Faʻaopopo le lesitala faamau i le YouTube Vitio

Pin
Send
Share
Send

E taua le tosina maia o tagata maimoa i lau auala. E mafai ona e fai atu ia i latou e lesitala ia latou vitio, ae o le toatele e maitauina e faʻaopopo i lena talosaga, o loʻo iai foi se faʻaaliga vaaia e aliali mai i le faaiuga po o le amataga o le vitio. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le faʻasologa mo lona fausaga.

Lesitala faamau i lau vitio

Ile taimi muamua, na mafai ona fausia se faʻamau ile tele o auala, ae ile aso 2 o Me 2017, na faʻalauiloa ai se faʻafouga lea sa taofia ai le lagolago mo faʻamatalaga, ae na toe faʻaleleia atili le faʻagaioiga o le lau paso mulimuli. Seʻi o tatou auiliiliina lenei faiga i lea laasaga ma lea sitepu:

  1. Saini i lau YouTube account ma alu i le foafoa potu i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai o le a aliali mai pe a e kiliki i lau ata faʻatulagaina.
  2. I le itu tauagavale, filifili Vitio Pulee alu ai i le lisi o au vitio.
  3. E mafai ona e vaʻai i se lisi ma au vitio i ou luma. Saili le tasi e te manaʻomia, kiliki i le au o latalata i ai ma filifili "Faʻaiʻu le sefe ma faʻamatalaga".
  4. O lenei ua e vaʻai atu i le faʻaaliga o vitio i ou luma. E tatau ona e filifili Faaopopo meama o lea "Saofaga".
  5. O lau ata o le auala e aliali mai i le vitio faamalama. Faʻasolo i se itu o le mata.
  6. I le pito i lalo o le timeline, o le slider o le a aliali mai nei ma le igoa o lau auala, faʻamoe mai agavale po o le taumatau e taʻu mai ai le taimi amata ma le taimi faʻaiʻu o le faʻailo i totonu o le vitio.
  7. O lenei e mafai ona faʻaopopo nisi elemene i le faʻataunuʻu mulimuli mata, pe a manaʻomia, ma i le faaiuga o le teuteuga, kiliki Sefee faʻaaoga le suiga.

Faʻamolemole vaʻai e le mafai ona toe faia ni gaioiga i lenei faʻamau, seʻi vagana le na o le faʻagasolo. Masalo ile lumanaʻi faʻafouina o le a tatou vaʻai i isi filifiliga mo le mamanuina o le "Lesitala" faʻamau, ae o lenei ua tatau ona tatou faamalieina i mea ua tatou maua.

O lenei e faʻaogaina tagata matamata lou vitio e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le logo o lau auala e lesitala vave E mafai foʻi ona vaʻai totoʻa i le itulau mulimuli faʻataʻitaʻi e faʻaopopo nisi faʻamatalaga i lau au maimoa.

Pin
Send
Share
Send