Faitau vave le iPhone mo siama

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi o aso nei gadgets, e lua faʻagaioia pulega faʻamalosi - Android ma iOS. E tofu lava le tagata ma ona lava mea lelei ma mea faʻaletonu, peitaʻi, e toʻa tulaga o loʻo faʻatautaia lava auala eseʻese e mautinoa ai le saogalemu o puipuiga i luga o le masini.

Leiloa i iPhone

Toeititi o IOS uma tagata faaaoga na liliu mai Android o loʻo tuʻufesili - pe faʻafefea ona siaki le masini mo siama ma e iai se mea i uma? E tatau ona ou faʻapipiʻi antivirus i iPhone? I lenei mataupu, tatou vaʻavaʻai i le auala e maua ai siama i luga o le iOS faʻafoe faiga.

Leo o iai i le iPhone

I le talaʻaga atoa o le i ai o Apple ma iPhone faʻapitoa, e le sili atu nai lo 20 mataupu faʻamaʻi o nei masini. Lenei e mafua i le mea moni o iOS o se tapunia OS, avanoa i le faila faila o lea ua tapunia i tagata masani masani.

I se faʻaopopoga, o le atinaʻeina o se siama, mo se faʻataʻitaʻiga, o le trojan mo iPhone, o se fiafia sili ona taugata e faʻaaogaina ai le tele o punaoa, faapea foʻi ma le taimi. Tusa lava pe aliali mai se siama, e vave tali atu tagata faigaluega a le Apple ma vave faʻaitiitia vaivaiga i totonu o le polokalama.

O le puipuiga saogalemu o lau iOS telefonipoto ua saunia foi e ala i le faʻamalosiʻau faʻalelei o le App Store. Uma talosaga o le pule o le iPhone download o loʻo faia se siakiina atoatoa siama, o lea e te le mafai ona maua le siama talosaga i soo se auala.

Le manaʻoga mo antivirus

Ulufale i le Faleoloa Polokalama, e le mafai e le tagata faʻaogaina ona vaʻaia le tele o aofaʻi, e pei ona i ai i le Play Maketi. Lenei ua mafua ona o latou, i le mea moni, e le manaʻomia ma le mafai ona mauaina le mea e le o. E le gata i lea, o na talosaga e le mafai ona avanoa i vaega o le iOS system, o lea, antivirus mo iPhone e le mafai ona mauaina pe e le faʻamalamalamaina foʻi se telefoni.

Pau lava le mafuaʻaga e te ono manaʻomia ai antivirus polokalama i iOS o le faia o ni galuega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, gaoi puipuiga mo le iPhone. E ui lava e mafai ona finauina le aoga o lenei galuega, aua e amata mai le 4th lomiga o le iPhone, e i ai lona aoga Saili iPhone, e galue foi e ala ile komipiuta.

IPhone jailbreak

Nisi tagata faʻaaogaina se iPhone ma se jailbreak: pe na latou faia lenei faiga lava latou, pe faʻatau mai se telefoni feʻaveaʻi. O se taualumaga o loʻo faia nei i luga o masini Apple e seasea lava, ona o le osia o le iOS version 11 ma luga e tele le taimi ma e na o nai tufuga mafai ona faia lenei mea. I lomiga tuai o le faʻagaioiga faiga, jailbreaks sau sau masani, ae o lenei ua suia mea uma.

Afai o loʻo i ai pea le tagata i ai le masini ma le avanoa atoa i le faila faiga (e ala i tala faʻatatau ma mauaina o aia tatau i luga o le Android), o lona uiga o le ono puʻeina se siama i luga o le fesoʻotaʻiga poʻo isi faʻamatalaga e tumau pea toetoe a leai se mea. O le mea lea, e leai se uiga lelei e siʻitia ai antivirus ma faʻatopetope faitau. O le atoatoa atoatoa e mafai ona tupu o le iPhone faigofie crashes po o le amata galue lemu, o se taunuuga o lea o le a tatau ai e toe faʻafouina le faiga. Peitaʻi o le ono maua i se lumanaʻi le mafai ona faʻatulafonoina, ona e leʻi taofiofia le alualu i luma. Ma o se iPhone ma se jailbreak e sili atu le siakiina mo siama e ala i se komepiuta.

IPhone faatinoga faʻafitauli

Le tele o taimi, pe a fai o le masini amata ona lemu pe galue le lelei, na o le toe toe setiina pe toe setiina mea. E le o se ghost virus poʻo se malware e tatau ona tuʻuaʻia, ae mafai ona faia ni polokalame poʻo ni faʻafitauli e feteʻenaʻi ai. A e sefe le faʻafitauli, e mafai foʻi ona fesoasoani le faʻafouina o le system i le lomiga lata mai, talu ai o le tele o taimi o loʻo aveese ai bugs na muamua mai.

Filifiliga 1: Faʻamalosi masani ma faʻamalosi tino

O lenei auala e toetoe lava a fesoasoani i faʻafitauli. E mafai ona e faia se toe faia i le masani masani ma i faʻalavelave faafuasei, pe a fai o le laupepa e le tali atu i le oomiina ma e le mafai e le tagata faʻaaoga ona tape i ala masani. I le tusiga o loo i lalo, e mafai ona faitau pe faʻafefea ona lelei toe restart lau iOS telefoni.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe amataina le iPhone?

Filifiliga 2: OS faʻafouga

O le faʻaleleia o le a fesoasoani pe afai o lau telefoni amata ona faifai lemu pe i ai ni mea bugs faʻalavelave i le masani faʻagaioiga. E mafai ona faia le faʻafouga e ala i le iPhone lava ia ile tulaga, faʻapena foi ma iTunes ile komupiuta. I le tala o loʻo i lalo matou te faʻamatalaina pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le iPhone i le lata mai lomiga

Filifiliga 3: toe setiina

Afai o le toe faʻafouina pe faʻafouina le OS e leʻi foia ai le faʻafitauli, o le isi laʻasaga o le toe setiina iPhone i le fale gaosi tulaga. I le taimi lava e tasi, o au faʻamatalaga e mafai ona sefe i le ao ma mulimuli ane toe faʻafouina ma se masini fou seti. Faitau pe faʻafefea ona faʻatino lenei faiga i le isi mataupu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatino le atoatoatoa le toe setiina o le iPhone

O le iPhone o se tasi o sefe masini feaveaʻi i le lalolagi, talu ai e leai ni avanoa poʻo ni mea e faigofie ona fai i totonu le siama. Faʻaauau le puleaina o le App Store puipuia foi tagata mai le downloading malware. Afai e leai se tasi o metotia o loʻo i luga na fesoasoani i le foia o le faʻafitauli, e tatau ona e faʻaali atu le telefoni i se Apple service center faʻapitoa. Tagata faigaluega o le a mautinoa le mauaina le mafuaʻaga o le faʻafitauli ma ofo atu a latou lava fofo i ai.

Pin
Send
Share
Send