Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se pusa tuai-seti luga i se mea fou (mo se faʻataʻitaʻiga, Dendy, Sega, Sony PS)

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

Nostalgia mo aso tuai o se malosi ma oona lagona. Ou te manatu oi latou e leʻi faia Dendy, Sega, Sony PS 1 (etc.) faʻamafanafana atonu e le malamalama ia te aʻu - o le tele o na taʻaloga ua avea ma masani igoa, tele o na taʻaloga o ni mea moni hits (lea o loʻo manaʻomia pea).

Ina ia faia na taʻaloga i aso nei, e mafai ona e faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa i luga o le komupiuta (emulators, na ou talanoa iai e uiga ia latou iinei: //pcpro100.info/zapusk-staryih-prilozheniy-i-igr/#1), pe mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le seti-top box i le TV ( o le aoga e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga i aso nei e iai le A / V sao) ma fiafia ile taʻaloga.

Ae o le tele o mea mataitu e le o i ai le sao lea (mo nisi auiliiliga ile A / V, vaʻai: //pcpro100.info/popular-interface/). I totonu o lenei tusitusiga sa ou manaʻo e faʻaali se tasi o auala pe faʻafefea ona e fesoʻotaʻi ma se komipiuta tuai i le monitor. Ma faapena ...

 

Taua taua solomuli! E masani a, o seti pito i luga o pusa ua fesoʻotaʻi i le TV e faʻaaogaina ai le televise masani (ae le o mea uma). A / V Ofisa o se ituaiga o tulaga masani (i le lautele o tagata - "tulip") - o le mea lea o le a ou mafaufauina i totonu o le tusitusiga. E tolu ala moni (i loʻu manatu) e faʻafesoʻotaʻi le tuai seti-top box i le laupepa fou:

1. faʻatau se seti pito i luga (tutoatasi TV tuner), e mafai ona fesoʻotaʻi tuusaʻo i le mataitu, aloese mai le vaega iunite. O lea, na ona e faia le mataitu mai le TV! Ui i lea, gauai atu i le mea moni e le o mea uma masini lagolago (A / V) sao / galuega faatino (e masani lava, latou te tau teisi atu sili atu);

2. Faʻaaoga le A / V input connectors i luga o le vitio card (poʻo luga o le built-in TV tuner). O le a ou mafaufau i lenei filifiliga i lalo;

3. faʻaaoga se isi ituaiga mea puʻeata vitio (mea puʻeina vitio, ma isi masini) - e masani lava ona i ai so latou sao.

A e mo fetuunaiga: latou te taugata, ma e le taʻuamiotonuina lo latou faʻaaogaina. E sili atu le faʻatauina o le TV TV e tasi ma maua le 2 i le 1 - ma le TV ma le gafatia e faʻafesoʻotaʻi masini tuai.

 

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se pusa tuai-seti luga i se PC e ala i le TV tuner - sitepu i le sitepu

Sa ou maua se tuai le AverTV Studio 505 TV TV i totonu o loʻu fata (o loʻo faʻaofi i totonu o le PCI slot i luga o le motherboard). Na ia filifili e faʻataʻitaʻi ...

Ata 1. TV tuner AverTV potu 505

 

Tuʻuina saʻo le laupapa i le system unit o se faigofie ma vave faʻagaioiga. Oe manaʻomia le aveeseina o le palaka mai le pito i tua o le vaega o le system unit, ona faʻaofi lea o le laupapa i totonu o le PCI slot ma faʻasaʻo i se sikū. E 5 minute le vaʻai (vaai Ata 2)!

Fig. 2. faʻapipiʻiina se TV tuner

 

Le isi, e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻia le ata vitio o le set-top box ma le vitio faʻatagaina o le TV tuner ma "tulip" (vaʻai Ata 3 ma 4).

Fig. 3. Titan 2 - o se faʻamafanafanaga faaonapo nei ma taʻaloga mai ia Dendy ma Sega

 

I le auala, i luga o le TV tuner o loo i ai foi se S-Vitio sao: e mafai tele ona faʻaaogaina adapters mai A / V i S-Vitio.

Fig. 4. Faʻafesoʻotaʻi le pusa pito i luga i le TV tuner

 

O le isi laasaga o le faʻapipiʻi lea o le avetaʻavale (mo ni faʻamatalaga e uiga i le faʻafouina o avetaʻavale: //pcpro100.info/obnovleniya-drayverov/) ma i latou faʻapitoa. AverTV polokalame mo le puleaina o tulaga ma faʻaali auala (e sau faʻatasi ma avetaʻavale).

I le maea ai o lona faʻalauiloa, e tatau ona sui le ala ata vitio i le faʻatulagaina - filifili le sao tuʻufaʻatasia (o le lea A / V sao, vaʻai le Ata 5).

Fig. 5. tuufaatasiga sao

 

Ole mea moni, i luga ole mataitu na aliali mai ai se ata e le ese mai le televise! Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fig. O le Ata 6 oloo faʻaalia mai le taʻaloga a le Bomberman (ou te manatu e iloa e le toʻatele).

Fig. 6. Tagata puʻupuʻu

 

Se isi lavea i le fig. 7. I se tulaga lautele, o le ata i luga o le mataitu faʻatasi ai ma lenei metotia fesoʻotaʻiga, e aliali mai: susulu, suamalie, malosi. Ole taʻaloga e sologa lelei ma e aunoa ma le teʻi, pei o luga ole TV masani.

Fig. 7. Laumei Teenage Mutant Ninja

 

Lea na faaiʻu ai lenei tala. E fiafia uma tagata i le taʻaloga!

 

Pin
Send
Share
Send