Suia le gagana faʻaogaina i luga ole Twitter

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga faʻasalalauga Twitter e matua lauiloa i tagata faʻaaoga mai itu uma o le lalolagi, aua e faʻatagaina ai oe e mulimuli i mea o tutupu ma mulimuli i mataupu mananaia e aunoa ma le faʻaaluina o se tele o le taimi i luga. I le tulaga masani, o le fesoʻotaʻiga o le '' upega tafaʻilagi ma le tagata faʻatau apalai e fetaui ma le le tonu faʻapipiʻi i le OS ma / pe faʻaaogaina i le itulagi. Ae o isi taimi, e ala ile mea na tupu faafuaseʻi pe ona o faalavelave mai fafo, ua suia ai le gagana i seisi gagana mai Lusia. I la matou tusitusiga i le aso, o le a matou taʻuina atu le auala e toe maua mai ai.

Suia le Twitter gagana i le Lusia

Tele fesoʻotaʻiga fegalegaleai ma Twitter i ni auala se lua - ala i se feaveaʻi kalani poʻo se ofisa aloaia, mafai ona maua mai soʻo se PC browser. I le tulaga o talosaga mo Android ma iOS, o le manaʻoga e suia le gagana malamalama e le tupu, e masani lava ona fetaui ma le polokalama tasi. Ae i le 'upega tafaʻilagi lomiga e mafai ona e fetaiaʻi ma se faʻafitauli, lelei, e fofo faigofie.

O lea, ina ia suia le gagana i le Twitter i luga o Rusia, pe o le a le mea sa i ai muamua, e tatau ona e faia mea nei:

Tusi: O le matou faʻataʻitaʻiga e faʻaali ai le upega tafaʻilagi i le Igilisi, ae ono eseese mo oe. Eseesega e taua le mataupu o lo o talanoaina.

  1. Tasi i luga o le itulau autu o le manatu agafesootai (po o luga o se isi, e le afaina iinei), tauagavale-kiliki (LMB) i luga o le ata o lau talaaga o lo oi le itu taumatau pito i luga.
  2. I le mataʻu i lalo lisi, saili le aitema "Faʻatulagaina ma faʻalilolilo" ma kiliki ile LMB e alu.

    Tusi: Afai e iai sau upega tafailagi e ese mai ile faʻaPeretania na faʻapipiʻiina, o mea tatau e mafai ona fuafua i le tasi o fanua nei:

    • o ia o le lona fitu i le lisi o avanoa avanoa;
    • o le muamua o na e le i ai se aila;
    • o le mea muamua i le poloka tolu o filifiliga (o poloka lava latou o ni vaega ma ni laina faalava).
  3. Faʻalautele le lisi matitiva i le poloka "Gagana" ma faʻasolo i lalo.

    Tusi: Afai o le gagana e le o le Igilisi, filifili na o le aitema muamua, i luma o lea e i ai le pa'ū i lalo lisi. Lalo o le sone taimi, ma i luma atu o loʻo i ai isi mea e lua o loʻo aofia ai fanua se lua.

  4. Filifili mai le lisi o gagana maua "Lusia - Lusia", ona alu lea i le pito i lalo o le itulau.
  5. Kiliki le ki "Sefe suiga".

    Ulufale upu faataga mo lau Twitter account i le pop-up faamalama, ma kiliki toe "Sefe suiga" - e manaʻomia lea ina ia faʻamaonia ai au suiga.

  6. Ina ua maeʻa ona faʻatinoina luga aʻe, o le a suia le gagana i luga ole laiga i le Lusia, e mafai ona vaʻaia e le gata i le tulaga vaega,

    ae o luga foi o le laupepa autu o le social network.
  7. E naʻo oe e mafai ona toe faʻafoi le gagana Lusia i luga o le Twitter Twitter website, pe a vave o ia mo ni mafuaʻaga ua suia i se isi.

Faaiuga

I totonu o lenei tala puʻupuʻu, na matou talanoa e uiga i le auala e suia ai le gagana i le Lusia i luga o le Twitter, tusa lava poʻo le a le mea sa i ai muamua. E faigofie le galuega ma mafai ona faʻatino i totonu o nai kiliki o le isumu. O le faigata autu o le sailia lea o mea taua mea mo lona fofo i le mataupu pe a leai se auala e malamalama ai i le uiga o le fesoʻotaʻiga elemene. Mo na o faʻamoemoega, ua matou filifilia le nofoaga saʻo o manaʻomia filifiliga "i tamatamailima." Matou te faamoemoe o lenei mea na aoga ia te oe.

Pin
Send
Share
Send