BWMeter 7.4.0

Pin
Send
Share
Send


O le BWMeter o se polokalame mo le mataituina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, fuaina o le saoasaoa o le Initaneti ma le puleaina o le alatele faʻafuaseʻi E tausia faʻamaumauga auiliiliga, tuʻufaʻatasia se upega tafailagi.

Saosaoa mataitu

Ina ia mataituina le saoasaoa o le Initaneti, o le polokalama e faʻaaogaina se faiga o kalafi e faʻaalia ai faʻamatalaga i le taimi moni. E mafai ona faʻaopopoina pupuni fou mo fesoʻotaʻiga uma fesoʻotaʻiga, sui o latou foliga ma tele.

Tetele taofiga

O le polokalama e mafai ai e oe ona maimoa faʻamatalaga fuainumera ala uma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

E maua uma faʻamatalaga mo soʻo se taimi - itula, aso, vaiaso, masina, tausaga.

Mapuna puipuia

O le puipuiga puipuia ua fausia i totonu o le polokalame lapataia le tagata e uiga i talosaga taumafai e ulufale atu i le Initaneti. BWMeter fuafuaina le igoa o le gaioiga, o le nofoaga o le tutusa faila, o le fesoʻotaʻiga taulaga ma le taunuʻu tuatusi IP.

Faaopopo siata

BWMeter faʻatagaina oe e faʻaopopo ata masani i luga o le komepiuta ma faʻamatalaga faʻapitoa ma foliga.

Faʻaopopoina Faʻamama

E tatau ona faʻamama ia filiga o fesoʻotaʻiga i soʻotaga. O le polokalama e mafai ai ona e fatuina le numera manaʻoi latou ma faʻatulagaina latou mo galuega patino.

Taofi taofi

O loʻo iai se uʻu taofi a le BWMeter mo le faʻasaʻoga sili ona tonu o le aofaʻiga o peimeni ua mauaina ma momoli atu mo soʻo se fesoʻotaʻiga.

Mataala

Lapataiga masani o le a aoga i mataupu e tatau ona e nofouta i mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, downloadina o se aofaiga o faʻamatalaga, taimi fesoʻotaʻiga, ma isi.

'Au maʻimau

O le polokalame e mafai ai ona aofia ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i fuainumera i komepiuta mamao, lea e mafai ai ona e mataituina le tafe o le auala, mo se faʻataʻitaʻiga, i se lotoifale faʻalapotopotoga.

Ping

BWMeter faʻatagaina oe e ping (siaki le soʻotaga) tuʻuina atu 'upega tafaʻilagi i ni taimi faʻapitoa o le taimi ma faʻamaumau faʻaiuga i se ogalaau.

Lelei

  • Tele galuega e puleaina ai auala;
  • Fetuutuunai tulaga;
  • O le mafai ona mataitu feʻaveaʻiga i luga o le lotoifale 'auala.

Le atoatoa

  • E leai se faʻailoga Rusia;
  • E totogi le polokalame, ma le faʻataʻitaʻiga o le 30 aso.

O le BWMeter o se polokalama faʻatupu aoga e fuaina ai le saoasaoa ma maitauina le tafe o fegasoloaʻiga e le gata i luga o komipiuta i le lotoifale, ae faʻapea foi ma luga o fesoʻotaʻiga. Faʻatagaina oe e taofiofia gaioiga e manaʻomia ai le ulufale atu i le Initaneti, tausia auiliiliga faʻamatalaga i luga o fesoʻotaʻiga uma fesoʻotaʻiga.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o le BWMeter

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Net.Meter.Pro Polokalama mo le fuaina o Initaneti saosaoa Network feaveai mataitu cFosSpeed

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le BWMeter o se polokalame mo le fuaina o le saoasaoa o le Initaneti, o le alualu i luma o le mataituina o fegasoloaʻiga afi i luga o se komepiuta ma i le lotoifale fesootaiga. O loʻo i ai i totonu o le siosiomaga saringan faamama ma tausia auiliiliga faʻamaumauga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: DeskSoft
Tau: $ 30
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.4.0

Pin
Send
Share
Send