Faasaoina o fetusiaiga mai VKontakte i se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Mo se tasi mafuaaga pe o se isi foi, oe, o se tagata faʻaaogaina le VKontakte agafesootai, e ono manaʻomia e download talanoaga. I le avea ai o se vaega o le tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i auala sili ona talafeagai fofo i lenei faafitauli.

Tatala talanoaga

I le tulaga o se faʻamatalaga atoa o le VK 'upega tafaʻilagi, downloadina o le talanoaga e le tatau ona mafua ai oe ni faigata, talu ai metotia taʻitasi e manaʻomia le itiiti ifo numera o gaioiga. I se faʻaopopoga, faʻatonuga mulimuli ane e mafai ona faʻaaogaina e oe, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o browser.

Metotia 1: Itulau Download

Taʻitasi nei browser e faʻatagaina oe e le gata e vaʻai i mea i totonu o laupepa, ae ia sefe foi. I le taimi lava e tasi, soʻo se faʻamatalaga e ono gafa ma teuina, e aofia ai ma fetusiaiga mai le VKontakte agafesootai.

  1. A o i luga o le VKontakte website, alu i le vaega Savali ma tatala le faʻaolataga talanoaga.
  2. Talu ai na o preloaded faamatalaga o le a teuina, e tatau ona e tusiina solo i le fetusiaiga i le pito i luga.
  3. A uma ona fai lea mea, taumatau-kiliki i soo se mea i le faamalama, vagana ai mo le vitio po o le ata eria. A uma lena, filifili "Vagana E Pei ..." pe faʻaaoga le keyboard keyboard 'alo "Ctrl + S".
  4. Faamautu poʻo fea e teu ai le faila faila i lau komepiuta. Ae ia e manatua o le tele o faila o le a laʻuina i lalo, e aofia ai ata uma ma pepa faʻapitoa ma source code.
  5. Download taimi e mafai ona fesuisuiai faʻatatau i le aofaʻi o faʻamaumauga. E ui lava, o faila ia i latou lava, sei vagana ai le tusitusiga autu a HTML, o le a na ona faʻapipiʻiina i le nofoaga sa faʻailoa muamua mai le browser cache.
  6. Ina ia matamata i le download dialog, alu i le filifilia faila ma tamoe le faila Talanoaga. I le taimi lava lea e tasi, soʻo se upega tafaʻilagi suʻesuʻe talafeagai e tatau ona faʻaaogaina o se polokalame.
  7. I luga o le itulau o loʻo faʻaalia, o feʻau mai i fesootaiga o loʻo i ai le faʻavae o le nofoaga VKontakte o le a faʻaalia. Ae e ui lava i le laveaʻiina mamanu, o le tele o elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, sailiga, e le aoga.
  8. E mafai foi ona maua saʻo ata ma nisi faʻamatalaga e ala i le asiasi i le faila "Talanoaga_faila" i le faʻasino tutusa ma le HTML pepa.

E sili ona faʻamasani oe i isi nuʻu, ma o lenei metotia e mafai ona manatu e maeʻa.

Metotia 2: VkOpt

Ole faʻagaioiga ole downloadina o se talanoaga faapitoa e mafai ona faʻafaigofie tele i le faʻaogaina o le faʻaopoopoga VkOpt. E le pei o le auala na faamatalaina i luga, o lenei auala o le a faʻatagaina oe e download i luga naʻo se fesoʻotaʻiga manaʻomia, ae le amanaʻia ai le mamanu elemene o le VK nofoaga lava ia.

  1. Tatala le VkOpt extension download itulau ma faʻapipiʻiina.
  2. Suʻe i le itulau Savali ma alu i le faitalia manaʻo iai.

    E mafai ona e filifili pe o le oe lava talanoaga ma le tagata faʻaaoga pe o se talanoaga.

  3. I le talanoaga, faʻapipiʻi i luga le aikona "… "tu i le itu taumatau o le meafaigaluega.
  4. Lenei e tatau ona e filifili Sefe Tusitusiga.
  5. Filifili se tasi o le faiga faʻailoaina:
    • .html - faʻatagaina oe ona faigofie ona vaʻaia faʻafetaui i se browser;
    • .txt - faʻatagaina oe e faitau le talanoaga i soo se tusitusiga tusitusiga.
  6. E ono umi se taimi e maua ai le download, mai i ni nai sekone i le fiasefulu minute. E faʻamoemoe saʻo lea i le aofaʻi o faʻamaumauga i le laiga o fetusiaiga.
  7. A uma ona e siiina, tatala le faila e maimoaina ai tusi mai le talanoaga. Faʻamolemole ia matau faʻaopopo o tusi lava latou, o le VkOpt faʻaopopoga e faʻaalia otometi faʻamaumauga.
  8. O feʻau lava latou o le a aofia ai naʻo tusitusiga mataupu ma emoticons mai le seti faʻavasega, pe a iai.
  9. Soʻo se ata e aofia ai ma mea faʻapipiʻi ma meaalofa, o le faʻapipiʻi e faia soʻotaga. A uma ona kiliki i luga o se fesoʻotaʻiga, o le faila o le a tatalaina i se laupepa fou, ma le faʻasaoina o itu o le ulutala.

Afai e te mafaufau i mea taua uma, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le teuina o fetusiaiga, poʻo le faʻaaliga mulimuli ane.

Pin
Send
Share
Send