Faʻaofi se numera faʻailo faʻailoga i le MS Word

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi e galulue faʻatasi ma Microsoft Word pepa o tala e sili atu nai lo le masani ona taina, manuia o le polokalama faʻataga ai. Ua uma ona matou tusia e uiga i le faia o laulau, kalafi, siata, faʻaopopo mea faʻatino ma mea faapena. Faʻapea foi, sa matou talanoa e uiga i le faʻaofiina o faʻailoga ma numera numera. I lenei mataupu, tatou iloiloina le a soʻotaga faʻatatau, e pei, pe faʻapefea ona tuʻuina se sikuea root i le Word, o lona uiga, o le masani root root.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻu sikuea ma kupita mita i Word

O le faʻapipiʻiina o le faʻailoga autu e mulimuli i le tutusa mamanu e pei o le faʻapipiʻiina o soʻo se matematika faʻasologa poʻo se faʻasologa. Peitaʻi, e iai lava nuʻu o loʻo iai pea, ma o lea, e tatau ona auiliili iai lenei mataupu.

Lesona: Faʻafefea ona tusi se faʻasologa i le Upu

1. I le pepa o loʻo e manaʻo ai e root, alu i le tab “Faʻaofi” ma kiliki i le nofoaga e tatau ona iai lenei faʻailoga.

2. Kiliki i le ki "Sini"o loʻo i le kulupu “Tusitusiga”.

3. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili "Microsoft Faʻatusatusaina 3.0".

4. O le faatonu o matematika fuainumera o le a tatalaina i le polokalame o le faamalama, o foliga o le polokalame o le a matua suia atoa.

5. I le faamalama “Faiga muamua” fetaomi le faamau “Mamanu o vavaeese ma faʻaoso”.

6. I le drop-down menu, filifili le aʻa faʻailoga e faʻaopopo. Muamua o le sikuea aʻa, lona lua o soʻo seisi lava maualuga maualuga i le tikeri (ae le o le "x" aikona, e mafai ona e ulufale i le tikeri).

7. Ina ua uma ona faʻaopopoina le faʻailoga o le aʻa, faʻaofi se numera numera i lalo o nei.

8. Tapuni le faamalama “Faiga muamua” ma kiliki i se avanoa gaogao i le pepa e ulufale ai i le masani le faʻagaioiga auala.

O le faʻailoga o le aʻa ma se numera poʻo se fuainumera i lalo o le ai ai i se laufanua faʻapitoa e faʻatatau i se faʻatonuga poʻo se mea faʻatino “Upusii”, e mafai ona fesiuaʻi solo i le pepa ma toe suia. Ina ia faia lea mea, na ona toso mai se tasi o maka e faʻavasega ai lenei fanua.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafiliina le tusitusiga i le Upu

Ina ia o ese mai le auala galue ma mea faitino, na ona kiliki i se avanoa avanoa i le pepa.

    Fautuaga: Toe foʻi i le ki mea ma toe tatala le faʻamalama “Faiga muamua”, faʻalua-kiliki le agavale agavale agavale i le fanua o loʻo tu ai le mea faʻapipiʻi oe

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faʻailoga tele i se Upu

Na o le pau lena, o lea ua e iloa ona tuu se root faʻailoga i le Word. Aʻoaʻo foliga fou o lenei polokalame, ma oa matou lesona o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Pin
Send
Share
Send