Faʻafou ile Microsoft Office 2016

Pin
Send
Share
Send

O ananafi, na faʻalauiloaina ai le Lusia a le Office 2016 for Windows ma afai o oe o le Office 365 subscriber (pe manaʻo e vaʻai i le faʻataʻitaʻiga lomiga mo le leai), ona e maua lea o le avanoa e faʻaleleia atili ai i le lomiga fou i le taimi nei. E mafai e tagata faʻaaogaina Mac OS X ma se tagata faʻapitoa foi ona faia lenei mea (mo i latou, na faʻatu mai sina lomiga fou le lomiga fou).

O le faʻaleleia o le faiga e le faigata tele, ae o le a ou faʻaalia puʻupuʻu i lalo. I le taimi lava e tasi, o le amataina o le faʻafouga mai mea ua maeʻa faʻapipiʻiina le Office 2013 talosaga (i le "Account" menu menu vaega) o le a le aoga. Oe mafai foi faʻatau le Office 2016 fou i le Microsoft faleoloa i luga ole laiga e lua i totonu ma se aunoa ma se saofaga (e ui lava o tau e ono maofa).

E aoga le faʻafouina? A e, pei o aʻu, e galue ma ni tusitusiga i luga o le Windows ma le OS X, e mautinoa le aoga (mulimuli, o le ofisa e tasi o loʻo i ai ma iina). Afai o loʻo ua e faʻapipiʻi nei le 2013 o se vaega o lau Office 365, aisea la e leai ai - o le a sefe au faʻatulagaina, vaʻai i mea fou i polokalame e manaia i taimi uma, ae ou te faʻamoemoe e le tele ni mea fou.

Faafou faiga

Ina ia mafai ona faʻaleleia atili, alu i le tulaga aloaia itulau 'upega tafaʻilagi //products.office.com/ru-RU/ ona e alu lea i lau teugatupe e ala i le ulufale i totonu o le auiliiliga o le teugatupe e te i ai le lisiti.

I le itulau o le Ofisa tala, o le a faigofie ona matauina le "Install" faʻamau, i le kiliki i luga o lea, i le isi itulau, oe manaʻomia le kiliki "Install".

O le faʻaiuga, o le a faʻapipiʻiina se isi tagata fou, o le a otometi lava ona aveina ma faʻapipiʻi o le Office 2016 talosaga, suia i latou i le oi ai nei polokalama 2013. O loʻu faʻafouga faiga na faʻaaoga e tusa o le 15-20 minute e download uma ai faila.

Afai e te manaʻo e download se faʻataʻitaʻiga fua o le Office 2016, e mafai foi ona e faia lenei mea i luga ole itulau i luga e ala ile alu i le vaega "Aʻoaʻo e uiga i mea fou".

Mea e Fou i le Office 2016

Masalo ou te le faia, ma o le a le mafai ona ou faamatala auiliili e uiga i fou - ona o le mea moni ou te le faʻaaogaina le tele o le gaioiga o le Microsoft Office polokalame. O le a ou faʻaalia ni nai manatu:

  • Maua faʻamatalaga faʻapitoa foliga
  • Tuufaatasi ma Windows 10
  • Tusitusiga lima (faʻamasinoina e le demo, e aoga tele)
  • Otometi auiliiliga auiliiliga (ou te le iloa moni le mea o loo ou talanoa atu ai iinei)
  • Faʻamatalaga atamai, saili mo faʻamatalaga i luga o le Initaneti, ma isi.

Ou te fautuaina faitau atili e uiga i foliga ma galuega a le Ofisa fou i tala fou i le blog oloa aloaia

Pin
Send
Share
Send