Skype sese dxva2.dll

Pin
Send
Share
Send

Afai, ina ua uma ona toe faafou le Skype i totonu o le Windows XP (pe na o le faʻatulagaina o le polokalame mai le tulaga aloaʻia), na amata ona e mauaina se feʻau sese: Faia Mea sese - Le mafai ona utaina faletusi dxva2.dll, i lenei faʻatonuga o le a ou faʻaali auiliili auala e faʻasaʻo ai le mea sese ma faʻamatala o le a tonu lava. pisinisi.

O le dxva2.dll faila o se DirectX Video Acceleration 2 faletusi, ma o lenei tekinolosi e le lagolagoina e Windows XP, peitai, e mafai lava ona e tamoe le toe faafou Skype, ae e te le manaʻomia le sailia mo le mea e download ai le dxva2.dll ma o fea e kopi ai i Ua maua le Skype.

Faʻafefea ona fuaina ua le mafai ona utaina le faletusi dxva2.dll sese

Lenei o le a matou talanoaina le faʻasaʻoina o lenei mea sese mo Skype ma Windows XP, pe a faʻafuaseʻi ona e iai le faʻafitauli i se fou OS poʻo se isi polokalama, alu i le vaega mulimuli o lenei taʻiala.

Muamua lava, pei ona ou matauina i luga, e leai se mea e tatau ai ona fai ni gaioiga e download ai dxva2.dll mai le Initaneti poʻo kopi mai seisi komupiuta ma se fou lomiga o Windows, peʻa o lenei faila e le masani ona avanoa, nai lo le faʻasaʻo o le mea sese, o le a na ona e mauaina se feʻau faʻailoa lena "O le talosaga poʻo le faletusi o dxva2.dll e le o se Windows NT program image."

Ina ia mafai ona faʻamama le sese sese "Le mafai ona utaina faletusi dxva2.dll" i le Windows XP, mulimuli i nei laasaga (Ou te manatu o loʻo i ai sau Windows XP SP3 faʻapipiʻi. Afai o loʻo ia te oe se muamua lomiga, faʻaleleia):

  1. Siaki o loʻo manaʻomia faʻafouga uma e faʻapipiʻiina.
  2. Faʻapipiʻi le Windows Installer 4.5 Toe tuʻufaʻatasia mai le ofisa aloaia a le upega tafailagi a Microsoft (o lenei laʻasaga e le manaʻomia i taimi uma, ae o le a le o se mea e sili atu). E mafai ona e siiina mai i le vaega "Downloading Windows Installer 4.5 i luga o le itulau //support.microsoft.com/en-us/kb/942288/en. Toe amata le komepiuta.
  3. Sii mai ma faapipii Microsoft .NET Framework 3.5 mo Windows XP, faapena foi mai le aloaia Microsoft website //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21.
  4. Toe fai le komipiuta.

O le maeʻa o nei laʻasaga i le faʻatulagaina faʻapitoa i luga o le faigaluega faiga, Skype o le a amata e aunoa ma ni mea sese ona o le leai o le dxva2.dll faila (i le tulaga o faʻaauau pea faʻafitauli i le amataga, ia mautinoa foi o loʻo faʻapipiʻi avetaavale DirectX ma vitio card luga o le faiga). Ui i lea, o le dxva2.dll faletusi lava ia e le aliali mai i le Windows XP, e ui lava i le mea moni o le mea sese mou atu.

Faʻamatalaga faaopoopo: talu ai nei na mafai ai ona faʻaaogaina le Skype luga o le initaneti e aunoa ma le faʻapipiʻi i luga o se komupiuta, e mafai ona aoga pe a leai se mea e aoga (pe e mafai foi ona e siiina mai se tuai o Skype, naʻo le faʻaeteete ma siaki le faila o loʻo siʻitia mai, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o Virustotal.com). Ae i se tulaga lautele, ou te fautua e fesuiaʻi uma tutusa i faʻaonapo nei faʻamatalaga o Windows, talu ai o le a tele ma sili atu polokalama e tafe ma faʻafitauli i XP i le taimi.

Dxva2.dll i luga ole Windows 7, 8.1 ma 10

O le faila dxva2.dll i faʻamatalaga lata mai o Windows o loʻo iai i totonu o laupepa Pupuni / System32 ma lePupuni / SysWOW64 o se tuʻufaʻatasia o le vaega o mea.

Afai mo nisi mafuaʻaga oe vaʻai i se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai o loʻo misi lenei faila, ona tatau lea ona foia lenei faʻafitauli e ala i le siakiina pea o le faʻamaoni o faiga faila e faʻaaoga ai le sfc / scannow faʻatonu (naʻo le faʻatonutonu o lenei poloaʻiga i le faʻatonuga vave lea e tamoʻe o se pule). E mafai foi ona e mauaina lenei faila i le C: Windows WinSxS faila i le sailia o le dxva.dll i le faʻapipiʻi faila ma faila.

Ou te faamoemoe o laasaga na faʻamatala i luga na fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli. A leai, tusi, o le a matou taumafai e iloa.

Pin
Send
Share
Send