Faʻafefea ona mafai Miracast i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Miracast o se tasi o tekinolosi mo uaea le le siiina o le ata ma le leo i se TV po o le mataitu, faigofie e faʻaaoga ma lagolagoina e le tele o masini, e aofia ai komepiuta ma komipiuta ma Windows 10, faʻatasi ai ma le talafeagai Wi-Fi adaptor (vaʻai Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi TV i se komepiuta poo le komipiuta ile Wi-Fi).

O lenei aʻoaʻoga e uiga i le auala e faʻatagaina ai le Miracast i le Windows 10 e faʻafesoʻotaʻi ai lau TV o se leitio mataitu, faʻapea foi ma mafuaʻaga ua le mafai ai lenei fesoʻotaʻiga ma le auala e faʻalelei ia. Faʻamolemole matau o lau komepiuta poʻo le komepiuta ma le Windows 10 e mafai ona faʻaaogaina e pei o se komipiuta uaealesi.

Fesootai atu i se TV poʻo le uaealesi monitor via Miracast

Ina ia faʻaliliu le Miracast ma tuʻuina mai le ata i le TV e ala i le Wi-Fi, i le Windows 10 ua lava lea e faʻamalosi ai le ki o Win + P (i le mea o Win o le ki ma le logo Windows, ma le P o le Latina).

I le pito i lalo o le lisi o faʻaaliga filifiliga, filifili "Fesootai i se uaealesi faʻaali" (vaʻai le mea e fai pe a leai se mea faapena - vaʻai i lalo).

O le suʻesuʻe mo faʻaaliga le tumau (monitor, TV ma isi mea faapena) o le a amata. A maeʻa ona mauaina le manaʻomia o le laupepa (ia maitauina mo le tele o TV, e tatau ona e faʻavasega muamua), filifili i le lisi.

Ina ua uma ona filifilia, o le fesoʻotaʻiga mo le lafoina e ala i Miracast o le a amata (e ono umi se taimi), ma, pe a fai o mea uma na sologa lelei, o le ae vaʻaia se ata o le mataitu i luga o lau TV poʻo isi faʻasalalauga leai.

Afai e le galue Miracast i luga ole Windows 10

E ui lava i le faigofie o laasaga talafeagai e faʻatagaina ai le Miracast, tele o taimi e le o mea uma e galue e pei ona mafaufauina. Ma le isi, e ono iai faʻafitauli pe a fesoʻotaʻi uaea laiga ma ni auala e faʻalelei ia.

E le lagolagoina le masini e Miracast

Afai e le o faʻaalia le aitema "Faʻafesoʻotaʻi i se uaea le tumau", o lona uiga e masani ona faʻaalia ai se tasi o mea e lua:

  • E iai nei e le lagolagoina le Miracast mea e faʻaaogaina e le Wi-Fi
  • Leiloa manaʻomia Wi-Fi adaptor avetaavale

O le faʻailoga lona lua o se tasi o nei faʻailoga e lua o le faʻaalia o le savali "PC poʻo masini feaveaʻi e le lagolagoina Miracast, o le mea lea, ua le mafai e le fesoʻotaʻiga uaealesi mai lea mea."

Afai na faʻamatuʻuina mai lau laptop, all-in-one, poʻo se komipiuta ma se Wi-Fi adapter aʻo leʻi oʻo i le 2012-2013, e mafai ona faʻapea e mafua mai le leai o se lagolago a Miracast (ae le faʻapea). Afai latou fou, ona e sili atu o le avetaavale o le uaealesi network adapter tulaga lea.

I lea tulaga, o le autu ma naʻo le fautuaga o le alu lea i le upega tafaʻilagi aloaʻia o le gaosiga o lau laptop, candy bar poʻo, atonu, se isi Wi-Fi adapter (pe a fai na e faʻatauina mo se PC), download le avetaavale WLAN (Wi-Fi) aloaia mai iina ma faʻapipiʻi i latou. Ui i lea, afai e te leʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi avetaʻavale chipset (ae faʻamoemoeina i latou na na faʻamau e Windows 10 lava ia), e sili le faʻapipiʻi mai ia i latou le laupepa aloaia.

I lenei tulaga, tusa lava pe leai ni avetaavale aloaʻia mo Windows 10, e tatau ona e faʻataʻitaʻia i latou o loʻo tuʻuina atu mo faʻamatalaga 8.1, 8 pe 7 - Miracast mafai foi ona maua tupe i luga o latou.

Le mafai ona fesoʻotaʻi i le TV (leai se faʻaali ata)

Le tulaga masani lona lua - le sailiga mo uaealesi faʻaali i le Windows 10 galue, ae ina ua uma ona filifili mo se taimi umi e i ai se fesoʻotaʻiga e ala i Miracast i le TV, ina ua uma ona e vaʻai i se feʻau o faʻailoa mai ai e le mafai ona fesoʻotaʻi.

I lenei tulaga, faʻapipiʻi le lata mai avetaavale aloaʻia i luga o se Wi-Fi mea mafai ona fesoasoani (e pei ona faʻamatala i luga, ia mautinoa e taumafai), ae, faʻanoanoa, e le o taimi uma.

Ma mo lenei mataupu ou te le maua ni tali manino, e na o faʻaaliga: o lenei faʻafitauli sili ona masani ona tupu i luga o komepiuta feʻaveaʻi ma mea uma i totonu ma le Intel processors o le 2nd ma le 3rd tupulaga, o lona uiga, e le o luga o meafaigaluega fou (taʻitasi, Wi -Fa adapters e le o le fou foi). E tupu foi i nei masini, o le Miracast sootaga e galue mo nisi TV ma e le aoga mo isi.

Mai iinei e naʻo le mafai ona ou faia le manatu o le faʻafitauli i le fesoʻotaʻi i uaealesi faʻaaliga i lenei tulaga e ono mafua mai i le le atoatoa lagolago o le Miracast filifiliga filifiliga (poʻo nisi nuʻu o lenei tekonolosi) faʻaaogaina e le Windows 10 poʻo luga o le TV mai mea tuai. O le isi filifiliga o le sese le faʻagaioiga o nei masini i le Windows 10 (pe a fai o se faʻataʻitaʻiga, o Miracast na liliu e aunoa ma ni faʻafitauli i le 8 ma le 8.1). Afai o lau galuega o le matamata i ata tifaga mai se komupiuta i luga o le TV, ona mafai lea ona e faʻatonutonuina DLNA i le Windows 10, e tatau ona aoga lea.

Na pau lena o le mea ua mafai ona ou ofoina atu i le taimi nei A faʻapea foʻi na e maua pe iai ni faʻafitauli i le faʻagaioiga o Miracast e fesoʻotaʻi i se TV - faʻasoa i le manatu o faʻafitauli uma ma ni tali e ono mafai ai. Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le komepiuta feʻaveaʻi i le TV (fesoʻotaʻiga uaea).

Pin
Send
Share
Send