Taiala mo le Aveesea o Norton Security Antivirus mai le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O loʻo iai le tele o mafuaʻaga e ono faʻamalosia ai le tagata faʻaaogaina e aveese le antivirus polokalama mai le komepiuta. O le mea e sili ona taua i le mea lea o le toesea e le gata o le polokalama a ia lava, ae ia ma mea o totoe o faila, lea e mulimuli ane na ona pupuni faiga. I totonu o lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻoina pe faʻafefea ona matua uninstall Norton Security antivirus mai se komepiuta o loʻo tamoe Windows 10.

Norton Security Aveesea Auala i le Windows 10

I le aotelega, e lua auala masani e uninstall le taʻua aneti. Uma ia tutusa i le mataupu faavae o le faʻagaioiga, ae ese le faʻatinoina. I le muamua tulaga, o le faʻasologa e faia e ala i se polokalama faʻapitoa, ma i le lona lua, e se polokalama aoga. Sosoʻo mai, o le a tatou faʻamatala auiliili e uiga i metotia taʻitasi.

Metotia 1: Faʻapitoa Faʻapitoa Vaega Polokalama

I se tusitusiga muamua, na matou talanoa e uiga i le sili polokalame mo uninstalling talosaga. E mafai ona faʻamasani oe i ia i le kiliki i luga ole link lalo.

Faitau atili: 6 vaifofo sili mo le aveeseina atoatoa o polokalame

O le aoga sili o ia polokalama o le mafai lea e le gata e faʻapipiʻi saʻo polokalama, ae o le faʻatinoina atoa o le faʻamamaina o le faiga. O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se tasi o nei polokalame, mo se faʻataʻitaʻiga, IObit Uninstaller, lea o le a faʻaogaina i le faʻataʻitaʻiga i lalo ifo.

Sii mai IObit Uninstaller

O le a faamalosia oe e faia mea nei:

  1. Faʻatu ma tamoʻe IObit Uninstaller. I le itu tauagavale o le faʻamalama e matala, kiliki i le laina "Polokalama uma". O le mea lea ua tupu, o le lisi o mea uma na e faʻapipiʻiina o le a aliali mai i le itu taumatau. Suʻe le Norton Security antivirus i le lisi o polokalama, ona kiliki ai lea o le ki lanumeamata i foliga o se ato i luma o le igoa.
  2. Le isi, siaki le pusa i autafa o le filifiliga. "E otometi ona tape au mea totoe". Faʻamolemole matau ile mea lea, faʻagaioi le gaioiga Fausia le toefuata togi ae le o le toesea e leai. I le faʻataʻitaʻiga, e tele lava ni taimi e tutupu ai ni faʻalavelave matuia i taimi ole uninstall. Ae a e manaʻo e taʻalo sefe, e mafai ona e faʻailogaina. Ona kiliki lea Uninstall.
  3. O lenei o le a sosoʻo ma le uninstall faʻagasologa. I lenei laʻasaga, e tatau ona e faʻatali seisi.
  4. Ina ua mavae sina taimi, o se faʻaopopoga faʻaopopo ma filifiliga aveʻesea o le a aliali mai i luga o le lau. E tatau ona faʻagaioi le laina "Aveese Norton ma faʻamatalaga uma a tagata.". Ia faaeteete ma ia mautinoa e uncheck le pusa ma le laititi tusitusiga. A le o faia lea mea, o le a tumau Norton Security Scan i luga o le tino. I le faaiuga, kiliki "Aveese Lau Norton".
  5. I le isi itulau o le a fesiligia oe e tuua faʻamatalaga pe faʻailoa le mafuaʻaga mo le aveeseina o le oloa. Lenei e le o se prasyarat, o lea e mafai ona na o le kiliki le ki "Aveese Lau Norton".
  6. O le mea lea ua tupu, sauniuniga mo le aveeseina o le a amata, ona faʻapipiʻi lea o le uninstall lava ia, lea e umi se minute.
  7. A maeʻa 1-2 minute, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma se feʻau e faʻamaeʻa lelei le gasologa. Ina ia mafai ona soloiesea uma faila mai le malo malosi, o le a toe amataina se komipiuta. Fetaomi faamau Toe fai nei. Ae lei kilikiina, aua nei galo e faʻasaoina uma faʻamatalaga matala, talu ai o le reboot taualumaga o le a amata faʻavave.

Sa matou suʻesuʻe le faiga e aveʻesea aneti-siama faʻaaogaina polokalama faapitoa, ae afai e te le manaʻo e faʻaaoga se tasi, siaki le ala lea.

Metotia 2: Standard Windows 10 Aoga

I soʻo se lomiga o le Windows 10 o loʻo i ai se mea e fausia ai mea taua e aveʻesea polokalama tuʻufaʻatasi, e mafai foi ona feagai ma le aveeseina o antivirus.

  1. Kiliki le "Amata " i luga o le laulau ma le agavale tauagavale. O le a tatalaina se lisi lea e tatau ai ona e faʻamau le faʻamau "Filifiliga".
  2. Le isi, alu i le vaega "Talosaga". Ina ia faia lea mea, kiliki LMB i lona igoa.
  3. I le faʻamalama e aliali mai, o le vaega talafeagai e tatau ona filifilia - "Talosaga ma foliga". E tatau ona e alu i lalo i le pito i lalo o le itu taumatau o le faamalama ma saili Norton Security i le lisi o polokalama. O le kiliki i luga o le laina faʻatasi ma oe, e te vaʻaia ai se mataua i lalo menu. I totonu, kiliki Tapē.
  4. Sosoo ai i le "oso i luga" se isi faʻamalama fesili ia te oe e faʻamaonia le uninstall. Kiliki i luga Tapē.
  5. O le iʻuga, o le Norton antivirus faamalama o le a aliali mai. Faailoga le laina "Aveese Norton ma faʻamatalaga uma a tagata.", le siakiina le pusa siaki i lalo ma kiliki le lanu samasama i le pito i lalo o le faamalama.
  6. A manaʻo, faʻaali le mafuaʻaga o au gaioiga i le kiliki "Tau mai ia i matou e uiga i lau filifiliga". A le o lena, naʻo le kiliki ile ki "Aveese Lau Norton".
  7. O lenei e tatau ona e faʻatali seʻia maeʻa le faʻataunuʻuina faʻagasologa ua maeʻa. O le a o faatasi ma se savali fai atu ia oe e toe amataina le komepiuta. Matou te fautua atu e te mulimuli i le fautuaga ma kiliki le talafeagai faʻamau i le faamalama.

A uma le toe fai o le masini, o le antivirus faila o le a soloiesea atoatoa.

Sa matou suesueina ni auala se lua mo le aveʻesea o le Norton Security mai se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi. Manatua e le manaʻomia le faʻapipiʻi o se antivirus e saili ma faʻateʻa le malware, ae maise lava talu ai o le Defender fausia i totonu o le Windows 10 e faia se galuega lelei tele o le mautinoa o le saogalemu.

Faitau atili: Sue lau komipiuta mo siama e aunoa ma antivirus

Pin
Send
Share
Send