Luga o le faʻatusa ata ma mea aoga ma sili atu: Befunky

Pin
Send
Share
Send

I lenei iloiloga, ou te fautua e faʻamasani ma se isi tagata fai ata i luga ole laiga, o le mafuaʻaga sili lea o le faʻaopopoina o aafiaga i ata (o lona uiga, e le o se faʻapipiʻi ata poʻo le Pixlr i le lagolago mo laupepa ma malosi malosi faʻatautaia ata). I se faʻaopopoga, faʻavae faʻapitoa fesuiaiga o loʻo lagolagoina, e pei o le totoina, toe suia ma faʻataʻitaʻiga ata. E i ai foi galuega mo le faia o se kolisi mai ata.

Ua ou tusia sili atu ma le tasi e uiga i eseese meafaigaluega mo le gaosia o ata i luga o le Initaneti, ao taumafai e filifili e le o clones, ae na o mea lava e ofoina atu manaia ma ese galuega mai isi. Ou te manatu o Befunky e mafai foʻi ona faʻamatalaina i ia mea.

Afai oe fiafia i le autu o Initaneti tautua mo le teuteuina o ata, oe mafai ona faitau tala:

  • Le ata sili ona lelei i luga ole laiga (toe iloiloga o ni nai faatonu galue)
  • Tautua mo le fatuina o luga o ata mai ata
  • Vave luga ole laiga photo retouching

Faʻaogaina Befunky, o ona foliga ma mea taua

Ina ia amata ona faʻaaogaina le faʻatonu, naʻo le alu i le tulaga aloaia befunky.com ma kiliki "Amata", leai se lesitala e manaʻomia. A maeʻa ona faʻatino e le faatonu, i le faʻamalama autu e tatau ona e faʻailoaina poʻo fea e maua ai le ata: e mafai ona avea ma lau komepiuta, webcam, tasi o fesoʻotaʻiga lautele poʻo Faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le tautua lava ia.

O loʻo puʻeina ata vave, tusa lava poʻo a latou lapoʻa ma, i loʻu iloa i le tele o suiga e faia i lau komepiuta e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ata i luga o le tulaga, e afaina ai le saoasaoa o le galuega.

O le faaletonu laupepa mo le Mea Taua o le pa meafaigaluega (autu) o loʻo iai filifiliga mo le tipiina poʻo le toe suiaina o se ata, faʻafilemu, puʻupuʻu, poʻo le faʻamanuiaina o ia, ma fetuunai le lanu o le ata. Lalo oe o le a maua mea mo retouching ata (tago i luga), faʻaopopo leo i le tuaoi o mea (Edges), lanu filter effects, faʻapea foi ma le manaia seti o aafiaga mo le suia o le taulaiga i luga o se ata (Funky Focus).

Le vaega autu o le aafiaga e faia "pei i luga o Instagram", ma sili atu ona manaia (talu mai le aʻafiaga i le ata e mafai ona tuʻufaʻatasia i soʻo se tuʻufaʻatasiga) o loʻo tu i luga o le laupepa tutusa ma le faʻatusa o se aitu faʻapitoa ma i luga o le isi, pe a toso mai ai le pulumu. Faʻalagolago i le filifiliga filifilia, o le a tuʻusaʻo le faʻapolokalama filifiliga o le a aliali mai ma a maeʻa ona e faia le faʻatulagaina ma o le iʻuga e lelei ia te oe, na o le kiliki Faʻaaoga e faʻaaoga ai suiga.

O le a ou le lisi uma mea aoga e maua, e faigofie ona taʻalo ma oe lava ia. Ou te matauina oe mafai ona maua i lenei lugala ata editor:

  • Le tele seti o aafiaga mo ata o faʻailoga eseese
  • Faʻaopopo fuʻa i ata, cliparts, faʻaopopo tusitusiga
  • Tuʻu faʻapipiʻi luga o ata ma le lagolago mo auala faʻafefiloi tutusa

Ma le mea mulimuli, pe a uma le ata faʻataʻitaʻia, e mafai ona e sefeina i le kiliki Sefe pe lolomi i le lolomitusi. Faʻapea foʻi, afai e i ai se galuega e faia ai se kolisi o ni ata tele, alu i le "Collage Maker" tab. O le faʻavae o le galue ma mea faigaluega kolisi e tutusa: o le a lava mo oe e filifili se ata, faʻafetaui ona tapulaʻa, pe a manaʻomia - o se pito i tua ma tuʻuina ata i nofoaga saʻo o le template.

Pin
Send
Share
Send