua fua ma sili ona aoga, ou te fautuaina taumafai Puran File Toe Fuataina.

E mafai ona e siiina RecoveRx mai le upega tafaʻilagi aloaia //ru.transcend-info.com/supports/special.aspx?no=4

Pin
Send
Share
Send