Pinout 3-pine malulu

Pin
Send
Share
Send

O le pineout poʻo le pinout o se faʻamatalaga o soʻo se fesoʻotaʻiga o se fesoʻotaʻiga eletise. E pei ona e iloa, i mea tau eletise, e faʻaaogaina tele meafaigaluega e fesoʻotaʻi, lea e tele ai uaea faʻaavanoaina lona saʻo faʻagaioiga. E faʻatatau foʻi lea i masini komipiuta. E i ai a latou numera eseese o fesoʻotaʻiga, e nafa ma latou fesoʻotaʻiga. I lenei aso matou te fia talanoa auiliili e uiga i le pineout o le 3-Pin fan.

3-pine komepiuta Cooler Pinout

O le tele ma le fesoʻotaʻiga filifiliga mo PC Fans ua uma ona faʻataʻitaʻia mo se taimi umi, e eseʻese na o le iai o fesoʻotaʻiga uaea. Na faasolosolo lava ona faʻaaogaina masini e 3-Pin i se faʻaaliga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le eletise eletise ma le pinout o le vaega.

Vaʻai foi: Filifilia se CPU cooler

Faaeletoroni matagaluega

I le ata o loo i lalo e mafai ona e vaʻai i se faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga o le eletise fuafuaga o le ili fesili. O lona foliga mai e faʻaopopo atu i le faʻaopoopo ma minus, o loʻo i ai se mea fou - o se tachometer. E mafai ai ona e puʻeina le saoasaoa o le blower, ma faʻapipiʻi i luga o le sensor vae lava ia, pei ona faʻaalia i le ata. Coils e taua le maitauina - latou fausia se maneta fanua e nafa ma le faifai pea gaioiga o le rotor (liliuina vaega o le afi). I le isi itu, o le Hall malamalama iloilo le tulaga o le liliuina elemene.

Le lanu ma le uiga o uaea

Kamupani o loʻo gaosia ni ili ma 3-pine fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaaogaina uaea o lanu eseese, ae o le "eleele" tumau pea uliuli. Le masani tuʻufaʻatasiga mumu, samasama ma le uliuliona o le mea muamua +12 Voltlona lua - + 7 Volt ae alu i le tachometer vae, ma uliulitusa 0. O le lona lua lona lua o taʻutaʻua sili lanumeamata, samasama, uliulile mea lanumeamata - 7 volt, ma samasama - 12 volt. Peitai, i le ata i lalo e mafai ona e vaʻaia i nei filifiliga e lua pinout.

Faʻafesoʻotaʻi le 3-pine cooler i le 4-pine connector i luga o le motherboard

E ui lava o le 3-pine ili ei ai se RPM sensor, latou te le mafai ona faʻafetaui e ala i polokalama faʻapitoa poʻo le BIOS. Se gaioiga e faʻaalia i naʻo le 4-pine coolers. Ae peitaʻi, afai e te mauaina se malamalamaʻaga i taʻamilosaga eletise ma e mafai ona uʻuina se uʻamea soli i ou lima, faʻalogo i le ata lea. Le faʻaaogaina, ua suia le ili ma ina ua uma ona fesoʻotaʻi i le 4-Pin, o le a mafai ona fetuunai lona saoasaoa e ala i polokalama.

Faitau foi:
Matou te faʻaopopoina le sili atu le malulu ole saoasaoa ile gaioiga
Faʻafefea ona faʻaititia le cooler rotation speed i le gaosi
Polokalama Cooler Pulega

Afai e te fiafia i le faʻafesoʻotaʻi o se 3-pin cooler i se komiti laupapa ma se 4-pine connector, na o le faʻaofi le uaea, ia faʻaavanoa le vae fa. Lea o le a ili o le a atoatoa, e ui i lea, o lona faʻavae o le a faʻaletonu i le saoasaoa e masani ona

Faitau foi:
Faʻapipiʻiina ma aveeseina se CPU cooler
PWR_FAN fesootaiga i luga o le motherboard

O le pineout o le elemene elemene e le o se mea faigata ona o le laititi o uaea. Pau lava le faʻafitauli e tulaʻi mai pe a fetaiaʻi ma ni uaea e le masani ai lanu. Ma e mafai ona e siakiina na o oe i le fesoʻotaʻiga malosi e ala i le soʻoga. Ina ua fetaui le uaea 12 volt ma le 12 volt vae, o le a faʻateleina le saoasaoa, pe a fesoʻotaʻi 7 volt i le 12 volt o le a faʻaititia.

Faitau foi:
Pinout o motherboard connectors
Faʻamaloloina le CPU cooler

Pin
Send
Share
Send