Faʻafefea ona maua lau ID i tamaiti aʻoga ma mafuaʻaga e te manaʻomia ai

Pin
Send
Share
Send

Lau itulau i luga o Odnoklassniki 'upega tafaʻilagi ei ai se faʻasologa o se ID e aofia ai numera. Aisea o le a ia manaʻomia ai? - Mea muamua lava, ina ia toe maua lau laupepa e ID, pe a fai o le mea na gagau pe ua galo lau faʻamatalaga.

Peitai, faʻafefea ona e mauaina lau ID pe a le mafai ona e ulufale i Odnoklassniki? O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea, o le mea moni, e leai se mea faigata. Muamua, o fea le ID faʻamatalaga i lau talaaga, pe a fai e te maua, ma afai o loʻo avanoa. Vaʻai foʻi: E le mafai ona ou alu i Odnoklassniki.

Vaʻai lau faʻamatalaga ID Odnoklassniki, pe afai oe ulufale i ai

Ina ia vaʻai le ID, afai e mafai ona e ulufale i lau itulau, kiliki i luga o le "Sili" sootaga i lalo o le faʻaaliga ata ma filifili "Suiga tulaga".

Vaʻaia IDs i tamaiti aʻoga i lau talaaga faʻatulagaina

I le tulaga itulau e aliali mai, i le pito i lalo o le ai ai se mea "ID o lau talaaga i luga o vasega", o le mea lenei e te manaʻomia.

Faʻafefea ona maimoaina le ID o se poloka itulau

E lua auala faigofie. O le muamua e fetaui lelei pe a mafai ona e valaʻau se isi mai au uo ma talosaga e tatalaina lau faʻamatalaga i Odnoklassniki. A ia tatalaina lau itulau mai lana tala, o le tuatusi pa o le ai ai se tuatusi o le pepa odnoklassniki.sau /talaaga otooto / numera - O nei numera o lau ID e mafai ona e faʻaaogaina.

O le auala lona lua - faʻaopopo lou igoa, faaigoa, taulaga ma le upu "Classmates" i le Google poʻo le Yandex search. I le sailiga taunuʻuga o le ae vaʻai i le tele o faʻamatalaga (faʻalagolago i le seasea o lou igoa), o le fesoʻotaʻiga e tutusa tutusa: odnoklassniki.sau /talaaga otooto / numera - toe, i numera mulimuli e mafai ona e mauaina lau ID i luga o agafesootai.

Vaʻai ID e ala i Initaneti Saili

I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaaogaina lau ID e faʻafesoʻotaʻi ai le Odnoklassniki lagolago ma e toe faʻaleleia se poloka poʻo le hacked itulau.

Pin
Send
Share
Send