Etcher - o se saoloto tele-tulaga polokalama mo le fausiaina bootable flash drive

Pin
Send
Share
Send

Lauiloa polokalama mo le fausiaina bootable USB drive maua se tasi sese: i totonu oi latou e toetoe lava leai se tasi o le a avanoa i lomiga mo Windows, Linux ma MacOS ma o le a galue tutusa i luga o nei faiga uma. Peitaʻi, o loʻo avanoa pea nei aoga aoga ma o se tasi o ia mea o Etcher. Ae paga lea, o le a mafai na o le faʻaaogaina i le naʻo le tele o tulaga o mea.

Lenei faigofie faʻamatalaga taʻiala faʻamatala puʻupuʻu le faʻaaogaina o le polokalame saoloto mo le fausiaina bootable flash drive Etcher, o ona lelei (o le autu aoga ua uma ona tusia i luga) ma se tasi taua tele mea leaga. Vaʻai foi: O polokalame sili ona lelei mo le faʻatulagaina o se USB flash drive.

Faʻaaogaina Etcher e Fausia ai se Bootable USB mai se Ata

E ui i le leai o se Lusia gagana tautala i le polokalama, ou te mautinoa e leai se tasi o le a i ai le fesili fesili pe faʻapefea ona tusia se bootable USB flash drive i Etcher. Peitaʻi, e iai ni nuʻu (o loʻo iai foʻi ni tulaga le lelei) ma, aʻo le i amataina, ou te fautuaina le faitau e uiga i ai.

Ina ia mafai ona fausia se bootable USB flash drive i Etcher, oe manaʻomia se faʻapipiʻi ata, ma le lisi o lagolagoina ituaiga e manaia - o nei ISO, BIN, DMG, DSK ma isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono mafai ona e faia se bootable USB flash drive i totonu o Windows (Ou te leʻi taumafai iai, ou te leʻi mauaina ni iloiloga) ma e mautinoa e mafai ona e tusia le Linux install drive mai le MacOS poʻo seisi lava OS (Ou te aumaia nei filifiliga, talu ai e masani ona i ai o latou faigata).

Ae i ata Windows, o le mea e leaga ai, ua leaga le polokalame - e le mafai ona ou puʻeina se tasi o na mea masani, o le iʻuga o le faʻamanuiaga ua manuia, ae i le iʻuga na aliaʻe ai se ata faasee RAW, lea e le mafai ona osia mai.

O le faʻagasologa pe a uma ona amata le polokalama o le a faʻapea:

  1. Kiliki le "Filifili Ata" faʻamau ma faamaoti le ala i le faʻatusa.
  2. Afai, pe a uma ona filifilia se ata, o le polokalama faʻaalia ia oe se tasi o faamalama i totonu o le screenshot i lalo, masalo, o le a le mafai ona faʻamanuiaina ma le manuia, pe a maeʻa ona puʻeina le a le mafai ona oso mai le faia flash drive. A leai ni feʻau faʻapea, e foliga na o loʻo lelei mea uma.
  3. Afai e te manaʻomia le suia o le taʻavale ia puʻeina i, kiliki Suiga i lalo o le drive icon ma filifili se isi taʻavale.
  4. Kiliki le "Flash!" Faʻamau e amata pueina. Maitau o faʻamaumauga i luga o le taʻavale o le a soloia.
  5. Faatali seʻia maeʻa le puʻeina ma siaki le flash drive ua siakiina.

O le iʻuga: o loʻo iai mea uma i le puʻeina o ata o Linux - ua maeʻa tusia ma galulue mai lalo o le Windows, MacOS ma Linux. E le mafai ona puʻeina ata faʻamalama i le taimi nei (ae, ou te le o tuʻuina atu o lea avanoa o le a aliali mai i le lumanaʻi). Faamaumau MacOS e le taumafai.

O loʻo i ai foʻi ni iloiloga o le polokalame na faʻaleagaina le USB flash drive (i laʻu suʻega, na ona faʻaleaogaina le faila o le faila, lea na saʻaia e le faigofie faʻatulagaina).

Sii mai Etcher mo lauiloa lauiloa faiga uma mai le ofisa aloaia //etcher.io/

Pin
Send
Share
Send