Top Taʻilima Taʻaloga Comic

Pin
Send
Share
Send

O le matagofie Marvel Universe ua leva na tausailia le le gata o le ata tifaga, ae faapea foi ma le lalolagi o ata vitio. O le aofaʻi o a latou poloketi i lenei eria ua uma na ova i le selau, o le mea lea mo i latou e fia lagona e pei o se superhero, o loʻo iai se fesili faigata tele. Sei o tatou taumafai e malamalama i lenei ituaiga ma iloa le sefulu pito i luga taʻaloga i le Marvel komik.

Mataupu

  • Top Taʻilima Taʻaloga Comic
    • O le tagata faʻasalaina
    • Apogaleveleve-Tagata: Fiafia Fua
    • LEGO Marvel Super Heroes
    • X-Men Amataga: Wolverine
    • Ultimate Marvel vs. Capcom 3
    • Marvel's Guardians of the Galaxy: O le Telltale Series
    • Oti oti
    • Maofa Heroes 2016
    • Le Hualk le talitonuina: Tafaʻi Le atoatoa
    • Maofa: Ultimate Alliance

Top Taʻilima Taʻaloga Comic

Sili taʻaloga taʻaloga o ituaiga eseese i lau fiafia komik tusi tusi i le taʻitaʻi vaega na amata ona lauiloa tele talu mai le 1990s. Faʻailoaina se filifiliga o au fiafia taʻaloga taʻaloga Marvel.

O le tagata faʻasalaina

Mai le vaʻai a le Punisher o le a le fiafia

Taʻaloga komupiuta i le ituaiga o mea e tolu-tolu shooter. Tagata taʻavale-taʻavale Frank Castle, sili ona lauiloa o le Punisher, ua tuuto atu lona ola i le tau solitulafono. Na ia puʻea le 'au faomea, taufaamataʻu ia i latou ma le tauimasui faasausili, ma maua ai faamatalaga taua mo ia lava.

I le faaopoopo atu i le tagata autu, O le Punisher faʻaalia nisi sili atu lauiloa tagata mai le Marvel lalolagi: Black Widow, Iron Man, Daredevil, ma isi.

Apogaleveleve-Tagata: Fiafia Fua

E le tele ni apogaleveleve

O se taʻaloga atiaʻe ata vitio e faʻapitoa atu i le toa o le Marvel atulaulau - Spiderman. Lenei o le toe faia lea o le tala masani a Peter Parker, e ui i lea e manaia foliga.

Faatasi ai ma fili i le Spider-Man: Shattered Dimensions o loo tau le tasi, ae fa amio i le taimi e tasi. O loʻo nono maia le moli o loʻo iai le faʻaaliga o Marvel:

  • O le Amazing Spider-Man e faapitoa lauiloa mo lona lima-i-lima lima taua ma ofoofogia faʻatasiga. Le tagata faʻaaoga faʻaaoga mea uma e o mai i le lima e faʻatoʻilaloina ai fili;
  • Spider-Man Noir e tau ma tagata leaga ma lona suti uliuli. O le pogisa uliuli foliga le iloa atu faalatalata atu i ona fili ma le leoa feagai ma i latou;
  • Spider-Man 2099 o se tagata poto i ituaiga eseese o faʻasologa o gaioiga. I lona auupega o loʻo i ai ni faʻailoga i pito o tamatamailima ma paʻu i lima. Mo le taimi muamua, o se toa na aliali mai i le 365th lomiga o le Amazing Spider-Man comic strip;
  • Ultimate Spider-Man - o se toa e faʻaaogaina agavaʻa o se symbiote. Ole nei fatuga fatu a le fagaloa ole soʻo se mea na aliali mai ile faʻasalalauga a le Marvel Comics.

Spider-Man: O le talepeina fua na mafai ona maua le lauiloa i le aufaʻaaoga ma selesele le tele o faʻamaoniga lelei mai le taʻitaʻia o faʻasalalauga faʻasalalau a Peretania.

LEGO Marvel Super Heroes

Lego superheroes e matua matagofie

Cross-platform action gaioiga taʻaloga. O loʻo tuʻufaʻatasia ia elemene o le sailiga ma gaioiga.

Dr. Doom ma Loki faia se faʻatasi ma filifili e faʻapipiʻi le laupapa a le Silver Surfer. O le iʻuga, o aʻupega a le tusi pese lauiloa Marvel vaevaeina i totonu o avanoa tele poloka. I le va o tagata totoa ma tagata leaga, o loʻo faʻasolosolo se tauiviga mo nei mea taua.

