Toe faaolaina faamatalaga i le Disk Drill mo Windows

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusiga, ou te fautua atu e vaʻai i le gafatia o le fou fua faʻamaumauga toe faʻaleleia polokalama tisiki Drill mo Windows. Ma, i le taimi lava e tasi, tatou taumafai pe faʻafefea ona ia toe maua faila mai le faʻatulagaina flash drive (ae ui i lea, e mafai foi ona faʻaogaina e faʻamasino ai pe o le a le iʻuga o le a i luga o se masani masini malosi).

O le fou Disk Drill e na o avanoa i le Windows version; Mac OS X tagata ua leva na latou masani i lenei meafaigaluega. Ma, i loʻu manatu, e ala i le aotelega o ona uiga, o lenei polokalama e mafai ona tuʻu saogalemu i luga o laʻu lisi o le sili ona lelei faʻamaumauga polokalama toe faʻaleleia.

O le a foʻi le mea e fiafia iai: mo Mac o le Disk Drill Pro e totogi, aʻo mo Windows o loʻo maua fua (foliga mai, le tumau, o le faʻaaliga lea o le a faʻaalia). Ia atonu e aoga ina ia maua se polokalame ae e leʻi tuai.

Faʻaogaina o le Drill Drill

Ina ia siaki ia toe faʻaleleia o faʻaaogaina e faʻaaoga i le Disk Drill mo Windows, sa ou saunia se USB flash drive ma ata o loʻo i luga, ina ua maeʻa faʻamamaina le faila mai le ata ma le flash drive na faʻatulagaina ma se suiga i le faila faila (mai le FAT32 i le NTFS). (I le ala, i le pito i lalo o le tusitusiga o loo i ai se vitio faʻataʻitaʻiga o le atoa faʻamatalaina faʻamatala).

A maeʻa le polokalame, o le a e vaʻai i se lisi o soʻotaga fesoʻotaʻiga - au uma hard drive, flash drives ma memory cards. Ma i tafatafa o latou o se tele "Toe Laveai" faamau. Afai e te kiliki i le aū i tafatafa o le ki, o le ae vaʻai i mea nei:

  • Taumafai uma toe faaleleia auala (tamoʻe uma toe faaleleia auala, faaaoga e le masani ai, ma se kiliki faigofie i le Toe Maua)
  • Vave faitauga
  • Saili loloto.

A e kiliki i le aū i tafatafa o "Extras" (filifiliga), e mafai ona e faia se DMG tisiki faʻataʻitaʻiga ma faʻatino isi faʻamaumauga toe faʻaleleia gaioiga i luga o ia e taofia ai le tele faʻaleagaina i faila i luga o le faʻamalosi tino (i le aotelega, o nei ua uma o galuega a sili alualu i luma polokalama ma lona i ai i totonu polokalama e leai se aoga tele).

Ole isi itu - Puipui e mafai ai ona e puipuia faʻamaumauga mai le tapeina mai le taʻavale ma faʻafaigofie a latou toe faʻaola (ou te leʻi faʻataʻitaʻia ma lenei mea).

Ia, i laʻu mataupu, na ona ou kiliki "Toe Fuatia" ma faʻatali, e umi se taimi e faʻatali ai.

Ua i ai i le tulaga o le vave suʻesuʻe i le Drill Drill, 20 faila ma ata ua maua, lea e liliu mai e avea ma aʻu ata (o loʻo maua se faʻamalamalamaga i le kiliki i luga o le tioata faʻalauteleina). Moni, na te leʻi le mauaina le igoa faila. I le faʻagasologa o le tele o sailiga mo faʻamamaina faila, Disk Drill maua se tele o tele atu o se mea na sau mai leai se mea (foliga mai, mai taimi tuai faʻaaoga o se flash drive).

Ina ia toe maua ni faila na maua, na ona e maitauina (e mafai ona e faʻailogaina le ituaiga atoa, mo se faʻataʻitaʻiga, jpg) ma kiliki Toe faʻafoi (le faʻamau i le pito i luga taumatau ua tapunia i le screenshot). O faila uma na toe maua ona mafai lea ona mauaina i totonu o le Windows Documents folder, o iina o le a latou faʻavasega i le tutusa auala e pei o le polokalama lava ia.

E tusa ai ma le mea ou te vaʻai i ai, i lenei faigofie ae o le masani ai faʻaaogaina mataupu, o le Disk Drill faʻamaumauga toe faʻaaogaina polokalame mo Windows faʻaalia o ia lava le agavaa (i le faʻataʻitaʻiga lava e tasi, o nisi totogi polokalame tuuina atu iʻuga leaga), ma ou te manatu o lona faʻaaogaina, e ui i le leai o se gagana Rusia, , o le a le faia ni faafitauli mo se tasi. Ou te fautuaina.

E mafai ona e siiina le Disk Drill Pro mo Windows mo le leai se mea mai le ofisa aloaia //www.cleverfiles.com/disk-drill-windows.html (i le taimi o le faʻatuina o le polokalame e te le ofoina atu ni mea e ono le manaʻomia polokalama, o se faʻaopopo faʻaopoopo).

Vitio faʻaalia o faʻamaumauga toe faʻaleleia i le Disk Drill

O loʻo faʻaalia e le vitio le atoa o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i luga, e amata i le tapeina o faila ma faʻaiʻu i le latou toe manuia manuia.

Pin
Send
Share
Send