Aumai fesoʻotaʻiga mai le iPhone i le Android

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona fesiuaʻi fesoʻotaʻiga mai le iPhone i le Android i le toeitiiti lava tutusa auala e pei o le isi itu. Ae peitai, ona o le mea moni i le Contacts talosaga i luga o le iPhone e leai ni mea faʻaalia e uiga i le faʻatau atu galuega, o nisi tagata faʻaaoga e ono i ai ni fesili e uiga i lenei (O le a ou le manatu e lafo faʻatasi fesoʻotaʻiga, aua e le o le sili ona talafeagai auala).

O nei faʻatonuga e faigofie ona fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mai lau iPhone i lau telefoni Android. Lua metotia o le a faʻamatalaina: tasi e faʻamoemoeina i le tolu-vaega polokalama saoloto, o le lona lua faʻaaogaina na o Apple ma Google mea faigaluega. O isi auala e mafai ai ona e kopi e le gata ni fesoʻotaʻiga, ae o isi faʻamatalaga taua e faʻamatala i se eseʻese taiala: Faʻafefea ona momoli faʻamatalaga mai iPhone i le Android.

Lau Polokalama Fesoasoani faaleoleo

E masani lava i aʻu taʻiala Ou te amata i metotia e faʻamatala pe faʻapefea ona fai uma mea e te manaʻomia i le lima, ae le o le mea lea. O le sili ona talafeagai, i loʻu manatu, auala e momoli faafesootai mai iPhone i Android o le faʻaaogaina lea o le polokalama maua fua mo My Contacts Backup (avanoa i le AppStore).

A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le talosaga o le a ulufale atu i au fesoʻotaʻiga, ma e mafai ona e lafoina i latou e ala ile imeli i le vCard (.vcf) i lau oe lava. O le filifiliga lelei o le vave lafo lea i le tuatusi e mafai ona e maua mai Android ma tatala lenei tusi iina.

A e tatala se tusi ma se faʻapipiʻi i foliga o se vcf faila o fesoʻotaʻiga, i le kiliki i luga, o le fesoʻotaʻiga o le a otometi lava ona faʻauluina mai i le masini Android. E mafai foi ona sefe le faila lea i lau telefoni (aofia ai ma le liliuina mai i le komupiuta), ona e alu lea i le Contacts talosaga i luga o le Android ma aumai iina.

Faʻamatalaga: O laʻu fesoʻotaʻiga faaleoleo apalai mafai foi ona auina atu fafo fesoʻotaʻiga i tulaga CSV pe afai e te faʻafuaseʻi manaʻomia lenei vala.

Auina atu i fafo ni fesootaiga mai le iPhone e aunoa ma ni polokalame faaopoopo ma ave i latou ile Android

Afai o loʻo i ai sau faʻalapotopotoga fesoʻotaʻiga ma iCloud mafai (pe a manaʻomia, liliu i luga i le tulaga), ona faʻatau atu lea o au fesoʻotaʻiga e faigofie lava e pei o lulu atigi: oe mafai ona alu i icloud.com, faʻaofi lou username ma upu faataga, ona tatala lea o fesootaiga.

Filifili uma le talafeagai fesoʻotaʻiga (tuʻu Ctrl a o filifili, pe oomiina Ctrl + A e filifili uma fesoʻotaʻiga), ma, kiliki lea i luga o le ki ki, filifili "Faʻatau atu Vcard" - o le aitema lea e faʻatau atu uma au fesoʻotaʻiga i le faʻatulagaina (faila vcf) malamalama i toetoe o soʻo se masini ma se polokalame.

E mafai ona e lafoina mai le faila lea, pei ona iai i le metotia muamua, i le E-mail (e aofia ai ma oe) ma tatala le tusi na maua i le Android, kiliki i luga o le faila faʻapipiʻi e otometi ona aumaia ni fesoʻotaʻiga i totonu o le tusi tuatusi, kopi le faila i le masini (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala ile USB), i le maeʻa ai o ia faʻaoga le "Import" aitema i totonu o le "Contacts" talosaga.

Faamatalaga faaopoopo

I le faʻaopopoga i le faʻauluaiga filifiliga o loʻo faamatalaina, afai o iai ni fesoʻotaʻiga Android sync ua faʻaogaina i lau Google account, e mafai ona e faʻaulu mai faʻamatalaga mai se faila vcf i luga o le itulau google.com/contacts (mai komepiuta).

E i ai foi se auala faʻaopopo e faʻasaoina fesoʻotaʻiga mai le iPhone i le Windows: e ala i le liliu o iTunes synchronization ma le Windows tuatusi tusi (mai lea e mafai ai ona faʻauluʻuina atu fesoʻotaʻiga filifilia i faʻatonuga vCard ma faʻaoga latou e faʻaulu mai i le tusi telefoni Android).

Pin
Send
Share
Send