Gadgets mo Windows 10

Pin
Send
Share
Send

I totonu o lenei tusitusiga e uiga i le mea e sii ai gadgets mo Windows 10 ma le auala e faʻapipiʻi ai i totonu o le faiga, o nei fesili e lua o loʻo fesiligia e tagata faʻaaogaina ua latou faʻaleleia atili i le faʻafouga fou o le OS mai le Fitu, lea ua latou masani ai i desktop desktop gadgets (pei o uati, tau , CPU faailoilo ma isi). O le a ou faʻaali ni auala se tolu e fai lea. O loʻo i ai foʻi se vitio i le pito o le tusi lesona o loʻo faʻaalia uma ai nei auala e maua fua ai le desktop desktop gadgets mo le Windows 10.

O le faʻaletonu, i le Windows 10 e leai se auala aloaia e faʻapipiʻi ai mea na faʻaaoga, o lenei vaega na aveʻese mai le sisitema ma o loʻo manatu faapea, nai lo le latou, o le a e faʻaaogaina ni mea fou talosaga e mafai foʻi ona faʻaalia ai faʻamatalaga manaʻomia. Ae ui i lea, e mafai ona e download seisi vaega e leai se mea o le a toe faʻafoʻi maia le masani masani o mea faigaluega i luga o le laulau - e lua polokalame faapena o le a talanoaina i lalo.

Windows Desktop Gadgets (Gadgets Toe Faʻafouina)

O le polokalame fua fua Gadgets Revived toe faʻafoʻi mea totoga i le Windows 10 i le tulaga tonu sa latou i ai i le Windows 7 - le seti tutusa, i le Rusia, i le fesoʻotaʻiga lava e tasi pei ona iai muamua.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama, e mafai ona e kiliki i luga o le "Gadgets" aitema i le desktop menu menu (ala i le taumatau kiliki), ona filifili lea poʻo ai e te manaʻo e tuʻuina i luga o le laupepa.

E avanoa gutu uma tulaga: tau, uati, kalena, ma isi isi mea muamua mai Microsoft, ma paʻu uma (autu) ma faʻapitoa foliga.

I se faʻaopopoga, o le polokalame o le a toe faʻafoʻi mai ai le galuega faʻatonutonuina o galuega i le faʻavasegaina vaega o le pule faʻatonutonu ma le "Vaʻaia" luga o le komepiuta tulaga mea.

E mafai ona e siiina le polokalama Gadgets Toefaafou mai fua i le itulau aloaia //gadgetsrevived.com/download-sidebar/

8Gatoa Afifi

8GadgetPack o se isi polokalame maua fua mo le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i luga o le Windows 10 desktop, aʻo e sili atu le aoga nai lo le muamua (ae le atoa i le Lusia). Ina ua uma ona faʻapipiʻiina, e pei lava ona i ai ile faʻamasinoga muamua, e mafai ona e agaʻi i le filifiliga ma le faʻaopoopoina o mea i totonu o le komipiuta 'lisi o mea.

Le muamua eseesega o se sili lautele lautele filifiliga o gadgets: faʻaopopo i le tulaga masani, o loʻo i ai isi mo mea uma taimi - lisi o taufetuli faagasologa, alualu i luma Ofisa mataitu, iunite faʻaliliu, tele mea tau o le tau na o ia.

O lona lua o le mauaina o aoga faʻaaoga e mafai ona e valaʻau e ala i le tamoeina o le 8GadgetPack mai le "All Applications" menu. E ui lava i le mea moni o tulaga i le Igilisi, o mea uma e matua manino lava:

  • Faʻaopopoa gadget - Faʻaopopo pe aveʻesea masini faʻapipiʻi.
  • Faʻamuta Autorun - faʻamuta le gadget startup i le Windows startup
  • Fai lapisi o mea tau lapisi - faʻateleina gadgets i le tele tele (mo le maualuga mataitu mea e ono foliga mai ai laititi).
  • Faʻamuta Win + G mo mea faigaluega - talu mai i le Windows 10 le Win + G keyboard shortcut tatalaina le faʻamaumauga o le panel faʻaletonu e ala i le masani ai, o lenei polokalama intercepts lenei tuʻufaʻatasia ma mafai ai le faʻaalia o gadgets i luga. O lenei lisi mea e faʻafoʻia le tulaga le saʻo.

E mafai ona e download Windows 10 gadgets i lenei filifiliga mai le ofisa aloaia //8gadgetpack.net/

Faʻafefea ona download le Windows 10 gadgets o se vaega o le MFI10 afifi

Missed Features Installer 10 (MFI10) - o se afifi o mea mo Windows 10 na i ai i isi faʻasologa o le faiga, ae na mou atu i le 10, o loʻo i ai ni desktop gadgets, aʻo, pei ona manaʻomia e le matou tagata faʻaaoga, i le Rusia (e ui lava Igilisi tagata e faʻapipiʻi le gagana Igilisi).

MFI10 o se ISO tisiki ata sili atu nai lo se gigabyte, lea e mafai ona e download fua mai le ofisa aloaia (faʻafou: MFI ua mou ese mai nei nofoaga, ou te le iloa le mea e suʻe ai nei)mfi.webs.com pe mfi-project.weebly.com (o loʻo i ai foʻi ni faʻamatalaga mo lomiga muamua o Windows) Ou te matauina o le SmartScreen filter i le Edge browser poloka le download o lenei faila, ae ou te leʻi mauaina se mea masalosalo i lona faagaoioiga (ia faaeteete lava, i le tulaga lea ou te le mautinoa le mama).

Ina ua uma ona lomia le ata, faʻapipiʻi i luga o le faiga (i le Windows 10 ua faia lea na o le fa-kiliki i luga o le ISO faila) ma tamoe MFI10 o loʻo i le root folder o le disk. Muamua, o le laisene maliliega o le a amata, ma pe a uma ona kiliki i le "OK" faʻamau, o le lisi ma le filifiliga o vaega mo le faʻapipiʻiina o le a faalauiloa. I luga o le muamua pupuni o le a e vaʻai ai i le aitema "Gadgets", lea e manaʻomia ina ia mafai ona faʻapipiʻi le gadgets i le Windows 10 desktop.

O le tulaga faʻaletonu o loʻo i le Lusia, ma a maeʻa ona maeʻa i le control panel oe o le a maua le mea "Desktop Gadgets" (O loʻo ia te aʻu lenei mea na aliali mai ina ua uma ona ulufale i le "Gadgets" i le saʻiliʻiliga o le panel faʻatonutonu, o lona uiga, e le o se taimi vave), galuega lea, pei o le seti o avanoa maua gadgets, e leai se ese mai le mea sa i ai muamua.

Gadgets mo le Windows 10 - Vitio

O le vitio o loʻo i lalo e faʻaalia tonu ai le mea e maua ai gadgets ma faʻafefea ona faʻapipiʻi i le Windows 10 mo filifiliga e tolu e pei ona faamatalaina i luga.

O nei polokalama uma e tolu faʻataga ai foi oe e download ma faʻapipiʻi masini mea e tolu a le komepiuta a le Windows 10, ae ui i lea, ua matauina e le au atiaʻe le toaitiiti o latou e le aoga mo nisi mafuaʻaga. Ae ui i lea, mo le tele o tagata faʻaaoga, ou te manatu, o le oi ai nei seti o le a lava.

Faamatalaga faaopoopo

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻia se mea sili atu le manaia ma le tomai e download afe afe o widget mo lau laupepa i ni mamanu eseese (faʻataʻitaʻiga i luga) ma suia atoa le faiga Ofisa, taumafai Rainmeter.

Pin
Send
Share
Send