X-Men Amataga: Wolverine

Noir ma Wolverine - o le fetaui lelei

Masalo o le taʻaloga e lē masani ai o Marvel, lea na faʻamatuʻu vave i luga o tulaga lauiloa uma. O loʻo faʻavae i luga o se fofo toe iloilo o le ata o le igoa e tasi e uiga ia Wolverine. I le aotelega, o le tagata taʻalo e tatau ona alu i totonu o le lima mataupu. Eseese tala tala lagolago lagolago ai pea le masani o le taaloga ma aua le tuua oe e te fiu.

Tele gaioiga sauā ma lita o toto ma le tele o togafiti tau togafiti. Logan e sili atu le faigata iinei nai lo se isi taimi.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Taua a lalolagi, sili atu - sili lava

O le taʻaloga crossover lea e faʻafefiloi ai uiga o le lua tutoʻatasi lalolagi. Tau i taua i le lima-i-lima lima i totonu o le malae, maua tomai fou ma faʻafanua ma faʻaleleia atili le malosi o au tagata.

O se ata vitio e faʻaavanoaina ai tagata faaaoga avanoa e sili atu nai lo 100 nofoaga ma maua ai se initaneti luga o le auala.

Marvel's Guardians of the Galaxy: O le Telltale Series

E le faʻatagaina e Thanos Leoleo o le Galaxy e fiu i taʻaloga

O le taupulepulega o lenei taʻaloga e faʻavae i luga o Marvel comics ma e leai se soʻotaga ma ata o le igoa tutusa.

Tagata aʻafia aʻoaʻo e uiga i le i ai o le malosi atavili "Infinity Horn". E malosi tele o ia na te mafaia ona puleaina le atulaulau uma. O lenei o le a manaʻomia e Leoleo o le Galaxy o muamua i luma o tagata leaga ma maua se faʻailoga taua.

Oti oti

Deadpool ua uma ona i luga o le faavaa faʻaalia poʻo ai e sili ona tele

Taaloga vitio i le taga vaega e uiga i le komi toa le igoa tutusa. O se faddish amio i se uliuli ma mumu mumu fusi talafeagai e mafai ona lavea le lalolagi ina ia e pa'ū mai i le ata. O se togafiti fai togafiti ma le fia selau o fili saua e le faʻatagaina ai Deadpool e le fiafia.

Maofa Heroes 2016

Superheroes mo tofo uma ma lanu e sauni mo le pamu

Ose taʻaloga ile ituaiga o MMORPG. Ole a e mauaina oe lava i se lalolagi o le pogisa, lea e pulea ai e tagata leaga le foliga o ni mutaaga e le gata, robots, bandits ma auupega ma isi uiga le fiafia. Taumafai e ola i totonu ia i latou ma faʻaumatia uma tauvaga.

O le autu o le atinaʻeina o lau lava amio. Tosoina le toa i le maualuga maualuga 60 ma avea ma sili ona malosi ile faʻafanua.

Le Hualk le talitonuina: Tafaʻi Le atoatoa

Hulk Rage - Olioli Tagata Taʻalo

Afai e te manaʻo e avea ma se malosiʻaga tele lanumeamata lanumeamata, o lenei la taʻaloga o le filifiliga sili. Tau mo Hulk le mafaatusalia i se lalolagi matala e aofia ai ni teritori e lua - o le taulaga ma se toafa.

Faʻaleaga mea uma na aliali mai i lau ala, ma le taua e leoleo ma le militeri e faʻataunuʻuina uma galuega.

Maofa: Ultimate Alliance

Maofa: Ultimate Alliance faʻatagaina oe ia aua neʻi mamafa i lalo e ala i le filifiliga ma taʻalo vave mo tagata totoa uma i le taua

O se komepiuta komepiuta i le ituaiga o tala faʻataʻitaʻi. Fausia lau oe 'au o toa a le Marvel Universe: Doctors Doom, Wolverine, Batman ma isi. Sui i le va o tagata i le taimi o le taua ma taʻitaʻi lau au lelei i le manumalo.

E mafai ona oso atu i le Marvel Universe i le fesoasoani mai o le tele o ata vitio. O le mea taua o le filifili lea i le ituaiga ma amata fiafia i le gameplay.

Pin
Send
Share
Send